Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3

Dome
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתם על AUDI A3 שנת 97 מנוע 1800 אוטומט ?

כמה כוח סוס יש לו ?

כמה מ-0 למאה ?

כמה דלק הוא שותה ?

יש לאוטו בעיות מסוימות שכדאי לבדוק ?

פורסם

השבוע נסעתי על שנת 2000 מנוע 1800 אוטומט אני יגיד לך את האמת הייתי כזה מאוכזב מהאוטו חבל על הזמן פשוט לא זז ממש כל הגז האוטו לא מעיץ אפילו לא טיפה .

125 כוח סוס

כמה מ0 -100 כמו שכל רכב משפחתי רגיל(אל תחשוב בגלל שזה A3 האוטו טס) יש הרבה מבחני דרכים באינטרנט תחפש

* וזה לא כל כך משנה כי עם הייתה מחפש רכב מהיר תביא כבר את דגם הטורבו של ה 150 הבדל מורגש

בעיות לא שאני יודע בכל אופן לפני קניה עושים בדיקה

פורסם
השבוע נסעתי על שנת 2000 מנוע 1800 אוטומט אני יגיד לך את האמת הייתי כזה מאוכזב מהאוטו חבל על הזמן פשוט לא זז ממש כל הגז האוטו לא מעיץ אפילו לא טיפה .

125 כוח סוס

כמה מ0 -100 כמו שכל רכב משפחתי רגיל(אל תחשוב בגלל שזה A3 האוטו טס) יש הרבה מבחני דרכים באינטרנט תחפש

* וזה לא כל כך משנה כי עם הייתה מחפש רכב מהיר תביא כבר את דגם הטורבו של ה 150 הבדל מורגש

בעיות לא שאני יודע בכל אופן לפני קניה עושים בדיקה

איזה תשובה מצויינת !

הרכב לא מאיץ ?

הרכב לא זז ?

שאלה על איזה רכב אתה נוסע באופן קבוע ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מה דעתם על AUDI A3 שנת 97 מנוע 1800 אוטומט ?

סה"כ רכב אמין, יקר לדעתי ביחסית לתמורה,לחובבי פוזה בעיקר

כמה כוח סוס יש לו ?

125 סוסים כשהיה חדש.

כמה מ-0 למאה ?

כמה דלק הוא שותה ?

יש לאוטו בעיות מסוימות שכדאי לבדוק ?

דיפונים וחלקי פלסטיק מתקלפים,משאבת ואקום נעילה מרכזית רגישה,תצוגה דיגיטלית בלוח שעונים מתקלקלת,חיישנים למיניהם רגישים (לדוגמא ABS)

דברים קטנים אבל מעצבנים ועולים הון תועפות לתיקון.

כמו כל מכונית "יוקרה" מזדקנת - הרכב ניתן לרכישה בזול, החלקים נשארים יקרים.

STI 2004

פורסם

האוודי הוא רכב אמין איכותי ונוח ומאובזר יחסית לגילו.

מי שמחפש רכב ספורט שימשיך לחפש במקומות אחרים למרות שלנו במשפחה יש את האחות הגדולה עם אותו מנוע ואין לי שום טענות, הרכב מהיר יציב ואיכותי.

בגלל הצורה שלו אנשים חושבים שהוא ספורטיבי (ע"ע הונדה) קונים אותו הורסים אותו וממשיכים לרכב הבא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני מוכן להתערב איתך שאפילו לא נהגת על הרכב מקסימום ישבת מאחורה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לדעתי היום אודי זה פוזה ותו לא. תסכים איתי שהמחיר של ה A3 החדשה גבוה בהרבה מעבר למה שהיא נותנת. אני אישית לא מבין את אלה שקונים אותה.

נכון - כל מה שכתבת נכון. זה אוטו נוח, מאובזר ויציב ומעל לכל אני גם מאמין שהוא מספק רמת בטיחות סבירה פלוס.

