Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם עם היו עוצרים את הרכב בכביש והמספר לא היה שלו אבל מופיע כמספר הרגיל הרי הרכב לא מאוטו דגם הרכב שמצויין אצלהם במשטרה למי ששייך מספר הרכב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי נראה שזה מישהו שפשוט רצה להיפטר מהרכב שלו... צורת החנייה, מראה הרכב בכללי - נראה לי שהוא פשוט רצה שהעירייה או המשטרה תגרור משם את הרכב.

מאידך גיסא באמת יכול להיות שמודבר ברכב גנוב... צילצלת למשטרה? לא תמיד האינטרנט מעודכן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחרי שהעירייה גוררת את הרכב מה היא עושה הלאה עם הוא נטוש?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לפותח השירשור- תגדיל קצת ראש ותעשה טלפון למשטרה כבר. הרכב הזה נראה 99% גנוב, הוא יחסית ממודל מתקדם ונראה שהגיע למצבו בנסיעה.

לשאלה מה העירייה עושה לאחר גרירת הרכב- איחסון לפרק זמן מסויים ואם לא מגיע דורש הרכב נמכר לסוחרי ברזל ברוב המקרים.

פורסם

אין קשר בין הרכב הזה לבין הרכב עם הסיומת 6 שמופיע באתר.

הרכב הזה הוא משנת 94-95,ורכב שמתחיל ב77 ומסתיים ב06 הוא שנת 93.הסונומה ב93 הייתה בצורה הישנה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

האתר הזה של המשטרה לא עדכני! בעצם בכלל לא...

סתם רציתי לבדוק עד כמה הוא יעיל ובדקתי כמה מספרים של רכבים שהוכרזו כגנובים בפורום.

האופנוע R1

בפיאט מרכב אספנות ועוד כמה

אף אחד מהם לא הופיע כגנוב...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עכשיו הייתי ליד הרכב והתקשרתי למשטרה. אחרי כמה זמן הגיע חבלן וניידת.:-D ראיתי שיטה לפתוח רכב סגור באותה הדרך...

בכל מיקרה הוא לא הצליח לאתר את הבעלים אבל הרכב לא מופיע כגנוב. הם בדקו את הרכב ולקראת הסוף כבר נסעתי.יצא גם אחד השכנים ואמר שהאוטו אכן הגיע לשם לפני כשבוע אבל אחרי יום מישהי התנגשה בו מאחורה וכתוצאה מזה הוא הסתובב ככה. ומאז הוא עומד כמו שהוא עומד.

פורסם

איך הם פתחו את הרכב? אני ראיתי פעם שבא חבלן עם עט מיוחד כזה, הוא מצמיד את הקצה שלו לזכוכית,

ופתאום מהקצה שלו קופץ משהו ומנפץ את הזכוכית.

פורסם

יש לו מן מוטות כאלה שעוברים בפתח בין הדלת לגוף של האוטו. אני מאמין אבל שיש להם מספיק שיטות....לקח לו בדיוק 10 שניות לפתוח את האוטו.

פורסם
וגם בקושי סוחבת

אם המנוע במצב טוב היא סוחבת ועוד איך.. , במיוחד אחרי דיאטה...

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
איך הם פתחו את הרכב? אני ראיתי פעם שבא חבלן עם עט מיוחד כזה, הוא מצמיד את הקצה שלו לזכוכית,

ופתאום מהקצה שלו קופץ משהו ומנפץ את הזכוכית.

זו האופצייה השנייה לאחר נסיון עם מוט...

בד"כ מתבצעת לרכבים בעלי מנגנון נעילה מתקדם כמו של-מאזדה 6\3 (לדוגמא).

יותר מעניין לראות איך פותחים את הבגאז'..

• תוכן חדש...