Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאורת לדים לרמקולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לעשות מנורות לדים מסביב לרמקולים שיעבדו לפי קצב המוזיקה כלומר לפי המחת שיוצא מהמגבר.

המערכת היא מערכת ביתית.

אז ככה מהיכן ניתן להשיג לדים שיתאימו ויהיו חזקים מספיק?

ואם צריך לבנות מעגל כלשהו כדי שלא ישרפו במתחים גבוהים?

תודה מראש

פורסם

מוכרים כאלו ב-AUTO DEPOT הכל כבר מוכן זה בנוי בצורת 6X9 ומצופה פלסטיק שהלדים לא יבלטו

והם נדלקים לפי קצב הבאסים בדרך כלל, כל אחד כזה ראיתי מזמן עולה 70 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הם מוכרים את זה כבר מוכן כולל הכל רק לחבר את החוטים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני אישית לא אוהב את מה שיש באוטו דיפו אני אצלי בניתי באוטו תאורה כזאת מתחת לכל הדש בורד שדולק לפי הקצב.

העלתי סרטון מאוד ישן שזה לד אחד ( העפתי אותו מזמן), אני עשיתי 9 כאלו מתחת לדש בורד.

http://www.mytempdir.com/621361

Suzuki Jimny

פורסם

השאלה כמה מתח המגבר מפיק, לפי זה נדע איזה ערך נגד נחבר ללדים,

כדי שהמתח לא יעבור את ה3.5V נשתמש ב5 דיודות בטור של 1N4007 כך שמתח ההולכה הכללי יהיה 3.5V (בערך) ולחבר את הלדים במקביל לחיבור דיודות שעשינו, ובזכות המתח הולכה שלהן, המתח לא יעבור את ה3.5V ופשוט ה"עודף" יספג בדיודות, כמובן שהנגד הוא יגדיר את הגבלת הזרם.

תמיר

• תוכן חדש...