Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי פיג'ו, 93-95, תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אני בן 18 ומעוניין לרכוש רכב בחודש-יים הקרוב\ים,

התקציב: עד 13,000 וכנראה לא שקל מעל.

המטרה: רכב ספורטיבי (עד כמה שאפשר), קטן,זריז יחסית, ומהיר.

מבחינת הצורה שהקימורים יהיו כמה שיותר עגולים, זאת אומרת, לא מרובע וחתוך כמו סיאט איביזה ספיישל שנת 90, או פיאט פונטו מהישנות או סוברו ג'אסטי שנת 90.

ו! הכי חשוב, 4 דלתות (לא יודע מה זה אוטו עם 5 דלתות. הכוונה שלי היא: 2 קדימה, 2 אחורה, ובגאג' שנפתח כמו אצל כולם, מלמטה-> למעלה).

מכוניות שבאו בחשבון (ועדיין):

פיג'ו 106, פיג'ו 205-רגילה, (בין השנתונים 93-95, לפי המחירון הבנתי שאפשר להשיג משהו כזה).

כמובן, צריכת דלק , כמה שפחות זולל, יותר טוב.

מנוע: 1.3-1.4, לא מתפשר מתחת, ומעל שוב הבעיה של הדלק.

--אני גר בחיפה ככה שהעליות זה משהו שצריך יחסית כוח, הילוך שלישי-רביעי בעליה, ולא ראשון שני שבקושי סוחב וכמובן לא איזה 50-60 כ"ס.

מה אתם אומרים על סיאט - איביזה שנת 94? היא עגולה ולא מרובעת בכלל, וגם נראית מצוין, השאלה מבחינת עבודה איך היא ואמינות, ומה עדיף? הפיג'ואים מלמעלה או הסיאט הזו?

או בכלל, אני פתוח להצעות פה לפי הדרישות למעלה.

שכחתי לציין!! עדיף שיהיה הזרקה ולא קרבורטור, אני יודע ש205 רגילה יש בה הזרקה משנת 94 והלאה, מה לגבי פיג'ו 106? מאיזה שנה יש בה הזרקה?

אני יודע שזה דרישות יחסית גבוהות, (או שזה נשמע ככה), אני צריך את האוטו בעיקר, בשביל לנסוע לביה"ס להמשך לימודים יג'-יד' בקריות, (מי שלא יודע, חיפה-קריות בערך 20 דקות נסיעה וזה כביש יחסית מהיר ככה שנוסעים שם על 90-100). ויציאות בשישי שבת ובכלל כל מה שצריך, אם צריך לנסוע לאילת, אני ייסע לאילת, (רק שלא יתפרק לי באמצע).

תודה מראש לכל מי שעונה.

אוהד.

פורסם

רכב 5 דלתות הוא רכב שיש לו דלת נוספת מאחורה שהיא בעצם הבגאז' ברכבי האצ'בק...

האם ה13K הם לקניית הרכב בלבד?

אתה מודע לביטוחים, טסטים, יישור קו שתצטרך לעשות לאחר הקניה?

אגב ה106, בגרסאות היותר מהנות שלו יעלה יותר מ13K - או שהוא יהיה במצב רע...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כן ה13,000 הם רק בשביל האוטו, וכן לקחתי בחשבון דלק\ביטוחים וכל החרטא המתלווה אליו.

בכל זאת אשמח לשמוע תגובות, מה לגבי 205?

סיאט איביזה 94?

שוב, אם יהיו מכוניות אחרות שעולות בחשבון אשמח לשמוע.

תודה מראש,אוהד.

פורסם

הברירה הצרפתית הנוספת : סקסו

ואם אתה מוכן להתאפק אז עוד 2000 ש"ח יביאו לך בראבה 1.4 וזה שיפור עצום לעומת האפשרויות כרגע.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

סקסו בתקציב הזה היא רק 1100 - עגלה מתה. אם אתה מחפש רכב ספורטיבי בתקציב כזה, לך על ה-AX GT/ספורט. חוץ מהצורה שלה שהיא שפיצית ולא מעוגלת, היא תענה על כל הדרישות שלך.

יש אחת למכירה ב-10K, אני לא יודע עוד פרטים ולא מכיר את האוטו. אני חושב שהמודעה היא מפורום PSI. בהצלחה!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אם אתה בכיוון של 205 מהשנים הנ"ל ומחפש עלויות אחזקה נמוכות, הייתי ממליץ לך דווקא ללכת לכיוון של 205 קרבורטור ולא מוזרקת. ההזרקה של ה205 (וגם ה106 הראשונות) לא מדהימה, בכלל.

כל הרכבים (למעט חריגים כמו סקודה) הגיעו משנת 94 עם הזרקה בלבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עם סיטרואן ZX או 306 ?

לדעתי קצת יותר מפנק ממה שהוזכר כאן למעלה.

בכל מקרה, בתקציב שלך, אל תתפשר על רכב לא מטופל כמו שצריך.

• תוכן חדש...