Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהספארי ברמת גן (עם Nikon D70) :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ידוע בכינויי סוסיתא טורבו בפורומים השכנים אז לא להתרגש :wink:.

בשבת האחרונה היינו בספארי ,

ולקחנו איתנו את הD70..

תמונות :

dsc00220nw.jpg

dsc00117dq.jpg

dsc00380lp.jpg

dsc00440do.jpg

dsc00967tw.jpg

dsc01751tl.jpg

dsc02119zw.jpg

dsc03267nk.jpg

טיפים , עצות , הארות.. הכל מתקבל.

שחר.

פורסם

התמונה של הנמר יפה.

התמונה עם הקרנפים קצת נשרפה לך.

ובכל השאר חסרה לך חדות.

סה"כ תמונות חמודות.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רואים שהקפדת על קומפוזיציה (חוק השלישים וכו'...).

אכן התמונה של הקרנפים קצת overexposed. צריך להקפיד על חשיפה ולא לסמוך על המד כשמצלמים תמונה עם חלק גדול כהה (הקרנפים) וחלק קטן בהיר במיוחד (החול). בד"כ אני מכוון את המצלמה (לא משנה אם אני בM, Tv או Av) לתת חשיפה של בערך stop אחד. ובודק.

אם עדיין חסר אור אפשר להוסיף קצת פלאש מילוי, גם הפלאש הפנימי יכול למלא בצורה סבירה מכמה מטרים טובים.

התמונה של הנמר יצאה מאוד מוצלחת לטעמי, הצמצם פתוח בדיוק במידה בשביל עומק השדה וחדות הפרטים בתמונה.

אגב, חדות לטעמי חסרה רק בתמונה האחרונה (איך לעזאזל עשית כזה RedEye עם DSLR???) וקצת בתמונה של הציפור (אם כי זה פחות נורא).

ת'כלס - אתה כנראה צלם טוב יותר ממני (כל העולם צלם טוב יותר ממני).

;)

עריכה - האמור מעלה נאמר ברצינות ולא בציניות, אני אלוף העולם בתיאוריה ובעיצות, בפועל אני צלם בינוני... :|

פורסם

בשבילי מה שאמרתם עכשיו זה סינית, ואין לי ראיה חדה שתבדיל בין כל ההערות שלכם(לתת חשיפה)

לעין בלתי מזויינת כמו שלי התמונות נראות פשוט מדהים!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תמונות יפות.

כמובן שניתן להמשיך את העבודה בפוטושופ ולתת נגיעות אחרונות

לדוגמא כאן ניתן לראות משחקי קונטרסט בהירות וחדות, וגם שיחקתי עם גווני הכחול בתמונה.

אבי .פ.

dsc01751tl.jpg

copy.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

כפי שנאמר בPSI סלתת נגיעות לצבעים לתמונה כל כך מוצלחת ממצלמה כל כך מוצלחת רק עושה אבל לתמונה. התמונה של הנמר המקורית פשוט מדהימה.

אבי.

• תוכן חדש...