Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטוח שיש מונו בלוקים שיתמודדו איתו.

של חברות כמו MTX. רוקפורד. ארפקייק. אופטי של לאנזר, ועוד חברות. אבל. הוא בעייתי.

הוא דורש הרבה. ושוב הרבה כוח.

וה 1000/1 הוא מספיק בשבילו.

למרות שראיתי בפורום בחו"ל. את ה12W7. יושב על מונו של ארפקוייק שנותן לו רק. 1500W RMS.

והוא נותן בראש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ברור שיש מגברים נוספים שיתמודדו. השאלה שלי כמובן היתה בהתיחסות להיתנגדות הבעיתית שלו מי יתמודד הכי טוב. בעצם השאלה היא אם 1000.1 הוא הכי מוצלח לעיניין. בסה"כ אני בסרטים בגלל שהוא 750 RMS ולתת לו 1000 לא יודע אם הכי מומלץ..

פורסם

כן הפיניקס גולד הוא אופציה מעולה וזולה יותר מה-JL 1000\1 רק צריך לכוון

כמו שצריך גיינים ויש לכם פתרון זול יותר ומעולה להגברה בהתנגדויות לא קונבנציונליות

כמו של סדרת ה-W7 של JL.

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=471

http://www.socaleuro.com/forum/showthread.php?t=13842

פורסם

עכשיו בילבלת אותי. לפני זה טענת שהוא יתמודד איתו טוב ועכשיו לא?

תאמת זה די מקרה אבוד לשנות כרגע. מחר אני מקבל אותו אחרי שהומלץ לי שהוא האידיאלי.

פורסם

דרך אגב עוד נקודה למחשבה למי ששוקל לגבי המגברים המונו של פיניקס(סדרת הקסנון).

לפי מה שקראתי בפורומים בחו"ל לדגמים הראשונים היו בעיות של אמינות כלשהם

ויש כאלה שטענו שהם "מתפרקים" אבל החברה תקנה את התקלה שהיתה בהם

ולמגברים החדשים אין מחלות מיוחדות,לתשומת לבכם.

• תוכן חדש...