Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יפה ומיוחד.

שיחנקו כל הקנאים ומשביתי השמחות- המשחיתים והגנבים!

מאחל לך שתמצא את הרכב, שלם ובריא.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאחל לבעלים שימצא את הרכב, ולגנב שיתלה מהביצים.

כשמכינים אותו לתליה, להכניס את החבל עמוק - מהגרון עד לביצים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא יאומן....

אני מקווה שהיא תמצא, ושהעבריין יובא לדין.

אין לאנשים טיפת כבוד במדינה הזאת.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי מדובר פה בכנופיה שמתמחה ברכבי אספנות יחודיים ,כמו המרצדס באילת.כנראה שהרכבים מוצאים אל מחוץ למדינה.

פורסם

איזה רכב יפה.

לדעתי, או שהרכב מיועד לחו"ל וזה יכול להיות גם מעבר לגבול.

או שפשוט למשהו יש אח תאום ,וזה יספק לו חלקי חילוף לזמן בלתי מוגבל.

אני הייתי מתחיל בעבודת מחקר,ככל שניתן, אם יש כאלו רכבים בארץ בכלל.

רכב כזה לא סתאם גונבים,זו הזמנה מראש.

פורסם

ברכב היה מותקן מכשיר דו של חברת אורנג .הגנב יצר קשר ראשוני ודרש 10000 ש"ח.

ברור לכולנו שגם תשלום הסכום אינו מבטיח החזרת הרכב.

חברת אורנג מצידה אינה מוכנה למסור שום מידע אודות מיקום הרכב ורק מסרה שהוא עדיין פעיל ומשדר.

האם מישהו יכול לעזור?

פורסם

חברת אורנג מצידה אינה מוכנה למסור שום מידע אודות מיקום הרכב ורק מסרה שהוא עדיין פעיל ומשדר.

האם מישהו יכול לעזור?

דבר איתי

או בפרטי או בטל-0528418246-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למה חברת אורנג לא מסכינה לספר לך מה המיקום של הרכב?...הם לא מבינים שמדובר פה בגניבה?

פורסם

האם מישהו יכול לעזור?

תנסה דרך משטרה להגיע לאורנג'

תסביר שיש להם מיקום והם לא רוצים למסור אותו ושזאת הדרך היחידה להחזיר את הרכב.

המון בהצלחה!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לכולם

החוק הוא יבש אין תסביר, אין תתחנן, אין תשלם, חל איסור מוחלט על חב' אורנג' להעביר פרטים על מיקום מכשיר שלהם בגלל חוק צינעת הפרט, וזהו המחיר שאנו משלמים עבור הפרטיות שלנו......

צו בית משפט הוא והוא בלבד ישחרר איסור זה, גם המשטרה נידרשת לצו זה.....לידעתכם-רן

פורסם
חל איסור מוחלט על חב' אורנג' להעביר פרטים על מיקום מכשיר שלהם בגלל חוק צינעת הפרט
???

גם כשבעל המכשיר מבקש לדעת את מיקומו?

זה לא מחזיק מים, בטח לא ככה...

HFturbo

פורסם

ממידע שקיבלתי כנראה שהפיאט או רכב שמאד דומה לה נצפה ביום ששי על גרר לבן ללא שילוט מזהה במחלף השבעה לכוון צפון,האם מישהו מכיר גרריסטים בעלי רכב דומה ?

האם גרריסט עצמאי מבקש זיהוי של בעל הרכב לפני שהוא גורר אותו?

אני מבין שהתאור לא מספיק ממוקד אבל ננסה בכל זאת.

תודה לרן ולכל היתר על העזרה!

אלי

פורסם
???

גם כשבעל המכשיר מבקש לדעת את מיקומו?

זה לא מחזיק מים, בטח לא ככה...

מקרה שהיה, בעל קנה לו ולאישתו טלופונים סלולריים של חברה מסויימת ורשם את המכשירים על שמות שניהם...כעבור תקופה סיפר לאישה כי יש לו שרות מלואים בצפון והוא יוצא לכמה ימים....

האישה שחשדה בבעלה ביררה בחברה היכן נימצא המכשיר והסתבר לה כי השיחות בוצעו מאילת, הגב, לא התעצלה וירדה דרומה, שם איתרה את בעלה שומר על זקיפות הכתר הישראלי....את הסצנה שהיתה שם לא ישכחו זקני אילת לעולם.....קיצורו של דבר הבעל תבע את חב' הסוללר בגין פגיעה בזכות צינעת הפרט ובית המשפט קבע כי אסור לחב' הסלולר למסור מידע על מקום הימצאות המכשיר ללא צו שופט!

פורסם
מקרה שהיה, בעל קנה לו ולאישתו טלופונים סלולריים של חברה מסויימת ורשם את המכשירים על שמות שניהם...כעבור תקופה סיפר לאישה כי יש לו שרות מלואים בצפון והוא יוצא לכמה ימים....

האישה שחשדה בבעלה ביררה בחברה היכן נימצא המכשיר והסתבר לה כי השיחות בוצעו מאילת, הגב, לא התעצלה וירדה דרומה, שם איתרה את בעלה שומר על זקיפות הכתר הישראלי....את הסצנה שהיתה שם לא ישכחו זקני אילת לעולם.....קיצורו של דבר הבעל תבע את חב' הסוללר בגין פגיעה בזכות צינעת הפרט ובית המשפט קבע כי אסור לחב' הסלולר למסור מידע על מקום הימצאות המכשיר ללא צו שופט!

אל תפגעו המין הגברי כי באמת אי אפשר בלעדיכם וטוב שאתם חולקים אתנו עולם, אבל היצירתיות שלכם ממש מוגבלת, מה יותר פשוט היה מלהגיד שהפעם המילואים באילת? מה זה לא מציאותי? היחידה שלי פרסה פעם בצפון ופעם בדרום, וחוץ מזה הרי גם המילואים בצפון כנראה היו דבר חריג אז למה לא לבנות על הדרום מראש???:wink:

בגלל אדיוט שינו גישה

ועכשיו לעצם העניין, האפשרות לאתר באמצעות חברות הסלולר היא דבר שהוא חשוב שיהייה, איתור אנשים שנעלמו למשל שזמן האיתור הוא גורלי לא יכול להמתין לאישור בית משפט, כנ"ל גם במקרה המדובר, היה צריך להשאיר את השיקול והאישור בידי המשטרה, דברים קארדינליים יותר מושארים לשיקול של רמת דרג נמוכה, למשל הזנקת מסוק לסיוע וחילוץ או להגנת שמי המדינה, פה טעות יכולה לעלות בחיי אדם ו/או עלות של מליוני שקלים זה הרבה הרבה יותר מפירוק חבילת נישואין

אירית

פורסם

אני לא מתפלא

שהייתי חייל סדיר ,אז אחד המפקדים שלי שהיה בקבע המון שנים,

אמר לאישתו שהוא יוצא למילואים ולא יגיע 3 ימים הבייתה .

אשתו לא הייתה חכמה כל כך והיא האמינה לו.

ירון מאיר

• תוכן חדש...