Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

למה שמסובבים את ההגה עד הסוף מנוע נכבה (הגה כוח)?

אני יודע שלא טוב לסובב את ההגה (הגה כוח) עד סוף מהלכו,

אבל לא נראה לי שמנוע אמור להיכבות!

מה דעתכם, זה תקין? אם לא, מה יכולות להיות הסיבות?!

תודה

דניאל

פורסם

ממש לא תקין!!

איזה רכב? איזו שנה?

עשוייה להיות בעייה במנוע צעדים(אם קיים) או כיוון סל"ד סרק(אם לא קיים מנוע צעדים)

יום טוב גם לך

פורסם

במשאבת הגה כוח יש מגביר טורים. כל פעם שההגה מגיע לסוף המהלך שלו יש שסתום מחזיר שמחזיר את השמן חזרה בימקום להעביר אותו למשאבת הגה.

יכול להיות שהמגביר טורים לא מחובר או לא תקין. תיראה אם מחובר טוח חשמל למשאבת ההגה.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כמעט בטוח מגביר טורים של הגה הכוח, כמו שכתבו קודם.

במונדיאו למשל יש שסתום על אחד הצינורות עם חיישן ושני חוטים שיוצאים ממנו. אחד היה אצלי קרוע וזה גרם לירידת טורים חזקה (אם כי לא כיבוי) בסיבוב ההגה עד הסוף. הלחמה קלה שביצע אייל נוימן ב2 דקות והעניין סודר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ממש לא תקין!!

איזה רכב? איזו שנה?

עשוייה להיות בעייה במנוע צעדים(אם קיים) או כיוון סל"ד סרק(אם לא קיים מנוע צעדים)

הי,

מדובר במיצובישי גאלאנט שנת 91 ידני עם הגה כוח (קרבורטור)!

הסל"ד תקין (850), כאשר מסובבים את ההגה, סל"ד יורד ל-750 אבל כשמגיעים

לסוף מהלכו, עם לוחצים קצת לכיוון הסוף, מנוע נכבה!!

אני אבדוק לגבי מגביר טורים!

תודה

דניאל

• תוכן חדש...