Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום ושבוע טוב לכולם,

כבר יומיים שמעליית הגג בבית של חברה שלי בוקעות יללות עקשות. לפני כשעה החלטתי לבדוק מה קורה, טיפסתי לשם, ובמזוודה פתוחה נמצא גור חתולים זעיר (בקושי 20 ס"מ) מיילל.

נראה שאמו נטשה אותו והוא נראה די מסכן וחלוש, אז הורדנו אותו ודחפנו לו קצת עם מזרק חלב חמים שהומסה בו מעט חמאה.

בגלל שההורים של חברה שלי לא מסכימים להשאיר אותו פה ובגלל שגם אצלי אי אפשר להחזיק אותו (מעבר לעובדה שאין לאף אחד משנינו מושג איך מטפלים בכזה דבר), אני קורא לכל מי שיכול לקבל אותו - אפילו רק לתקופה קצרה, עד שיגדל קצת ויתחזק - ליצור איתי קשר ולזכות במעשה טוב.

אני נמצא באיזור נתניה בטלפון 052-3925425.

מצטער שלא צירפתי תמונה, אנחנו לא מוצאים את המצלמה.

אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אהלן.

אני לא יכול לעזור כי לנו כבר יש חתולה בבית (והבאת חתול נוסף מאוד בעייתית) אבל אני יכול להמליץ לך להעביר אותו לעמותה באבן יהודה. אני לא זוכר את השם המדוייק אבל הם מטפלים בחתולים עזובים. זה גם לא כל כך רחוק לכם.

ד"א- בניגוד לאמונה הרווחת- מאוד לא בריא לחתול לשתות חלב שאתה מסוגל לשתות (תנובה,טרה וכו) בגלל הפיסטור. זה תופס בייחוד לגבי גורים.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עכשיו כשמניין החתולים עומד על 6 זה מאוחר מדי, יש לנו 6 חתולים בדירת חדר וחצי.

לפניי שבועיים הבאנו גור בן כמה ימים שילדים התעללו בו וקיבלו מכות. קנינו רמדיה ובהתחלה נתנו לו עם טפטפת, עכשיו הוא שותה מבקבוק של תינוק וזה ממש מדליק לראות אותו מחבק בקבוק בגודל שלו.

אני ביחד עם תומר, קח אותו ל"עמותת החתול" באבן יהודה ותהיה רגוע. ואני מפרגן לך על המצווה שעשית.

haters will hate

פורסם

קודם כל - לא לתת חלב. יש פורמולה (יענו מטרנה) מיוחדת לגורים. עוד מידע בקישורים הבאים:

http://www.cats.org.il/index.php?id=108

http://www.geocities.com/meir_barak/text/p/11.htm

http://img.tapuz.co.il/forums/17352324.doc

בינתיים אפשר לעשות את התערובת הבאה:

2/3 כןס חלב עדיף אחוז אחד, 1/3 כוס מים חמימים,כפית מחוקה סוכר,כפית שמן זית,חלמון אחד של ביצה, לערבב טוב טוב ולתת לגור.

לפני כל האכלה לחמם מעט את התחליף לטמפרטורת חדר,להקפיד על ניקיון כלי האכלה,לרחוץ אותם במים רותחים בין האכלה להאכלה,שיהיו עד כמה שניתן סטריליים.

אה, כן. אנחנו את ההצלה האחרונה שלנו עשינו לפני חודשיים, אז כרגע אנחנו מלאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שוחחתי עם החברה של אלעד לפני שעה קלה, לגור החתולים נמצא בית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אבל החתולים של פטר לא אכלו היום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן כמו שכתבה ליטל, אחות של חברה שלי הסכימה בסופו של דבר לקבל את הקטנטונת אליה לאימוץ.

דני, דיברתי גם עם אמא של פטר - אין מצב שם, יש להם full house.

תודה לכל מי שעזר והשיא עצה :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה נתתם להם חתול דגמי 2007 יד ראשונה ישרות מליסינג ללא תשלום ?

עבדו עליכם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...