Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלינק לסרטון לימד אותי דבר אחד.

 

עיתונות הרכב המודפסת היא פאסה. עבר זמנה.

גם הכותב המוכשר ביותר, לא יצליח לעורר אנדרנלין כמו סרטון של דקה וחצי.

תחי העיתונות באינטרנט.

תנו לי סרטון כזה עם כתיבה איכותית - עשיתם אותי שמיייח.

(אני לא מתייחס לכתבה הספיצית הזו, לא קראתי אותה).

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שכחת לציין שאתה נשאר נאמן לסופרה.

או בצורה יותר מפורטת - מה זה קשור לשרשור?!?!?

זה הכי קשור !

 

אין כמו סופרה עם נייטרו ודלק מטוסים מהול בסמירנוף !

 

תתחילו להעיף משתמשים לקיבינימט , זה מה שזה קשור .

 

והסירטון ? חמוד .

 

היה נחמד יותר אילו היו גם מראים איך הדבר הזה מאיץ ( סקאלה ) או קצת יותר נהיגה בכלל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הלינק לסרטון לימד אותי דבר אחד.

 

עיתונות הרכב המודפסת היא פאסה. עבר זמנה.

גם הכותב המוכשר ביותר, לא יצליח לעורר אנדרנלין כמו סרטון של דקה וחצי.

תחי העיתונות באינטרנט.

תנו לי סרטון כזה עם כתיבה איכותית - עשיתם אותי שמיייח.

(אני לא מתייחס לכתבה הספיצית הזו, לא קראתי אותה).

חביבי ,

 

חכה שתראה את העיתונות הוירטואלית !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אני מכיר חלק מהמנגדים כמשפרים.

מה אתם עושים עם השיפורים? נוסעים כמו סבתא, ובאים למפגשים כדי להגיד שיש לכם זה וזה?

 

לא לנהוג חזק עם מכונה מדהימה זו, בהזדמנות שלא צצה כל יום, זה חטא שדינו גינהום- בגן העדן לחובבי ההגה.

 

אז רגע, כל הכתבות שנעשו היום באינספור מגזיני רכב זה בסדר?

אז מה, חשבתם שהכל נכתב תחת הזיות סם?

 

ואיך זה שלא הוצאתם מילה? חבל שלא שלחתם מכתב זועם למערכת.

היחיד שעשה את זה זה בני הספל.

 

אביחי

פורסם

חבר'ה, לא צריך להוציא דברים מפרופורציה.

 

אתם יכולים לאהוב את הסרטון, לשנוא אותו, סתם לא להתייחס אליו. אבל לא צריך להכניס לזה משמעויות נוספות.

 

אין מה להלין על צורת הנהיגה על הכביש הציבורי (אני לא ראיתי מכוניות נוספות על הכביש בסרטון, ומכיר אישית את הנפשות הפועלות, ויודע שהם זהירים בהחלט. מה גם שמישהו מכם ראה לאחרונה תוכניות בריטיות/אמריקאיות? משתוללים שם חופשי).

 

גם אין מה להגיד על יכולות הנהיגה של הנהג (הסרטון לא מציג אותן מי יודע מה, למרות שאני אכן מכיר אותו אישית ויודע מה הוא שווה, וגם מי שהגיע לאירועי MDC יכל לראות אותו על הפודיום לא פעם, אבל זה באמת לא קשור).

 

אין גם הרבה מה להתלונן על רמת ההשקעה בסרטון (עליכם לזכור שמדובר בשני כתבי רכב שנסעו לחו"ל לנהוג על מכונית. לא בצלמים מקצועיים עם ציוד ברמה של טופ-גיר. כולה מצלמה דיגיטלית פשוטה. נראה לי שבהתחשב בנסיבות יצאה תוצאה טובה בהחלט).

 

ותסלחו לי, אבל פורשה ממש לא צריכה את הסרטון הזה בתור פרומו למכוניות שלה. הסרטון נועד אך ורק כערך מוסף לכתבה וכשירות שהמגזין נותן לקוראי האתר שלו. היה לכם נחמד? אחלה. זו המטרה. חשבתם שזה דבילי? גם זה בסדר.

 

ולסיום, לרועי שכתב על הכבוד למכונה - תסלח לי, אבל אתה חושב שפורשה נתנו את ה-911 לעיתונאים כדי שיסעו עליה 90 קמ"ש בקו ישר ויספרו על נוחות הנסיעה? אתה ראית פעם מבחן של 911 בכל תוכנית טלוויזיה שהיא? המכוניות הללו נועדו כדי לנסוע מהר וחזק, ומי שרואה מבחן בתוכנית טופ גיר או סרטון קצר באתר אינטרנטי כלשהו, רוצה לראות אקשן. לא את הכתב המרוקאי מספר על מרווח הראש והגודל של הבגאז'.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין מה להלין על צורת הנהיגה על הכביש הציבורי (אני לא ראיתי מכוניות נוספות על הכביש בסרטון, ומכיר אישית את הנפשות הפועלות, ויודע שהם זהירים בהחלט. מה גם שמישהו מכם ראה לאחרונה תוכניות בריטיות/אמריקאיות? משתוללים שם חופשי).

רוני

רוני,

1. מעולם לא ראיתי תוכנית רכב אמריקאית או בריטית שמשתוללים שם בכביש ציבורי.

מסלול כן, כביש לא.אשמח אם תפנה אותי לאיזה תוכנית שאתה מכיר או זוכר.

