Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיבוב מספר 6 באליפות הפורמולה-1 שאולי הולכת והופכת למרתקת בשנים האחרונות .

סוף שבוע שני ברציפות שמסדרים לנו אקשן .

66 הקפות של המסלול הקטלוני בברצלונה שפגש לראשונה במכוניות הפורמולה-1 ב-91 , אז ניצח ניג'ל מנסל עם הוויליאמס-רנו , הפול-פוזישן אז היה שייך לגרהרד ברגר במקלארן .

שנה שעברה זה היה רייקונן .

spanish.gif

צפוי שידור ישיר בערוץ-5 .

דובי

XPB_0MY57GG0YQAT8G04S816P-3.jpg

XPB_0TVEWHS0A2NERL0JDL4OW-3.jpg

XPB_04P7NR50TGQ0SG0E5NK01-3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

השנה הזכורה לי יותר מהכל לגבי המירוץ הספרדי היא דווקא השנה שבה המירוץ עדיין היה בחרז .

1986 ואיירטון סנה בלוטוס JPS השחורה , אחריו מתקרב מהקפה להקפה נייג'ל מנסל עם הוויליאמס-הונדה , סיום צמוד בפוטו-פיניש ממש , פה התוצאות מאז -

http://f1-facts.com/results/race/1986/Jerez/classification

ופה הדו-קרב בצהרי היום בין סנה למנסל -

http://video.google.com/videoplay?docid=-8664205926544137121&q=ayrton%2Bsenna

אמרו שקו הסיום הוזז לאחור , במקום הקו המקורי ואם היה נשאר במקומו אזי מנסל היה מנצח .

האיכות של הקליפ לא משהו , אבל עדיין ניתן לראות את הפייט בינהם .

תהנו

דובי

פורסם

נייג'ל. אולי היחיד מארבעת הגדולים של התקופה (יחד עם פרוסט ופיקה) שיכול היה לתת פייט שווה בשווה לסנה. עם קצת יותר חומר אפור בין האוזניים , הוא היה יכול להיות אלוף לפחות עוד פעמיים. ביצים לא היו חסרות.

90sm2.jpg

פורסם

וכדי שתבינו עד כמה ה-F1 הפכה פופולארית בספרד בזכות אלונסו (והספונסר טלפוניקה , מפעיל הסלולר הגדול בספרד), הנה מה שמחכה בשבועות האחרונים למי שטס דרך שדה התעופה במדריד (כמעט כמו ההאמר בבן גוריון...):

a%20050.jpg

a%20056.jpg

a%20058.jpg

a%20059.jpg

פורסם

איזה שעמומון....

כל כך הרבה ספרדים "עיוורים" שהגיעו בכדי לראות את אלונסו מנצח ולא משנה המירוץ כלל...

פרארי , מיכאל שומאכר , הצליחו לתפוס את מקומם של מקלארן ולהיות אלו שרודפים אחרי רנו .

אחרי שני נצחונות כולם ציפו להמשכיות אבל רנו באו מוכנים , מכנית וטקטית וסייעו לאלונסו להיות זה שירקוד את ריקוד הדובים או השד יודע מה זה....

מונטויה ורלף שומאכר היו השניים שגרמו לי לגחך היום , שניהם בהתאבדות יפה הרסו לעצמם את המירוץ , כאשר רלף כמעט ולקח איתו את טרולי (ולא שמישהו היה מרגיש , חוץ ממנהלי הקבוצה שלהם...) .

מישהו זוכר שבשנה שעברה מקלארן הפסידו את האליפות בגלל חוסר מזל או תקלות כאלו ואחרות , ועדיין זכרו שהיתה להם מכונית מהירה מאד ובעיקר יפה...?

אז זהו , שמקלארן כבר לא איתנו , זה רק חיקוי עלוב...

הרבה ממש אין לי חשק לכתוב , רק ממש נמאס לי לשמוע את אלי אילדיס ....

דובי

1.jpg

פורסם

כדי להכין אותם לחגיגה (ואולי לא לתת להם תירוץ להישאר בבית)הספרדים הציבו במסלול מסכי ענק כדי לצפות בMOTOGP של סין והכינו לאוהדים ארוחת בוקר חינם

מעניין מי גרם שמחה גדולה יותר לספרדים- אלונסו או פדרוסה?...

• תוכן חדש...