Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב dvd של boss שמחובר לרדיו דיסק של jvc עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת לפיוניר 740 , אבל יש בעיה קטנה.

ברדיו דיסק של ה-JVC יש לי מתאם מיוחד ל-dvd רק המתאם עלה לי 600 .

והשאלה שלי היא האם בפיוניר 740 אני גם צריך מתאם או שלא, כי לפי מה שהבנתי אני לא צריך.

(ביגלל שיש לו כמה חיבורים)

צריך לציין שמחובר למערכת גם מגבר והמתקין שלי אמר לי בזמנו שבגלל של-jvc יש רק יציאה לחיבור 1 אז אני צריך לבחור בין ה-dvd למגבר וביגלל שבחרתי במגבר אז הבאנו מתאם מיוחד ל-dvd.

תודה רבה ומקווה שלא סיבכתי אותכם.

פורסם

הוא התכוון לכך שאתה יכול לנצל את יציאת הRCA היחידה שיש ברדיו דיסק או למגבר או לDVD .

קודם כל היית יכול לחבר את המגבר בהיי אינפוט ולגמור תעניין ולחבר את הDVD לכניסת הRCA. זה היה מעשה טיפשי לחלוטין קניית כבל ב600 שקלים.יכולת לבוא ולהתייעץ פה. וגם אני בטוח שאתה היית מודע לכך שיהיו דגמים חדשים יותר של רדיו דיסקים שיהיה בהם יותר מיציאת RCA אחת.

אז בכל העניין פה. אני ב טוח שפיוניר ה740 יש יותר מיציאת RCA אחת שזה נותן לך לחבר את הDVD ללא המתאם שזאת אומרת

חיבור הDVD לכניסת RCA אחת וחיבור המגבר לכניסת RCA אחרת..

עכשיו אתה בטח תשאל מה לעשות עם הכבל. תציע אותו למכירה או אם אתה ממש נדיב תן אותו למישהו ותעשה לו תיום שזה בטח לא תעשה(חחח בצחוק אחי..)

בברכה,

אמיר.

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אבל יש כמה טעויות קלות קודם כל זה לא כבל ביכלל, המתאם שעשו לי עשו לי אותו בתוך המערכת פירקו לי אותה ולקחו אותה למעבדה.

דבר זה נעשה כבר לפני 3 שנים עוד לפני שהייתי בפורום פה, תאמין לי שאני לא זז ס"מ מבלי להתייעץ פה.

והכי הכי הכי חשוב, ברגע שאני מחליף את המערכת {אני מאמין שזה יהיה השבוע כבר} כל מי שמעוניין במתאם ל-dvd מוזמן לבוא ולקחת אותו בחינם.

לילה טוב.

פורסם

או עכשיו אני רואה תשובה מנוגדת לתשובה ממקודם, אז האם המתאם שיש לי אפשר להעביר אותו לפיוניר 740, כשרציתי לקנות מערכת יותר מתקדמת של פיוניר אז המוכר אמר לי שאין שום בעיה להעביר את המתאם, השאלה רק האם אפשר גם לפיוניר 740.

בכל אופן נראה לי הכי טוב ומקצועי שאני אקפוץ לחנות ואני אתייעץ איתו .

תודה לכולם

פורסם

זה אי אפשר לדעת משום שנראה לי שכל מתאם מיועד לרדיו דיסק שלו . זה אומרת שאי אפשר לחבר מתאם של חברה לחברה אחרת מבין אותי ?

כמו שציינתי עדיף לעשות כמו שאמרתי קודם על החיבורים וכדי לחבר 4 כבלי RCA תשתמש במפצל או שתעשה בDVD כמו שעשית לפני שלוש שנים כמובן אם אפשר.!

בברכה,

אמיר.

פורסם

אוקיי בקישור שנתת רשום שהמתאם הוא בעצם יציאת rca ובפיוניר גם ככה יש מאחורה 3 יציאות rca אבל בכל מקרה אני אבדוק את העיניין עם המוכר.

תודה לכולם

פורסם

טיפה סדר.

פיוניר סדרה 7 יש לה 3 זוגות של RCA מאחורה.

והם . יציאות למגברים בלבד!!. זוג קדימה. זוג אחורה. וזוג לסאב.

ויש חיבור כחול מלבני. (צ'נג'ר) אתה קונה מתאם צ'נג'ר ל RCA. עולה בין 150 ל 250 ש"ח.

והוא נותן לך את ה AUX למכשיר. הDVD.

מה היה לך ב JVC. אי אפשר לדעת ללא תמונה. או תאור מדוייק. (רק כבל, כבל עם קופסא, פתחו ושינו משהוא בתוך המכשיר. ) יש הרבה אופציות.

אבל להעביר את המתאם אפשר -רק- עם זה מתאם FM.

(לשמוע DVD. אתה שומע ברדיו? עם כן . זה מתאם FM. עם לא אז לא.

אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
הוא התכוון לכך שאתה יכול לנצל את יציאת הRCA היחידה שיש ברדיו דיסק או למגבר או לDVD .

קודם כל היית יכול לחבר את המגבר בהיי אינפוט ולגמור תעניין ולחבר את הDVD לכניסת הRCA. זה היה מעשה טיפשי לחלוטין קניית כבל ב600 שקלים.יכולת לבוא ולהתייעץ פה. וגם אני בטוח שאתה היית מודע לכך שיהיו דגמים חדשים יותר של רדיו דיסקים שיהיה בהם יותר מיציאת RCA אחת.

אז בכל העניין פה. אני ב טוח שפיוניר ה740 יש יותר מיציאת RCA אחת שזה נותן לך לחבר את הDVD ללא המתאם שזאת אומרת

חיבור הDVD לכניסת RCA אחת וחיבור המגבר לכניסת RCA אחרת.. טעות.!!!

עכשיו אתה בטח תשאל מה לעשות עם הכבל. תציע אותו למכירה או אם אתה ממש נדיב תן אותו למישהו ותעשה לו תיום שזה בטח לא תעשה(חחח בצחוק אחי..)

בברכה,

אמיר.

עם אתה לא יודע בוודאות. אל תענה!!

וכאן אתה טועה. כי אי אפשר לחבר ביציאת מגבר . DVD או כל מכשיר אחר.

ונדירים המכשירים שיש להם חיבור מובנה.

אתה מטעה אחרים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...