2. אני היחידי שראיתי שם מכוניות בקטע האחרון?

3. יש מלא סירטונים של הישתוללויות בכבישים ציבוריים בכל מיני אתרים איזוטריים וזה בכלל לא מפריע לי,

באתר הרישמי של "אוטו" אני חושב שזה לא מתאים וכתבתי להם תגובה.

מקווה שמישהו שם יבין מה מפריע לי בזה.

4. אין מה להלין? אתה בעד נהיגה כזאת בכבישים ציבוריים? אתה מעוניין להפגש בנהג הזה ברכב הזה באמצע החלקת כח כשאתה בא ממול?

 

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תתחילו להעיף משתמשים לקיבינימט , זה מה שזה קשור .
תרגעו עם זה, אין לי כח לפליטים שלכם כבר :???:

 

חכה שתראה את העיתונות הוירטואלית !
בעיתונות הזאת בטוח יהיה כבוד לרכב, כבוד רב אפילו

 

אני רוצה לראות את אבוחצירא עושה עקב בצד אגודל עם המוקסינים של יאשה.
זה לא מעור? זה יתאים לך להגה, לא?

פורסם

911 חלומית, נהיגה חוליגניסטית חביבה, סרטון חמוד.

כשיש כוח, הנעה אחורית ומיומנות ככה נוהגים. :wink:

קחו בפרופורציות, צדקנים.

 

דניאל

MCS 2008

פורסם

במובן אחד אני מסכים עם בגירה וזה לגבי הרושם שהסרטון משאיר והקישור החוליגני שאוטומטית נוצר. אני לא בטוח ש-"אוטו" באמת צריכה את הקישור הזה.

בצפיה ראשונה זה נראה לי לא לעניין לבצע שטויות כאלה בכביש ציבורי, במיוחד הדונאטים שנעשו באמצע צומת סביב תמרור עצור, אבל אחרי כמה צפיות שמתי לב שזה סוף של כביש (הוא ממשיך עוד 30 מטר אחרי הצומת הזאת) ואולי זה באמת שומם מאוד והם גם נזהרו. חוץ מזה רוב הכבישים גם נראים חד-סיטריים באופן תמוה (בחיים לא נתקלתי בכביש כזה (וחבל :wink:)) וריקים כך שאפשר היה לחשוב שהם סגורים לצורך המבחן (מן הסתם לא באמת).

אבל העניין הוא לא כמה בטיחותי זה באמת היה אלא מה הרושם שזה משאיר אצל מי שרואה את זה - על פניו זה לא נראה שונה בהרבה מסרטונים מחתרתיים/חוליגניים.

 

בכל שאר המובנים, אני לא מבין מה הבעיה, הרכב ניתן בידיעה שקורעים אותו (ואני גם רוצה לחשוב שהם נהגו קצת יותר ברצינות ולא השתעשעו בלשרוף צמיגים כל היום). כפי שאנחנו כבר יודעים, הנהג יודע מה הוא עושה ומה שרואים ברוב הסרטון לא שונה בהרבה מסרטונים במגזינים בחו"ל. אולי רק הדונאטים נותנים לזה קצת אופי חובבני ורושם של קריעה מיותרת של האוטו (ובמיוחד העובדה שזה נראה באמצע צומת בצורה מסוכנת. אם זה היה במסלול סגור בטופ-גיר אני מניח שאף-אחד לא היה מתלונן).

 

 

מישהו יודע מה שם השיר שמתנגן ברקע בסרטון??
system of a down - chop suey

 

ניר

פורסם

בשפה הישראלית הכי פשוטה,

 

כל היפי נפשששששש שאוכלים את הלב מקנאה, ח-ל-א-ס!!!

 

אין לי כח להרחיב, ואין לי כח להיכנס בכם, קנאים שלא יודעים לפרגן!

 

 

אחלה סירטון, אחלה נהיגה, כמה? מיליון וחצי?

 

יום ראשון אני בסוכנות :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
קנאים שלא יודעים לפרגן!
מה הקשר ללפרגן בדיוק ?

 

אחלה סרטון, נהניתי, תודה ל-"אוטו" והלוואי עליי לנהוג ברכב.

אתה יודע, זה לא סרטון שמישהו מהפורום דפק ברחוב והעלה לפה בציפיה לפרגון בסגנון של "בואנה אחי, איזה נהיגה דפקת...והאוטו, סוף", זה מגזין רכב מכובד, מין הסתם הנהג שהם שולחים מקצועי והרכב הנבחן יהיה חלומי עבור רובנו אבל זה לא העניין פה...

פורסם

הסרט חביב ויפה. עם זאת עלי להעיר לגבי כישורי הנהיגה. לפני זמן לא רב הגעתי עם בני לסוכנות "סיאט" כדי לתאם נסיעת מבחן על מנת (אולי) להחליף את הגולף המזדקנת (כל יום נוסעת רמת השרון- רחובות) והובהר לנו שאותו נהג שמופיע בסרטון גרם נזקי תאונה ניכרים למכונית המבחן של הסוכנות ולכן לא נוכל לקבלה.

פורסם

באמת לא מבין את ההתלהבות מהסרטון - נראה כמו צלחות ילדותיות.



איפה בדיוק רואים את רמת הנהיגה הגבוהה ?

 

מצטער אבל אותי זה לא הרשים. אולי אם הייתי חוזר להיות בן 15 זה היה נראה אחרת.

 

דני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...