Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 97 16v

אודי20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישה של פולו 97 16v ידנית ראיתי כבר כמה וכמה כאלאא...ורציתי לדעת לפני שאני יחליט אם לקנות...מה דעתכם עליה למי שבאמת מכיר או יש לו כזאת...? מה צריכת הדלקק ואיך עלות ההחזקה שלה בכלליות.

בתודה מראש, אודי.

פורסם

כבעלים שלעבר

נרכשה בשנת 97 חדשה והחליפה קולט 94 שנגנבה

החזקתי את הרכב שנתיים ועברתי לVR6

יתרונות:

נראה טוב חיצונית

צריכת דלק טובה סביב ה 1:14

חסרונות:

אמינות של סקודה משנות ה60

עלות תיקונים גבוהה

גימור זול מאוד

מנוע חלש (כן כן 100 כ"ס....) בסל"ד נמוך לא זז

שילדה מתלים היגוי בינוניים מינוס

מחפש ספוטיבית 3 דלתות?

קולט 97 צורה ישנה גיר ידני (מהירה חסכונית בידני אבל ממש לא ספוטיבית)

הונדה סיביק (האצבק, קופה..)

אפילו רנו מגאן קופה עדיפה (אמינות בינונית, כיף על הכביש)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך קודם כל תודה על התגובה המהירה...תראה זה אוטו ראשון שלי, על הקולט שמעתי מהרבה אנשים שזה אוטו יקר להחזקה ולא זול בדלק ,אבל לא ביררתי רק ממה ששמעתי..אתה אומר שבתור אוטו ראשון אני מביןלא כדאי ללכת על הפולו?

פורסם

לא הקולט ולא האצ'בק ספורטיביות, כך גם הפולו!!!

לדעתי מניסון שלי הפולו עדיפה על שניהם מהבחינה הזו..

לאחר חודש עם הפולו אני מחייך כל פעם שאני עולה על ההגה..

מה גם שבמחיר של סיוויק האצ'בק שחוטה משנת 93-4-94 תוכל לרכוש פולו שנת 97-98.

פיליפ

פורסם

מה גם שבמחיר של סיוויק האצ'בק שחוטה משנת 93-4-94 תוכל לרכוש פולו שנת 97-98.

פיליפ

ולא סתם! כי הפולו פחות מוצלחת (בלי להעליב)

יש הרבה אנשים שהשם פולסווגן עושה להם וויברציות

גם לי הוא עשה פעם (עובדה שקניתי 2 כאלו ברצף) וטעיתי

גיליתי שמאחורי השם הזה לא מסתתרים תכונות ששווה לי לשלם עבורם

ישנם אנשים שחושבים הפוך!

הנאה מנהיגה היא גם פונקציה של אמינות

אם האוטו המגניב שלך מבלה במוסכים ושוחט אותך באחזקה אז כל הכיף ממנו יורד

אז היות ולי יש נסיון רע - אני לא ממליץ

לפיליפ יש את הרכב רק חודש וזה לא מספיק זמן ע"מ להגיב על נושא האמינות

אם אתה נעול על פולסווגן אז גולף 1.6 דגמי 93-98 הם יחסית אמינים והכי פחות יקרים לאחזקה

אפשר לחפש 3 דלתות ורצוי גיר ידני

בכל מקרה אני עדיין ממליץ על קולט (בהנחה שתמצא אחת שמורה)

כל רכב בן 10 צפוי לעשות בעיות לכן חפש רכב שמור ומוטפל וזו העצה הכי טובה שיש לי לתת לך

בהצלחה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

...

מחפש ספוטיבית 3 דלתות?

קולט 97 צורה ישנה גיר ידני (מהירה חסכונית בידני אבל ממש לא ספוטיבית) צורה ישנה עד 96.

הונדה סיביק (האצבק, קופה..)

אפילו רנו מגאן קופה עדיפה (אמינות בינונית, כיף על הכביש)

12345

פורסם

אייל יוכל לומר לך על עלות האחזקה של הפולו (של פיליפ עכשיו :)), הוא החזיק בה כ-4 שנים.

ממה שאני הבנתי היא הפגינה אמינות מעולה, אבל אל תסמוך על זה, חכה שאייל יגיע.