אבל - המחיר מרקיע שחקים והטיפולים יקרים מאוד. חלפים זולים אין בנמצא.

אני לא נהגתי על A3 כזו. אבל כן נהגתי על מספר גולפים מהדגם היוצא וזה שלפניו להם אותו בסיס ואותם מנועים. התאכזבתי מכולם. בעיקר מדגם ה GTI שלמרות השם לא עושה את העבודה.

אז לשלם יותר כסף על A3? למה? בגלל המראה?

לגבי שנת 97 - לדעתי אפשר באותו תקציב למצוא רכב מסוג אחר יותר חדש ובעל כלל תכונות יותר טובות.

יסלחו לי כל נאמני VW - אני פשוט לא אוהב את הרכבים שלהם.

פורסם

לגבי המחיר והפוזה זה מה שאנשים עושים ממנו. בדיוק כמו הונדה, תסביר לי מה יש בהונדה חבוטה בת 13 שעברה כבר 10 ידיים להיות כלכך יקרה יחסית לבנות גילה.

לגבי מחיר אוודי חדשה, אני מסכים איתך שהם "קצת" השתגעו שם למעלה, אבל צריך להבין שאוודי נכנסה חזק לתחום מכוניות היוקרה ושיותר קל היום להשוות אוודי ל במ וו מאשר לסובארו.

לגבי האודי: גם בשנתו המתקדמת הוא יכול להראות להרבה רכבים חדשים איך עושים את זה ואני לא מתכוון על מהירות, אני מדבר על איכות של רכב, לפעמים שווה ללכת כמה שנים אחורה ולקבל משהו יותר איכותי .

גם אתה תסכים איתי (וגם אם לא) שהאודי למרות גילו עדיין יותר מתקדם מוונדאי אלנטרה חדשה.

אז נכון מחירי החלקים שלו יקרים (וד"א יש שפע תחליפיים) אבל הם אמינים ונותנים לך שקט להרבה זמן. הבעיה מתחילה שאנשים שלא מבינים במה זה כרוך, קונים את הרכב הנ"ל ואז מבינים שעלויות האחזקה שלו גבוהות ממשפחתית ממוצעת (בדיוק אותו מקרה של bmw)

ד"א החלפת טיימינג לרכב שבוצעה בחודש שעבר ע"י בני שזה גם הזמן להודות לו עלתה 1200 ש"ח.

לגבי הרכבים האחרים שנסעת עליהם (גולף וכו') שוב פעם אני לא בא לטעון שהרכב הוא ספורטיבי

ההיפך, מה שכתבי הוא: שהרכב לא ספורטיבי, אלא רכב איכותי נוח ומפנק ומי שרוצה לעשות ממנו רכב ספורט בגלל איך שהוא נראה, שיבוסם לו.

פורסם
האוודי הוא רכב אמין איכותי ונוח ומאובזר יחסית לגילו.

מי שמחפש רכב ספורט שימשיך לחפש במקומות אחרים למרות שלנו במשפחה יש את האחות הגדולה עם אותו מנוע ואין לי שום טענות, הרכב מהיר יציב ואיכותי.

בגלל הצורה שלו אנשים חושבים שהוא ספורטיבי (ע"ע הונדה) קונים אותו הורסים אותו וממשיכים לרכב הבא.

אבל הרכב משנת 98 מתקלף בדשבורד , במפסק תאורה, במשענת יד , במאפרה, בידית ההילוכים, הקטיפה מתחילה להראות סימני בלאי, ועוד ועוד ... זה רכב שנת 98 שנחשב "שמור" (יד 2..)

בוא נגיד, שראיתי רק גרועים יותר.

לעומת זאת פיג'ו 306 שנת 95 עם 6 ידיים עליה, נראית נהדר וללא שום פגע.. הקטיפה נשארה קטיפה והכל נהדר.

