Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי קטן. משום מה נדמה לי שפאביה הוא רכב מוצלח למדי מבחינת שיקלול של אמינות, חיסכון, נוחות ובטיחות.

האם אני טועה?

הכוונה כמובן למנוע בנזין והיא גם צריכה להיות אוטומאטית (האישה לא נוהגת על הילוכים).

יש לי גם פאביה ספציפית על הפרק. מנוע 1400 ו75 כ"ס. האם זה מספיק כח לרכב בגודל כזה או שהמזגן של ימי הקיץ הדביקים יגרום לאוטו לנסוע ברוורס בעליות לירושלים? (אני נוסע י-ם-ת"א לפחות פעמים בשבוע).

אשמח לשמוע את דעתכם על פאביה בכלל או טיפים לרכבים אחרים. (התקציב, אגב הוא 60-70K)

תודה :smile:

אורן

פורסם

אני לא חושב שיש רכב מודרני שיזיע מהעליות לירושלים...

עושה רושם שמדובר בשארית של מידע מהימים בהם עליות לירושלים הצריכו רכבים משוריינים.

פורסם

הפאביה אוטו מאוד מוצלח באופן כללי.. כמובן שעקב אכילס שלו זה מנוע ה1400 בגרסה האוטומטית.. איטי באופן יוצא דופן (0-100 ב-17 שניות בערך). אבל כמו שכבר אמרו כאן, אין אוטו מודרני שבאמת יתקשה לטפס עליות.. אז אולי זה לא יפריע לכם יותר מידי.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
שלום לכם,

אני מעוניין לקנות רכב משפחתי קטן. משום מה נדמה לי שפאביה הוא רכב מוצלח למדי מבחינת שיקלול של אמינות, חיסכון, נוחות ובטיחות.

האם אני טועה?

אורן

הפאביה רכב מצויין, נותן תמורה טובה מאד למחירו.

אבל - הפאביה היא רכב סופרמיני, לא רכב משפחתי. אמנם יש לה צורה של "חצי סדאן" אבל זו רק אשליה אופטית בגלל הישבן שעיצבו לה...

בכל מקרה, יכול להיות שהיא מתאימה בהחלט לצרכים שלך - את זה אתה צריך לדעת.

פורסם

אוראל... אוראל? איפה אוראל?

אני בטוח שעוד מעט הוא יגיע ותשמע ממנו את חוות הדעת הכי טובה. יש לו ברזומה נסיון עם שתי פאביות :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם :)

בקשר לגודל - אני התרשמתי שפאביה היא קטנה עם ניצול טוב של הנפח. צריך שיהיה נוח לנהג ולנוסע שלידו ושיהיה מקום בתא המטען לעגלת תינוק וציוד לסופ"ש.

זה קטן מדי?

פורסם
תודה לכולם :)

בקשר לגודל - אני התרשמתי שפאביה היא קטנה עם ניצול טוב של הנפח. צריך שיהיה נוח לנהג ולנוסע שלידו ושיהיה מקום בתא המטען לעגלת תינוק וציוד לסופ"ש.

זה קטן מדי?

לדעתי סופר מיני לא תספיק.. כדאי לך להסתכל יותר בכיוון של משפחתיות.. מזדה 3/גולף/פוקוס וכו'..

עריכה: הונדה ג'אז.. מושלמת בשבילכם מכל בחינה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

והפעם על גיר אוטומאטי -

שוב תודה. שמועה שמעתי שהגיר האוטומאטי של סקודה הוא גרוע במיוחד ולא אמין. יש למישהו מושג אם זה נכון או שפשוט נפלתי על קוטר עם מזל רע? (שוב, מדובר בפאביה 2004, מנוע 1400 בנזין עם גיר אוטומאטי)

פורסם
והפעם על גיר אוטומאטי -

שוב תודה. שמועה שמעתי שהגיר האוטומאטי של סקודה הוא גרוע במיוחד ולא אמין. יש למישהו מושג אם זה נכון או שפשוט נפלתי על קוטר עם מזל רע? (שוב, מדובר בפאביה 2004, מנוע 1400 בנזין עם גיר אוטומאטי)

מי בלבל לך במוח ?

אמין גם אמין

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

הפאביה היא רכב מצוין בעיניי.

נוחה, חסכונית ודי מהנה.

(בעל גרסת 1400 ידנית)

2 דברים:

1. תא המטען של ההאצ'בק קטן. אבל ממש קטן. אני כמשתמש יחיד ברכב ורווק לחלוטין נאלץ להיעזר במושב האחורי לקניות רבות מדי בסופר.

מצד שני, זה נכון שקשניתי את חצי איקאה, פשוט הורדתי את הספסל האחורי והיה לי יופי של מקום ברכב..

2. שלושה אנשים בתוך הפאביה הידנית (100 כ"ס) ומרגישים שקשה לה. כלומר, היא עדיין נוסעת נהדר, אבל מרגישים שקשה לה לעומת נוסע אחד.

למה שלא תלך לסוכנות ותבקש נסיעת מבחן על דגם 2006?

זו דעתי :-)

שבת שלום.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תוכן חדש...