Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אליפות הארץ בקארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי אליכם:

הלכתי לקארטינג בפתח תקווה ועשיתי בו תוצאה של 23.00, זה זמן תחרותי או שתכלס אין לי סיכוי?

(אם זה עוזר אני בקטגורית משקל של מעל 80 קילו...)

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניצלתי שובר אחד בפתח תיקווה והזמן הכי מהיר שלי היה 22.61 פעם ראשונה על המסלול, בפעם הבאה אני מקווה להוריד עוד איזה שניה, אגב אחרי שסיימתי את המקצה אחד העובדים שם היה ממש נחמד אמר לי בדיוק איפה עשיתי טעויות ומה לשפר בפעם הבאה וגם ציין שבעיקרון במסלול בפ"ת הזמנים הכי מהירים צריכים להיות בערך 20.5+- , אני מתכנן לנצל את השובר השני ואולי לקנות עוד מקצה יום יומיים לפני המוקדמות שיוצאות ב 30.6 אז מי שרוצה מוזמן גם לבוא ולקבוע תאריך ושעה מדוייקת למעיין אימון אחרון

פורסם

אתמול הייתי עם חברים בקארטינג בפ"ת.

בעל המקום אמר שהשיא מסלול זה 19 שניות ,הבת שלו ראיתי אתמול עשתה 20.5 .

אני עשיתי 21.86 ואם הייתי מתאמן כמו הבת שלו אני בטוח שהייתי מגיע לתוצאה טובה יותר.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

גם אני העברתי היום איזה חצי שעה בהרצליה במוקדמות עם אח שלי שעשה 27.5 בערך.

הזמנים הטובים ביותר עמדו על 26.4 ומעלה.. ראוי לציין את משפחת בן ארי שלקחו מקום נכבד בטלבת ה30 הטובים ביותר של היום. כל הכבוד!

(אבל שוב, הכל יחסי, יכול להיות סתם דוגמא שאפילו כל הזמנים החל מ26.4 ועד ל28 הם של אנשים בקטגוריית משקל כזאת או אחרת.. לכן, כי מי שהיה היום לא לדאוג מטבלת מהאלופים של היום כי הכל MIX)..

בהצלחה לכולם שהיו היום ויהיו במוקדמות בשבועיים הקרובים..

כל הכבוד לרד בול תאמינו לי, כמה הם משקיעים....

(((((דרך אגב, מי שהיה היום בהרצליה, מישהו יודע במקרה מה שמ המשפחה של טל, נערת הרדבול החביבה שנחכה היום??)))))

עמרי.

פורסם

היה אירגון יפה של רד בול. באמת מסודר ודאגו להכל. און הכין יפה את הקארטים והעיף את הקארטים הטובים מדי והגרועים מדי החוצה. הקארטים בתחרות לא היו משהו אבל לפחות היו פחות או יותר שווים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

האם הקארטים במוקדמות רד-בול היו מוגבלים או שהסירו את הבורג המגביל?

יש הבדל משמעותי במהירות והתנהגות הקארט בין שני המצבים, למשל:

באימון שערכתי רשמתי הבדל של מעל שניה בשני מקצים עוקבים עם ובלי מגבלה.

פורסם

הקארטים היו פתוחים.

בהרצליה מגיעים להבדל של 6-4 שניות בין קארט פתוח לסגור.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם כך...

או שהייתי איטי להחריד עם קארט פתוח :oops:

או מהיר להדהים עם קארט מוגבל 8)

מאחר ובשני המקרים הייתי מתחת ל- 28 שניות להקפה, אני רוצה לקוות שהאופציה המחניפה נכונה.

פורסם

איך זה הולך העליה לגמר? רשום ש-60 הכי טובים יעלו לגמר ויש שש מסלולים זה אומר ה-10 הכי טובים מכל מסלול? או שגם המישקל תופס פה?

עשיתי בהרצליה 27.25 וניראה לי שאני מקום 9 או 8

רשימה של המקמות הראשונים:

http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10635048&alid=387248&uid=AC88C83DF9524E3CBBBB64A8FCF4DB40&AlbumIsOpen=False

{קארט 15 זה ניראה לכם מיתחרה ששחכו להוסיף את השם שלו או סתם איזה עובד שעשה סיבוב?}

כמה תמונות כלליות:

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=AC88C83DF9524E3CBBBB64A8FCF4DB40&alid=387248

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

סתם לידע כללי אני איתי (מס' 16)

רציתי רק לדעת אם הרשימה אלו התוצאות האחרונות של המקצים ?

ועוד משהוא-ראיתי בתמונות מהארוע (באתר של ההרשמה) שעלו על הקארט הכחול של REDBULL, היה גמר או משהוא מיוחד אחרי המקצי זמנים על הקארט הזה ?

No Risk, No Fun...

פורסם

מה קורה אנשים? אלו ממכם שכבר היו במקצי הזמנים

איך זה עובד? האם הכל מוארגן ורציני או חאפרי?

האם כולם עולים על אותו הקארט ?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

כל אחד מגריל קארט, לאחר מכן הולך להישקל ומקבל קסדה.

עולים למסלול ל-6 דקות עם הקארט שהגרלת.

לאחר 6 דקות מחליפים לקארט עם מספר אחד מעל לקארט הקודם שהגרלת ונוסעים עוד 6 דקות.

• תוכן חדש...