Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 FAST 2 FURIOUS (ביקורות שלכם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהלך לסרט הזה וציפה לעלילה מורכבת וסוחפת עם משחק תיאטרלי משובח כנראה צריך למצוא את עצמו. מה חשבתם שאתם הולכים לראות ? את הסנדק ?

הסרט נתן בדיוק מה שציפיתי - מכוניות, אפקטים מיוחדים, פאואר סליידים ונסיעות עצבניות.

אהבתי את הקטע בו נותנים לשני החברה שתי מכוניות : מיצובישי אקליפס ולנסר איבו, וטייריס ישר צועק שהאקליפס שלו.... כאילו, הוא אמור להבין במכוניות, לא ?

היה יפה לראות שעשו כבוד לסקייליין GT-R (הגה בצד ימין), למרות שהיא אינה מיובאת לארה"ב, כל מי שמבין משהו במכוניות ספורט יפניות, מכיר ויודע במה מדובר.

היו גם כמה דגמים אמריקאים, גם קלאסיים (לא אוהב) וגם חדשים - פורד מוסטנג בגירסת הסיילין החמה, דודג' וייפר ושברולט קורבט. קצת מיותרות.

היה יכול להיות נחמד אם היו משחזרים סצינות מהסרט הקודם, למשל הסצינה בה הסופרה ניצחה את הפרארי עם הנהג השחצן... יכלו לעשות משהו מקביל.

הסרט היה לא פחות טוב מהראשון והכיל אפילו יותר קטעי נהיגה ופחות קטעי דיאלוג (למי אכפת...) מהסרט הקודם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בריאן אוקונור

השחקן הכי גרוע שראיתי בחיים שלי... מה זה הדבר הזה

אתה מתבלבל.זה אלון מזרחי שאמר פעם:"אני רוצה לשחק באירופה ואם לא,אז בספרד"זה שחקן טיפש :wink:

הייתי רואה את הסרט אבל מתוך ידיעה שאני אשב ליד מלא ארסים קטנים שבאים לסרט כי צבעו S2000 בוורוד וציירו ברקים על דלתות אני אחכה שבוע שבועיים לרגיעה כששוב כולם יגידו שגם "2 מהיר 3 עצבני 4 חרמני" משעמם וחסר עלילה.אז שהקולנוע יהיה ריק אני רק צריך לדאוג לא להגיע עם הקליאו (סרטים עם אדרנלין כדוגמת זה או עקיצה ב-60 שנ' גורמים לי להרוס אחר-כך את האוטו שלי גם :oops: )

פורסם

היום הייתי בסרט!!! :D

סרט די נחמד...יש די הרבה חרטות (קפיצה מהגשר,קפיצה ליאכטה ועוד כל מיני שטויות)

העלילה די על הפנים אבל מה שכן היו שם כמה פותיות :D והרבה מכוניות שלא חלמתי עליהן בחלום הכי טוב שלי

בסך הכל סרט חמוד ומהנה!

שווה צפייה..

פורסם

איזה סרט!!!!

העלילה על הפנים והמשחק לא יותר טוב אבל המכוניות שהיו שם גרמו לי לזיקפה :lol: .

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
וייפר ,מוסטנג,קורבט ,המי קודה, עוד משהו מוזר

דודג' ראם מפלצות פשוט מפחיד מה עשו להם!

אני הולך היום בערב לראות את הסרט !!!!!!!!

:usa:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני פשוט משפריץ מרוב התרגשות...

פורסם

סרט נחמד פחות יפה מהראשון לפי דעתי

הסוף היה מפתיע חשבתי הבריאן הזה והזאתי שהוא קפץ בשבילה על יאכטה יתנשקו או משהו

והיא מביאה לו כזה "כיף" מה זה?!

הסרט יותר מצחיק מהראשון אהבתי את הקטע עם הרוורס ( :roll: ) ושהוא הדליק להם את השמשה כמו האלה שבאים אלייך בצומת ומלכלכים לך את כל האוטו עם המיי ביוב והמגב המסריח שלהם.

:twisted:

סה"כ סרט יפה המכוניות עוד יותר :wink:

פורסם

עוד משהו... מישהו שם לב לטעות בכתוביות היה רשום SPG במקום GPS

אבל חפיף ממילא ישבתי שורה ראשונה בקושי הזזתי את הראש אח"כ כולי הייתי תפוס

:mad:

פורסם

אני פשוט משפריץ מרוב התרגשות...

גם לך יוצא מים ורודים של הקונצרן כשאתה משפריץ?

פנה אליי לה"פ, והצטרף למאשמוש"ה-משפריצים אנונימיים של מים ורודים של הקונצרן...

:lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני באתי בגישה בואו נראה מה אפשר לעשות למכונית מבחינת התוספות , עיצובים. בסוף לא ראיתי כלום! היה הכל כל כך מהיר, כל כך מרשים, ששחכתי לשים לב לפרטים!

מלבד לעובדה שלסרט אין עלילה בגרוש! הסרט ענק - ורק בגלל המתכון המנצח:

כוסיות + מכוניות יפות + אלימות = סרט טוב.

רק שיש לי חבר, שנגדיר ככה, גפ ביום יום לא נהג לתפארת, מנסה לחקות כבר חודשים את וין דיזל מהסרט הראשון, עכשיו, שהוא ראה כל מיני שטויות כאן, הוא בכלל מסוכן! :D

אבל יהיה טוב ,עכשיו הדבר הגדול הבא - מטריקס 3.

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
סרט נחמד פחות יפה מהראשון לפי דעתי

הסוף היה מפתיע חשבתי הבריאן הזה והזאתי שהוא קפץ בשבילה על יאכטה יתנשקו או משהו

והיא מביאה לו כזה "כיף" מה זה?!

הסרט יותר מצחיק מהראשון אהבתי את הקטע עם הרוורס ( :roll: ) ושהוא הדליק להם את השמשה כמו האלה שבאים אלייך בצומת ומלכלכים לך את כל האוטו עם המיי ביוב והמגב המסריח שלהם.

:twisted:

סה"כ סרט יפה המכוניות עוד יותר :wink:

בכלל, הרומן הזה (השחקן השחור) היה כל כך מצחיק ורק בגלל אי היכולת שלו לשחק בגרוש!

הוא הצחיק אותי כל פעם מחדש.... בכלל הסרט יותר מצחיק מהראשון!

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

• תוכן חדש...