Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית עד 15000 שקל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ROEY B אני חושב שאין מקום לצורת התחייסות כשלך לגולשים בפורום. "מועדון סאאב" הוא איש מקצוע ותיק בענף הרכב, ושימש בין השאר כבוחן רכב בצ'מפיון, כך שכנראה יש לו על מה להתבסס.

האם נהגת, או כל הפחות נסעת ב-L300 ? אני מסופק...

האם קראת את התגובות שלי? לדעתי לא ממש. איפה זילזלתי או הגבתי לא קשורה? האם בגלל הרקורד המפואר של מועדון סאאב (עובד בצ'מפיון) זה אומר שאסור לי לחלוק על אנשים בפורום, שמתבססים בעיקר על סטיגמות ותחושות?

הוא טוען שהמיצובישי פחות בטיחותית מהפולקסוואגן כאשר לטענתו הוא לא מכיר מבחני ריסוק שנערכו לדגם הנ"ל, אז עפ"י מה הוא מבסס את טענתו? לדעתי זה חורג מכללי הפורום!

העובדה שמדובר על אחד שעבד אצל יבואן פולקסוואגן לא הופכת אותו לאוביקטיבי במיוחד וגם מסבירה את הנטיה (השולית:-) ), להמליץ לכל אחד על המכוניות של הקונצרן (גם אם מישהו שאל על מסחרית קלה, הוא ימליץ על סיאט ליאון שיש לה תא מטען גדול מאוד).

כן, נהגתי על המכוניות הנ"ל (קראתי את חוקי הפורום, אל תדאג) ואפילו הרבה, בחברה של אבי היו מספר כלי רכב מהדגמים הנ"ל.

אגב, לדעתי עלינו על מייזם אדיר שיכול לחסוך לNCAP כסף רב. במקום שהם ירכשו את המכוניות יחזיקו אנשים ומכונות ו"יבזבזו" הרבה כסף על בדיקת מכוניות, אפשר להתחיל לנחש כמה המכוניות בטיחותיות, יש פה כמה חברים שממש מצטינים בזה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערת שוליים ל-ROEY B: קצת מצחיק שאתה מדבר על אובייקטיביות, בעוד שאתה לא אובייקטיבי בכל הנוגע לפולקסווגן- אתה שייך לקבוצת "שונאי פולקסווגן". אל דאגה,אתה לא לבד, יש עוד כמה כאלה בפורום.

ולכן, על מנת שנמשיך להנות מחוות דעתך (המלומדות, באמת) הייתי מציע שתפסול עצמך מלהגיב על שרשורים העוסקים ברכבים תוצרת פולקסווגן,אודי,סיאט וסקודה (להכניס גם את למבורגיני?)

אח"כ תחזור לדבר איתי על אובייקטיביות.

פורסם

טוב תראו התכוונתי שאני רוצה רק בנזין ולא דיזל.

אז ללכת על מיצובישי או לא?

אפשר להשיג עד שנתון 95 במחיר הזה לא?

איזה עוד אופציות יש?,לא מצאתי שום רכב בשם L400.

פורסם

אני חושב שאני יודע למה התכוון החבר "מועדון סאאב" לגבי מבחן הריסוק. ואכן, בוצע מבחן ריסוק לטרנספורטר בשנת 1990 או 1991 בגני התערוכה.

אני לא יודע כמה מדעי המבחן היה אבל מה שאני כן זוכר שהעלו על עגורן/מנוף טרנספורטר ושיחררו את הרכב בטיסה למטה (משהו שמדמה 50 קמ"ש); הטרנספורטר צלחה את המבחן והראתה חוסן מבני מרשים למדי.

המבחן בוצע משום שבאותו זמן הגיעו ה-GMC והשברולט ספארי עם מנוע קדמי אשר נותן ביטחון מסוים במקרה של תאונה להבדיל מהטרנספורטר שהנהג יושב ממש בחזית הרכב והמנוע כידוע מאחור.

אפשר לחפש את המבחן בגיליוני אוטו של תחילת שנות ה- 90 שם סוקר המבחן.

פורסם

לפני הצבא, עבדתי כנהג, ונהגתי לסרוגין על טרנספורטר (מנוע אחורי קרור אויר), על L-300

(שהיה חדש לגמרי) ועל פיז'ו J5.

מצטרף ל"מועדון סאאב" - ה- L-300 לא יציב ברמה מפחידה ממש. הטרנספורטר עולה עליו בנוחיות

ובבטיחות הדינאמית (לפחות). באותה הזדמנות - המלצה שלילית על ה- J5. לא נוח (היה בלי הגה כח!)

ולא אמין (חצי מהנסיעות היו למוסך...).

