Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו 320 וולטרוניק שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז דבר כי לא הצלחתי להבין אותך ...

ו-Wiking - לא משחצנות או משהו חס וחלילה , תאמין לי שלא בעיה בשבילי להחזיק ולטפל בכזה אוטו , היו לי במשפחה מכוניות יוקרה שמכפילות תרכב הזה ב-4 פעמים במחיר אם לא יותר .

פורסם

Wiking - שים לב שמתחילת התרד לא ראיתי הודעה 1 שלך שבה אתה מפרגן או זורק איזה מילה טובה או בכלל תגובה נורמלית .

משהו מציק לך אחי שאני מחפש במוו או שנדמה לי ואתה סתם מתוסכל מהרנו קופה - שאין לי מושג איך אתה נוסע עליה ?

כאילו כל אחד שהגיב פה (בזלזול) נוסע על איזה פורש , מקסימום רכבים ב-50,000 ש"ח שלא הייתי יוצא איתם מהחניה .:lol:

פורסם
Wiking - שים לב שמתחילת התרד לא ראיתי הודעה 1 שלך שבה אתה מפרגן או זורק איזה מילה טובה או בכלל תגובה נורמלית .

משהו מציק לך אחי שאני מחפש במוו או שנדמה לי ואתה סתם מתוסכל מהרנו קופה - שאין לי מושג איך אתה נוסע עליה ?

כאילו כל אחד שהגיב פה (בזלזול) נוסע על איזה פורש , מקסימום רכבים ב-50,000 ש"ח שלא הייתי יוצא איתם מהחניה .:lol:

אז מה לעזאזל אתה מחפש פה? למה אתה מתייעץ איתנו? הראי אנחנו כולה אנשים שיש להם "מקסימום רכבים ב50,000 שקל שלא הייתי יוצא איתם מהחניה"... אם יש בך טיפת הגיון, היית מבין למה כולם מתבדחים.. כתבת כמה דברים מאוד מצחיקים (לפחות אותי)

Lexus CT200H

פורסם

הנני יודע טוב מאוד איזה רכב יש לי... לטוב ולרע.

מה לעשות, לא לכולנו יש 120K להוציא על במוו.

כמו שכתבתי, תתחדש, תהנה.

נ.ב.

מראות M3 מוסיפות עוד 5 כ"ס.

Veni Vidi Vici

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...