Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדיאל בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם רוצים ליראות את המונדיאל בחינם,אז ככה תיקנו אנטנה פשוטה ,תכוונו את ההיפר-בנד בטלויזיה עד שתיתפסו את מיצרים,ירדן או הרשות הפלשתינית שם משדרים את המונדיאל פתוח,וזה עובד בדוק משנים עברו.

לילה טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

צר לי לאכזב את כולכם, אבל ירדן לא קנתה את זכויות שידור המונדיאל, ART שמספקת אפילו לא היו מוכנים לדון איתם..

תאלצו למצוא דרך חלופית..

פורסם

וואי ממש מגניב! זה אכן עובד ומשדר בזמן אמת את כל הערוצים,תודה!.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מייל שקיבלתי

אני לא יודע עם זה נכון או לא :

הקוד לפתיחת ערוץ המונדיא

בyes-

להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5

לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256

במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי.

בhot

להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל

ירון מאיר

פורסם
http://yuri.roop.co.il/

כתוב באתר הזה שעם תוכנה אפשר לצפות בשידורים דרך האינטרנט.

האתר בעברית תהנו...

מי שחושב שיצליח לראות משהו דרך האינטרנט צריך דחוף להחזיר את הסרט שהוא חי בו.

הכל יהיה תקוע.

יום ראשון אמורים לקבל תשובה סופית לגבי השידורים.

יש 2 אופציות אם המצב נשאר ככה , או שמשקיעים סביבות ה-1000 שקל ללוויין שיהיה אפשר להנות ממנו גם אחרי המונדיאל.

או שאם יש לכם שכנים/קרובי משפחה/חברים שאתם בקשר טוב איתם אפשר לעשות קומבינה כזאת , מישהו אחד מזמין וכולם מתחלקים , זה שהזמין ייתן את הכרטיסים שבתוך הממירים שיש לו למי שמוכן להתחלק איתכם , למרות שלדעתי אסור לשלם להם שקל , אבל אם לשלם לפחות שיהיה את ההרגשה שאנחנו דופקים אותם גם אם זה לא ממש יזיז להם.

פורסם

הכרטיסים של הממירים לא מתאימים להעברה ממיר אחד לשני. לכל ממיר יש את הכרטיס שלו אם אני לא טועה...

ובכל מקרה גם אם זה יוזל ל10 שקל ולשקל אחד אני לא אשלם להם גרוש, שילכו לחפש מי ינענע אותם ואת צ'רלטון.

ROOONEEYY

פורסם
הכרטיסים של הממירים לא מתאימים להעברה ממיר אחד לשני. לכל ממיר יש את הכרטיס שלו אם אני לא טועה...

ובכל מקרה גם אם זה יוזל ל10 שקל ולשקל אחד אני לא אשלם להם גרוש, שילכו לחפש מי ינענע אותם ואת צ'רלטון.

ייצא לי לבדוק את זה פעם על סרט שקיבלנו , כל הערוצים ייחסמו לצפייה חוץ מאותו ערוץ מוזמן.

גם לדעתי אסור לתת להם שקל..

פורסם
צר לי לאכזב את כולכם, אבל ירדן לא קנתה את זכויות שידור המונדיאל, ART שמספקת אפילו לא היו מוכנים לדון איתם..

תאלצו למצוא דרך חלופית..

בלבנון זה חינם?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

צריך להחליף ממיר קומפלט עם החבר שהזמין.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...