Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

seat ibiza fr

AMERICAN MUSCEL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(עשיתי חיפוש ולא מצאתי נושאים ענייניים למכונית הנ"ל)

מישהו פה נהג עליה? המלצות? תגובות? ביקורות?

אני בשלב המכריע לקראת קניית רכב ומה שתלוי בזה זה מכירת הכלי שיש בידי כרגע, ולפי דעתי זה האוטו האידאלי בשבילי ועליו אני ילך... אך אשמח לשמוע חוות דעת עליו.

תודה:-D

JUST DRIVE IT

פורסם

יש נושאים, רק צריך לחפש היטב בפורום הייעוץ, כיוון שמנגנון החיפוש לא מאפשר חיפוש של פחות משלוש אותיות. (אז בחיפוש סיאט איביזה FR מקבלים תשובות לסיאט איביזה בלבד).

אז קודם כל - חפש.

דבר שני - תן לנו סקירה קצרה עליך מבחינת מה אתה מחפש במכונית, ואז אפשר יהיה לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מחפש שתהיה נוחה (אני מטר תשעים ואחד)

ספורטיבית, אבל לא רוצחת.

ומהנה לנהיגה...

נוחה היא לא. לא יודע בנוגע להאם תוכל לשבת במושב בנוחות (זה עניין שלך ושל האוטו באולם התצוגה של סיאט), אבל נוחות הנסיעה איננה טובה.

ספורטיבית היא כן, אבל לא לכל אחד. כך שתיאלץ להסביר בדיוק למה אתה מתכוון במילה "רוצחת" (וגם במילים "מהנה לנהיגה" כמובן..

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
נוחה היא לא. לא יודע בנוגע להאם תוכל לשבת במושב בנוחות (זה עניין שלך ושל האוטו באולם התצוגה של סיאט), אבל נוחות הנסיעה איננה טובה.

ספורטיבית היא כן, אבל לא לכל אחד. כך שתיאלץ להסביר בדיוק למה אתה מתכוון במילה "רוצחת" (וגם במילים "מהנה לנהיגה" כמובן..

רוני

אני בעיקרון נהג די מתחיל (שנה על הכביש) ורוצחת משמע אימפרזה טורבו... קליאו ספורט זה כבר אחרי הגבול שלי...

מהנה לנהיגה.... שתהיה כיפית איך אני יסביר...

גם בפקקים שתתנהג בסדר.... וגם במהירויות גבוהות וסיבובים...

JUST DRIVE IT

פורסם

אם אתה נהג מתחיל היא תהיה מצוינת בשבילך. בפקקים היא תהיה בסדר רק אם אין לך בעיה עם גיר ידני. רק קח נסיעת מבחן לפני מכיוון שהיא פשוט לא מכונית נוחה לנסיעה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

כבעליו של הסיאט FR הראשונה בארץ ועם 33K ק"מ אני יכל לומר שהאוטו מאוד נח בנסיעה ממושכת של כ- 300 ק"מ ביום למרות שמרגישים כל גרגר חול או מהמורה בכביש.

אינני יודע עם האוטו יהיה נח לאיש גבוה אבל לאדם כמוני עם 170 ס"מ ביום חם הישיבה מאד נוחה.

מבחינת הביצועיפ כבר נכתב הרהנ על המכונית.

פורסם
כבעליו של הסיאט FR הראשונה בארץ ועם 33K ק"מ אני יכל לומר שהאוטו מאוד נח בנסיעה ממושכת של כ- 300 ק"מ ביום למרות שמרגישים כל גרגר חול או מהמורה בכביש.

אינני יודע עם האוטו יהיה נח לאיש גבוה אבל לאדם כמוני עם 170 ס"מ ביום חם הישיבה מאד נוחה.

מבחינת הביצועיפ כבר נכתב הרהנ על המכונית.

מילא שאתה סותר את עצמך כשאתה כותב שהאוטו נוח לאורך 300 ק"מ ביום כשמרגישים כל גרגר או מהמורה בכביש, אבל מה הקשר בין הגובה שלך, נוחות הישיבה והטמפ' החיצונית?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אבל מה הקשר בין הגובה שלך, נוחות הישיבה והטמפ' החיצונית?

יש קשר. גובה מאוד קשור לנוחות ישיבה ואני הראשון שיעיד על כך. ברוב הסופרמיני אני לא ממש נכנס, ובאלה שכן הכסא קטן עלי.

עניין הטמפרטורה היה בצחוק יא ביסקוויט. גופים מתפשטים בחום ולכן הבחור בטח גונב עוד איזה 2 ס"מ לגובה המוצהר שלו...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...