פורסם
אבל הרכב משנת 98 מתקלף בדשבורד , במפסק תאורה, במשענת יד , במאפרה, בידית ההילוכים, הקטיפה מתחילה להראות סימני בלאי, ועוד ועוד ... זה רכב שנת 98 שנחשב "שמור" (יד 2..)

בוא נגיד, שראיתי רק גרועים יותר.

לעומת זאת פיג'ו 306 שנת 95 עם 6 ידיים עליה, נראית נהדר וללא שום פגע.. הקטיפה נשארה קטיפה והכל נהדר.

לא כ"כ מובן מה אתה מנסה להגיד? האודי זה טוב או רע?. אם ראית רק גרועים ממנו אני מסיק שהוא הכי טוב ?!

ולמיכאל קרמי - אני מסכים עם מירב דבריך. נראה שהבנת אותי כהלכה.

גם הונדות חבוטות מתומחרות יקר ללא צורך .... :-)

ד"א (סתם תיקון קטן): יבושם לך.

פורסם
אבל הרכב משנת 98 מתקלף בדשבורד , במפסק תאורה, במשענת יד , במאפרה, בידית ההילוכים, הקטיפה מתחילה להראות סימני בלאי, ועוד ועוד .
ובמזדה התושבות הולכות אחרי שנתיים אז בטוח שזה רכב חרא

אצלנו ברכב הקילוף היחידי זה בידית של הדלת וברור שהם פישלו פה אבל אם תעשה חיפוש קצרצר על צביעת דשבורדים פה בפורום, תמצא הרבה תוצאות.

תראו, אני לא בא להיות מליץ יושר של אוודי, אני כותב מניסיון של 4.5 שנים עם רכב שנמצא אצלנו וכיום הוא בן 10.

אני לא אומר שאין תקלות (למי אין?), אני לא אומר שהוא מושלם וכו'. כל מה שאני אומר זה שתסתכלו בחבילה הכוללת ואני חושב שהוא נותן יותר מהרבה רכבים בני אותו גיל.

ואני יכול למנות לך הרבה תוספות שיש ברכב הזה שעדיין לא נמצאים כסטנדרט ברכבים של היום.

פורסם

אני רוצה להגיד לך שנסעתי על ה 1.6 ידני שנת 98,

והאוטו נוסע ממש לא רע, הוא מאוד נוח המתלים לא רעים בכלל ויש הרגשה נעימה לשבת בו,

אבל המנוע קצת חלש והיא מרגישה די כבדה, למרות שהוא לא חלש מהרבה 1.6 אחרות שנסעתי עליהם...:!:

פורסם

שלום רב,

כאחד שנוסע רק על גולפים מאז שנת 1986 אני יכול לגיד רק דברים טובים.

המנועים וגם חלק מהרכיבים המכניים מותקנים גם בגולף וגם באודי ולומר לך הם את האמת הרכב שלי כמעט ולא מבקר במוסך,

גולף דור 2 וגם 3 וגם 4.

והיום אני נוסע על גולף דור 5 ואני פשוט מאוד מרוצה מהרכב מכול ההייבטים הטכניים.

בקשר לקילופים בידית ההילוכים או בדשבורד לפי דעתי הבעיה נובעת מכמה סיבות:

1.ניקוי בעזרת חומרים לא מתאימים.

2.חלק מהציפויים עשויים מחומרים רכים בדומה לגומי שאמורים לספוג חלק מהאנרגיה בזמן תאונה וייתכן שהם באמת עוזרים בריכוך פגיעות אבל אורך החיים שלהם קצר יותר לעומת החומרים שהשתמשו בהם בגולף דור 2 וגם 3.

נכון להיום קניתי חומרים לניקוי עור פלסטיק וגומי שנבדקו על ידי היצרן VW אולי זה יפתור את הבעיה.

ראו קובץ מצורף

מוצרי טיפוח מקורים לרכבי פולקסווגן_Page_2.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...