Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני מריח ריח שמן שרוף בעיקר בנסיעה מהירה עם הרכב. לפי מה שראיתי כל האזור שסביב מדיד השמן של המנוע רטוב משמן טרי. השאלה היא האם יכול להיות שמשם, כלומר מן הפתח שאליו נכנס המדיד, עף השמן החוצה? ולמה זה קורה רק בנסיעה מהירה?

אם כן איך פותרים את הבעיה? הסתכלתי על המדיד בחלק שנכנס לתוך המנוע ולא ראיתי שיש עליו גומיה לאיטום, אם כן מה אמור לאטום מפני הבריחה הזו?

לנוחיותכם צירפתי תמונה של המדיד

11_1.jpg

פורסם

היי,

ייתכן מאוד שקיימת דליפה ממדיד השמן עקב אטימה לקוייה של האטם, או החלק העליון שננעץ בפתח המדיד והוא משמש כאטם.

גש לקנות מדיד חדש.

כמו כן ציין את סוג הרכב והסטורית טיפולים/תקלות שטופלו לאחרונה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אל תיסע לקנות מדיד שמן חדש,קודם בדוק אם הנשם סתום.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם לא תציין איזה רכב, לא תדע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם לא תציין איזה רכב, לא תדע.
בעד זה לא עניתי לך לה"פ.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
תודה.

איפה ממוקם בדרך כלל הנשם?

הנשם מורכב בדרך כלל במנועים ישנים בבלוק המנוע, כשצנורית גומי מובילה מהנשם או משסתום תת לחץ שמורכב עליו, , ומוביל לעבר מכסה השסתומים, או למכסה מלוי השמן. תמונה מאד תעזור, אל תשכח שזה רכב נדיר, ולא נראה רבות במחזותינו היום, ובטח לא בימים אלה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הנשם יכול לצאת גם מהראש, לכיוון קופסת האוויר.

אני מציע לך לבדוק גם קומפרסיה ולחץ הפוך אם זה לא יעזור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...