:turn-l:
פורסם
הערת שוליים ל-ROEY B: קצת מצחיק שאתה מדבר על אובייקטיביות, בעוד שאתה לא אובייקטיבי בכל הנוגע לפולקסווגן- אתה שייך לקבוצת "שונאי פולקסווגן". אל דאגה,אתה לא לבד, יש עוד כמה כאלה בפורום.

ולכן, על מנת שנמשיך להנות מחוות דעתך (המלומדות, באמת) הייתי מציע שתפסול עצמך מלהגיב על שרשורים העוסקים ברכבים תוצרת פולקסווגן,אודי,סיאט וסקודה (להכניס גם את למבורגיני?)

אח"כ תחזור לדבר איתי על אובייקטיביות.

את דעתי על המכוניות של קונצרן פולקסוואגן אני לא מסתיר (אגב, כילד, פולקסוואגן היה הרכב המועדף עלי. בשיא הרצינות) זה נובע מנסיון אישי על המכוניות, נסיון מר אישי של משפחתי ומספר חברים קרובים-לטענת חלק מהם, הם לעולם לא יחזרו לנהוג על הרכבים של VAG (למרבה הפלא זה ממש לא קשור לצ'מפיון).

סתם כהערת שולים, אם אני לא יוכל להגיב בת'רדים שפולקסוואגן מוזכרת בו, אני כנראה לא יגיב באף ת'רד, אולי חוץ מכאלה שמחפשים המלצות למסחריות בינוניות (אבל אז כנראה מישהו יזכיר את מ-א-ן, שבעבר היו להם קישרי עבודה עם פולקסוואגן:-) ).

בוא ותראה לי עניינית שטעיתי, האם באמת רכב שתוכנן בשנות השיבעים יהיה בטוח יותר מהמיצובישי L300 (לא תוכל כי אין אף מקום שערך מבחן ריסוק מסודר לרכבים הללו-אני לא טוען שזה לא נכון, פשוט אין לי מידע כזה), האם יש לך סקר שמראה שהטרנספורטר אמין יותר מהL300 (ממש לא סקר, בחברה של אבי התשובה הייתה שלילית בזנטי), כי רוב סיקרי האמינות בעולם לא מראים כך.

האם לעבודה המיצובישי לא יותר עדיף (יכולת העמסה גבוהה יותר, משטח העמסה גדול וחכם יותר, אין משטח ישר בטרנספורטר, בגלל מיקום המנוע הגאוני, שתי דלתות צד ועוד שלל ייתרונות).

לגבי התגובות הנוספות, בואו ונכנס לפרופורציות לא המיצובישי מהנה/נוחה לנהיגה ממש כשם שהטרנספורטר הנושנה לא מהווה תחלופה למרצדס E CLASS.

אגב, מבחן הריסוק הזה ממש הצחיק אותי, איזה שטויות מוכרים לאנשים. אני רוצה לראות, האם מישהו היה מוכן להתנדב להיות בתוך הרכב המופל?

אם הרעיון של פולקסוואגן למיקום מנוע אחורי היה כל-כך גאוני ובטיחותי, למה הם החליפו את מיקום המנוע בדגם שהחליף אותו?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אגב, מבחן הריסוק הזה ממש הצחיק אותי, איזה שטויות מוכרים לאנשים. אני רוצה לראות, האם מישהו היה מוכן להתנדב להיות בתוך הרכב המופל?

פעם ראית מודעת דרושים למבחני ריסוק??:roll:

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם

אז אפשר עוד המלצות בבקשה רק לבנזין?

ואם זה משמעותי שהמיצובישי לא יציב גם אם נוסעים עליו לאט?

ל2 אחים של אבא שלי היה את האוטו הזה והם לא דיווחו על בעיות כאלה ואמרו שהאוטו ממש אמין.

פורסם

בלי רנו אקספרס.

דיזל לא בא בחשבון מסיבות כאלו ואחרות.

יסע אולי 500 ק"מ בחודש.

אפשר המלצות שונות למיצובישי L300?

פורסם

שאלתי מקודם אבל לא ענית.

כמה נוסעים יסעו ברכב? איזו כמות סחורה? האם ישתמשו בו בתור רכב יומיומי?

אם כמות הנוסעים לא חשובה אז אתה יכול גם לשקול טנדר בנזין...לדוגמא סונומה.

אסף

פורסם

2 נוסעים גג לעיתים רחוקות אולי 5-6 אבל ממש לעיתים רחוקות כי יש גם משפחתית בבית.[סופר לנסר]

סחורה לא כבדה אך בכמות לא קטנה.

ונראה לי שאבא שלי ירד מהמיצובישי משום חוות הדעת הרעות שקיבלנו פה.

אני ממליץ לו על רנו אקספרס[יש לנו אחת מושבתת].בתקציב של עד 15 אלף בנזין בלבד אני מניח שרק עד שנת 96 יש בנזין נכון?

מה דעתכם על הרנו בכללי?

• תוכן חדש...