Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיירמונט !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תודות לשירשור של ענתיקות בדרכים קניתי היום מכונית שהייתה מפורסמת בשירשור זה

מדובר בפורד פיירמונט מודל 79 6 דילינדר במצב טוב +-

יש לו קצת חלודה אבל הרכב עצמו יפה .

הרכב עומד כבר חצי שנה ואין לו שנה וחצי טסט.

בעל הרכב שם בלוח שעונים כל מני שעונים שלא היו ברכב כמו מד טמפרטורה..

השאלה שלי היא האם יש למשהו לוח שעונים אחר ?

האם מישהו מכיר רכב כזה לחלקים ?

פורסם

אני אהרוג אותך!:-P תכננתי עליו בתור "תורם איברים" בשבילי!:twisted: ----------סתאאםם, את האמת, זה היה מזמן בתכנון, אבל לא היה לי לב, לקחת אוטו במצב סביר ולפרק! וזו הסיבה, שעדיין לא קניתי אותו, על אף שאני מכיר אותו כבר המון זמן.

ואני מאד שמח, שנימצא באמת מישהו, שלקח את האוטו, וישפץ אותו - אני מניח, שלשם כך לקחת אותו, לא?

דווקא, לא הייתי נוגע בלוח שעונים - כזכור לי, הוא במצב לא רע, ושעונים שהוספו- עד כמה שאני זוכר- מד חום, ועוד משהו- חיוניים, והוספו בצורה לא ממש מכוערת - לשם ההשוואה- אצלי פשוט תקעו את המד החום (שאין במקור באוטו) עם פחית מתחת להגה- מכוער!

קצת נתונים בסיסיים: מנוע 3300 (אצלי ואצלך), 6 בוכנות טורי (קיים גם בגרסאות 2500, 4000, ו, אם אינני טועה - 5000, תכף חן ישלים את מה שאני לא יודע. הנעה אחורית, גיר אוטומט 4 הילוכים (אני חושב).

סה"כ אוטו נחמד, אני אוהב לנהוג בו. מקווה, שגם אתה תהנה ממנו.

אתה מוזמן לבוא למפגשים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בדיוק אני וגנאדי דברנו על הפיירמונט הזאת במפגש ביום ששי, האמת שבתקופה האחרונה התחלתי לחשוש לחייה כבר... אני חושב שאת ההודעה הראשונה על כך שהרכב עומד למכירה פרסמתי לפני כשנה.

הרכב עמד ברח' עקיבא ברעננה, וכבר פחדתי שהעירייה תחליט להלאים אותו.

חניון הרכבים למכירה של רעננה נמצא ממש ליד העבודה שלי כך שיצא לי לעבור כל יום פעמיים ליד הרכב.

אני שמח שהוא מצא בית חם - כדאי שתעביר אותו טסט לפני שיעברו שנתיים מהטסט האחרון אחרת תזדקק לבדיקת מעבדה.

בהצלחה

צביקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...