Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ללמוד להחזיק רכב, ולעשות בעצמי את רוב הדברים שאפשר.

הייתי רוצה לקבל המלצות על איך אני עושה את זה.

אני רוצה לקנות אוטו, והייתי רוצה שתמליצו לי על איזה גם.

שיהיה פשוט להגיע לכל החלקים, פשוט לטיפול, זול לאחזקה ולא חיפושית או סובארו

תודה

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

לדעתי (מנסיון)

קודם כל תחקור כמה שיותר על אחזקת רכב, על סוגי רכבים, על ביטוח והוצאות נוספות

תשאג שיהיה לך מוסך או מוסכניק שאתה סומך עליו ושזאת העבודה שלו.

אל תגיד - יש לי חבר שיודע לתקן וזהוא יסדר לי...אז זהו..שלא!

קח בחשבון שהביטוח הוא גם עולה וגם הדלק והטסט מוסיפים קצךת תבלינים למרק...ותמיד תשמור כסף להוצאות לא צפויות שעלולות להופיע.

תחפש אוטו שמור..זה המפתח לאחזקה זולה בדר"כ אבל...לא מספיק שהוא שמור

הוא גם צריך ליהיות זול..עממי

אם תמצא ב.מ.וו שמורה אל תרוץ לקנות כי כל חלק זה יקר יחסית

תחפש אוטו בסבלנות עד שתמצא אחד שמתאים לך עם צריכת דלק טובה וכו (חובה מזגן...)

אני ממליץ על כל המכוניות הקטנות והפשוטות, פיאסטה, שרייד, AX, אמרת לא סובארו מאיזהשהיא סיבה לא ברורה אבל גם ג'אסטי זה בסדר ויש עוד מלא

כל השאלות על איזה אוטו לקנות בכמה אלפים..נטחנו אחושקשוקה בפורום יעוץ לפני קנייה אז תריץ חיפוש

ותראה שיש בכמויות. ושבכללי טחנו את הנושא

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

לא אכפת לי גם לקנות משהו כמו פיג'ו 105 או רנו 4, אפילו שיהיה לי רכב שאני לא יוכל לבנות עליו תמיד אבל שאני יוכל ללמוד ממנו ועליו.

איפה אני מוצא דברים כאלה ? כי הם לא כל כך מסתובבים ברחובות עם שלטים למכירה ובטח שלא בלוחות.

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

לדעתי בניגוד לבקשתך סובארו עונה על כל הדרישות... הרכב שלדעתי הכי קל לטפל בו.. פתח תמכסה ***תמכסה= את המכסה *** מנוע ותבין

נ.ב- תזהר מרנו.... אישית לא אוהב אותם

כרגע כלום =[

פורסם

תתרחק מכל דבר שצרפתים נגעו בו (שום דבר אישי)

צריך תואר שלישי בשביל להבין מה הולך שם מתחת למכסה מנוע ושבוע עבודה בשביל לעשות טיפול 10K (מן הסתם אני טיפה מגזים)

הייתי ממליץ לך על יפניות עם מנועים קטנים סובארו\דייטסו\סוזוקי. למה מנוע קטן? כדי שתוכל להגיע לבד עם הידיים לכל מקום.

לי אישית ישנה סוזוקי סוויפט 1000 ידנית משנת 92 שברוך השם מעולם לא ידעה מה זה מוסך

כבר 14 שנה אני עושה לה הכל לבד כולל טיימינג ברקסים וכו'

יום טוב גם לך

פורסם

גם אונו יכולה להיות רכב מצויין ללימוד. קיימת במגוון שנתונים ודגמי מנוע, חלקם עם מזגן. זמינות החלפים היא מצויינת והם זולים מאוד. כמו כן, במידה ותסתבך, כל מכונאי יוכל לעזור לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצטרף להמלצה על האונו, הרכב הכי פשוט בעולם, חלקים זולים שזה ממש מצחיק (פגוש קידמי 90 ש"ח :-P ) כימעט לכל החלקים אין בעייה להגיע.

אופק.

פורסם

בלוח יד 2 יש הרבה מכוניות שיענו על הדרישות.

פיאסטה אגב היא אחת מהן - אפשר להשתמש בספר של התיאוריה בתור ספר מוסך :-D

אם אתה רוצה להתפנק קצת אפילו וולוו 240 תצלח למשימה (זאת מנסיון)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...