Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס - נגעתי בפס לבן בפניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .. אם מישהו יכול לעזור לי קצת אני אשמח

היתי בטבריה אתמול .. לקחתי פניה באחד הכבישים הפחות ידידותיים שלהם

היתי אולי על 30-35 הפניה היתה שמאלה. וכניראה שנגעתי בפס הלבן הבלתי ניראה שהיה על הכביש..

אז כמובן השוטר נחמד נתן לי קנס..

אז יש לי 2 שאלות

1)האם נקודות מעורבות בנושא ?

2) אם אני אבקש להישפט והביא תמונה של המקום בשביל להראות שהסימון על הכביש ממש אפסי ובלתי אפשרי להבחינו כשהשמש בכיוון שלך ?

פורסם

לא הבנתי מה בדיוק קרה שם.

יש קו לבן לכל האורך אבל הוא בלתי נראה בגלל שהוא דהוי + השמש?

או שיש קו לבן לפני הפניה \ אחרי הפניה ואתה נסעת עליו בזמן ביצוע הפניה,

באופן חלקי (רק אם חלק מהרכב מאין מעבר חלקי על הפס)?

פורסם

בכל מקרה , אם באמת הקו הלבן דהוי, אולי יש לך סיכוי בבית משפט אם תביא תמונה כמו שציינת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני יסביר שוב :

דבר ראשון הלו הם תנאי השטח :. השמש "מולי". הכביש לא שחור כמו שכביש במצב רגיל

הכביש הוא אפור אפור אפור ומאוד בהיר. זאת אומרת.. שאם הכביש היה שחור והסימון היה דהוי.. זה לא היה מפריע לזהות את הסימון. אבל בגלל שהכביש מאוד בהיר והסימון עוד יותר בהיר.. לא היתה לי שום אפשרות שבעולם לזהות אם ואיפה הפס הלבן מתחיל או נימצא.

אני לקחתי פניה שמאלה. ונגעתי בפס הלבן בכניסה לנתיב החדש

זה לא שלקחתי פניה וניכנסתי לתנועה הנגדית

בסך הכל סטיתי מהקו אולי בחצי מטר וכשיכולתי לזהות את אמצע הכביש בצורה ברורה לפי הפס במהשך יישרתי את עצמי.

(פשוט הכביש לתנועה הנגדית היה מוגדר כ"רחב" והנתיב המוגדר לנתיב שלי היה מוגדר כ "צר".. במילים אחרות היתי על הפס הלבן הבלתי ניראה הזה אולי 2.5 שניות לפני שהבחנתי בהמשך של הקו באופק

פורסם

בכביש אין תנאים אובייקטיביים ולא אובייקטיביים.

הסיפור האמיתי מבחינתי לצורת הנסיעה שלך הוא:

(1)נכנסת לסיבוב שאינך מכיר במהירות כזו שרק ידעת איך אתה נכנס, אך לא איך אתה מסיים אותה.

(2)נסעת בדרך כאשר התנאים המטאורולוגיים לרעתך, שוב נסעת מהר מידי כאשר יכולת אבחנתך והבנתך את הדרך לוקים בחסר(מאוד).

(3)נהגת בדרך שלא בצידו הימני(סטית מלכתחילה למרכז).

כל צורת הנהיגה שלך במקרה הנדון היא לרעתך ואיני רואה פה כל סיבה מקלה לטובתך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ניסיתי לצייר ממה שהבנתי את מקום העבירה.

זה נכון ?

test.JPG

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

זה נכון. רק שזה לא צומת טי. והכביש שניכנסתי אליו. זה בערך 35 אחוז הנתיב בכיוון שלי

ו65 אחוז לנתיב הנגדי

זאת אומרת שהקו הוא לא במרכז

kompy - הבנתי את צורת החשיבה שלך. מאוד מאוד יומרנית ולא משמעותית לשטח המציאותי.

תודה בכל אופן על הניסיון.

פורסם

לפי דעתי אם לא הגעת מהר מידי (ואת זה אתה יודע) וזה באמת נעשה בתמים, הייתי מצלם את המקום והולך למשפט.

שמוליק

פורסם

לא הגעתי מהר מידי. היתה תנועה מאחורי ותנועה מלפני... גם אם היתי רוצה לקחת פניה מהירה זה לא היה יכול להתבצע. הייתי חייב להאיט לפני הפניה

וגם השוטר ציין שעשיתי אותה במהירות סבירה לצומת

ושוב. אין לי שום דבר נגד הקוים הלבנים

יש לי רישיון 03. מיקום של הרכב על הכביש זה חובה בשביל לנהוג על משאית ולא להוריד מישהו

אז שוב אני שואל. מישהו יודע בהקשר לנקודות ?

פורסם

בכל מקרה לדעתי זה ממש גועל נפש מצד שוטר לתת קנס על כזה דבר מגוחך. כרגיל הם נותנים קנסות על שטויות ולא על דברים שמסכנים את הציבור.

לא שציפיתי אחרת...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

be_roo אני לא אומר שאתה לא צודק

אבל אין זו מחוייבות הנהג לבדוק את הצבע של מעצ בזמני החופשי בשביל לדעת מה גודל כל נתיב . במיוחד לא בכבישים שהם לא מקומיים בשבילי

עריכה- דרך אגב אם כן היה נהג בכיוון הנגדי לא היתה בעיה של חריגה.. (בתנאי שהוא היה עומד במקום סביר בנתיב שלו)

• תוכן חדש...