Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 FAST 2 FURIOUS (ביקורות שלכם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרט טוב, בהתאם למה שהוא אמור לתת (ים כוסיות, מכוניות נחמדות).

כנראה שהמפיקים מבקרים בפורום, כי בניגוד לסרט הראשון שכולו היה לחיצות בקו ישר, כאן כמעט הכל היה עם פניות (אפילו אם זה היה כולה U-TURN).

מה שהיה יותר מעניין זה הקהל האיכותי...

ישי הבן-ז**ה לא היה מוכן להחליף איתי מקום, אז הייתי צריך לסבול ילד מעצבן שרואה את הספיידר וצועק "יווו איזה לוטוס מיוחדת".

הייתם צריכים לשמוע את ההתלהבויות של הילדים שם, הם חזרו לילדות (אם זה בכלל אפשרי, גם ככה הם בני 16), כל פעם שעובר רכב יפה הם מגיעים לאורגזמה, מילא... אבל למה בקול רם ("יווו.. וואוו... איזה אוטו" + מחיאות כפיים).

מאז שראיתי את בת דודה שלי בגיל 3 רואה קלטות של דיג-דיג-דוג, לא ראיתי אנשים שכ"כ מעורבים בסרט (צעקות, מחיאות כפיים, התלהבויות).

זה היה פאתטי.

*** שלושה דברים אחרונים

1. נמאס מכל המכוניות הצבועות, זה לא יפה (מיוחד, כן, יפה, לא)

2. כנראה שיש לסופרה ולסקיליין 8-9 הילוכים, כי כמות הפעמים שהם העלו הילוך בקו ישר היתה די אסטרונומית.

3. התסריטאים כנראה הבינו שהם לא מבינים במכונאות, בגלל זה הם הצליחו לא לפשל בכל מיני מונחים והגיון טכני בסיסי.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

רועי , אתה דפוק..... הרגת אותי....

" כנראה שלסופרה יש 7-8 הילוכים..... "

:lol::lol:

( עכשיו אחרי שעשיתי אותך "מצחיק" אתה יכול לוותר לי על ה 50 ש"ח ? , אני אפילו אגיד שהרכב שלך יפה , נשבע..... )

אמנם לא ראיתי את הסרט אבל לפי הראשון זה נראה כאילו הם לא נסחפים בכלל כשהם לוחצים על הנייטרו....

הם כולה מפרפרים במהירות של מיליון קמ"ש....

ומכוניות חזקות יותר לא מפרפרות ככה.... ואיך אני יודע ?

בואו נגיד שהתחלתי לאהוב יפניות....

יאשה , שנגמר לו הביטוח , השמן מנוע ועוד.... ולכן לא ראה עדיין את הסרט...

שתיכנס המשכורת כבר.... :roll:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

התרשמותי מהסרט:

הרבה פחות מלהיב מהסרט הראשון, אפילו קומדיה במקום דרמת אנדרנלין.

מה היה חסר בסרט:

(סקס)*9*9*9*9*9*9*9*9*9*9*9*2.11

היציאה מהסרט:

מלא ערסים טיפשים.

יצאנו בשיירה (כך יצא) של רנו אקספרס, ברלינגו, אונו שחורה 86 (נשבר לי הגב כוסאוחתו)

ואיך לא מאזדה לנטיס.

יש לציין שהאונו של חבר שלי נתנה רעש אחושרמוטה,

אבל לא עקב היותה פרארי, אלא עקב היות המנוע חנוק/גוסס.

הנסיעה עברה בעצלתיים, ולא בגלל שהנהג לא משוגע,

אלא בגלל שהאוטו בקושי סוגר שמונים.

לסיכום: היה נחמד, לא יותר, אבל גם לא פחות.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

RS6, חבל שגידי אורשר לא כותב ביקורות סרטים כמוך:

"הגעתי לבכורה של 'הפסנתרן' ביונדאי סונטה שקניתי לאשתי. בדרך לשטיח האדום הבאתי אותה בדאווין עם לחיצות מול שורת הצלמים, הרעש מהאגזוז הפתוח שהיא התקינה מאד הרשים. ביציאה מהסרט דפקתי רייסים עם מבקרי הקולנוע האחרים, שהגיעו במבחר סוזוקי באלנו וקאיה ספורט. לסיכום - 9.5 בסולם אורשר"

לא שנראה לי שהסרט הזה שווה ביקורת ...

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
RS6, חבל שגידי אורשר לא כותב ביקורות סרטים כמוך:

"הגעתי לבכורה של 'הפסנתרן' ביונדאי סונטה שקניתי לאשתי. בדרך לשטיח האדום הבאתי אותה בדאווין עם לחיצות מול שורת הצלמים, הרעש מהאגזוז הפתוח שהיא התקינה מאד הרשים. ביציאה מהסרט דפקתי רייסים עם מבקרי הקולנוע האחרים, שהגיעו במבחר סוזוקי באלנו וקאיה ספורט. לסיכום - 9.5 בסולם אורשר"

:lol::lol::lol::lol::lol:

חבל, ביקורות כאלו הן לפחות יותר משעשעות מהשיעמום הרגיל :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...