פורסם

אפשר לבצע חיפוש, דיברתי אין ספור פעמים על הרכב שלי.

אני רק יכול לסכם זאת במשפט אחד :

הלוואי שהגולף החדשה שלי תפגין ב4 השנים הבאות רמת אמינות כמו הפולו ואצטרך להוציא עליה כמו שהוצאתי על הפולו, ותאמינו לי שלא חסכתי שקל על האוטו. הכל מקורי, הכל לפני הזמן.

נ.ב. סולל הדרך... מספיק לשפוך רעל, המנוע של הפולו הוא פנינה. אפילו יותר טוב מזה של הגולף לטעמי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - כמה ק"מ עברה הפולו שלך באחזקתך?

מנוע ה-1.4 של הפולו הוא באמת טוב - אבל רק בסל"ד גבוה. מתחת ל-4000 הוא חלש ביותר, ולמי שאוהב מומנט בסל"ד נמוך הוא לא ממש יתאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן רוני צודק, מתחת ל-4000 סל"ד אין הרבה מה להציע אבל אחרי שהמחוג חוצה את הקו הזה ה חגיגה מתחילה :wink: ומגיעים למנתק בלי לשים לב...

נכון אני עדיין לא יכול להגיד כלום על האמינות מכיוון שהרכב רק חודש אמלי, אבל הנה אייל החזיק בו 4 שנים, ללא תקלות משמעותיות. לפי מה שאני יודע הרכב עבר אצלו בסביבות ה-30K.

בהיסטוריה של האוטו התקלה המשמעותית הגדולה היא שיפוץ הגיר בסביבות ה-90K, בעיה נפוצה מאוד בפולו מסוג זה. רובן כבר עברו את הטיפול הזה או החלפת בגיר כולו.

פיליפ.

פורסם
אייל - כמה ק"מ עברה הפולו שלך באחזקתך?

מנוע ה-1.4 של הפולו הוא באמת טוב - אבל רק בסל"ד גבוה. מתחת ל-4000 הוא חלש ביותר, ולמי שאוהב מומנט בסל"ד נמוך הוא לא ממש יתאים.

רוני

בדקת אותו אישית או שאתה מתבסס על נתון יבש?

פילטר אוויר פתוח וביטול מגבלות צנרת פליטה (בוא נכנה זאת כך) , גרם למנוע להגיע

לשיא ההספק כבר בסל"ד הרבה יותר נמוך, אתה יכול לשאול את הרוכש איך נראה הגרף בבדיקה על רקע המקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יצא לי לדגום פולו 16V עם פילטר פתוח וצנרת. המנוע באמת שש אלי סל"ד ומגיע למנתק מהר מאוד, אבל עדיין אין כמעט כלום בסל"ד נמוך עד בינוני. זה לא אומר שהמנוע לא טוב. ביחס לנפחו הוא בפירוש מנוע טוב מאוד.

ועדיין לא ענית כמה ק"מ הפולו שלך עברה אצלך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
, אבל הנה אייל החזיק בו 4 שנים, ללא תקלות משמעותיות. לפי מה שאני יודע הרכב עבר אצלו בסביבות ה-30K.

4 שנים ברכב יפני זה ללא תקלות בכלל!

אני לא שופך רעל - אבא שלי לא עובד בסוכנות ממול

לפחות מול הקולט המנוע של הפולו הרבה פחות טוב ונעים

בפקקים של גוש דן לשמור על מנוע מעל 4000 כדי לקבל קצת חים זה לא הגיוני

המזגן הורג את הרכב הזה

אתם גם צריכים לדעת לקבל ביקורת זה לא מזיק

החזקתי את הרכב שנתיים עם 28000 ק"מ ונהיגה מאוד רגועה

הרכב סבל מתקלות רבות (אומנם רובם לא "משמועותיות" ורובם תוקנו במסגרת האחריות או בגמר האחריות אחרי ריב עם היבואן..כמו החלפת ממיר קטליטי אחרי 18000 ק"מ (כמה חודשים אחרי גמר האחריות)

ואח"כ ברוב טימטומי עוד קניתי VR6..בכייה לדורת

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ברכישת רכבך

• תוכן חדש...