Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI A3

Dome
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה שאלה אחת בסיסית.

האם אתה מוכן לשלם יחסית יותר או לרדת בשנתון כדי לקבל רכב איכותי יותר.

זהו.

אם אתה מחפש רכב שמאיץ טוב תקנה סיאט איביזה טורבו או משהו בסגנון.

אבל משהו איכותי כמו האאודי בכזה שנתון אני בספק אם תמצא עוד.

פורסם
מה דעתם על AUDI A3 שנת 97 מנוע 1800 אוטומט ?

כמה כוח סוס יש לו ?

כמה מ-0 למאה ?

כמה דלק הוא שותה ?

יש לאוטו בעיות מסוימות שכדאי לבדוק ?

לא היה לי נסיון עם גרסאת ה1800 סמ"ק, אלא רק עם ה1.6 וה1.8T.

לחבר קרוב שלי הייתה 1.6 שנת 97 ידנית והייתה אצלו עד שנת 2005 (הוחלפה באיביזה FR).

מבחינת נוחות,הנדסת האנוש בתא הנהג,אבזור, האוודי מאוד מפנקת, מאוד נוחה, אם תשאל את חבר שלי הוא תמיד אומר שהוא היה רוצה את ההתנהגות היותר ספורטיבית של הFR רק עם הנוחות של הA3, למרות שהוא בקרוב מחליף את הרכב לליאון.

לא נכנס לביצועי הרכב מבחינת כ"ס,האצה וכו' כי מדובר על רכב לא ספורטיבי, ואם ברכב ספורט חשקה נפשך אז הנך מתבקש לפנות לדרך חדשה.

האוודי מאוד נוחה לנהיגה,יציבה מאוד,נוחה מאוד ,כמעט ולא מרגישים את הכביש.

מדובר כן על רכב מהיר, אבל האצה מהירה?---> האוודי A3 הוא רכב כבד וזה מה שמונע ממנו להיות מהיר בהאצה.

לגבי כל מה שנאמר פה על הפלסטיקה וכו', אז אני חייב לציין שאני אישית לא נתקלתי בזה.

הכל כתלות באיך אתה שומר על הרכב , מתי ואיך אתה מטפל בו, באיזה תדירות והאם אתה משתמש בחומרים נכונים.

אני יכול להעיד שחבר שלי לדוגמא עם ה 1.6 A3 הרכב נשמר פנימית כמו רכב חדש, גם שכן שלי עם הA3 1.8T שמר על הרכב ולא היה לו שום בעיות עם פלסטיקה.

under construction..

פורסם

לפותח השרשור

נתוני היצרן של הרכב בתוצאה מ0-100 הם 11.3

אני מדגיש זה רק נתוני יצרן

לגבי אמינות אתה הולך לקנות רכב שנמצא על הכביש 9 שנים רכב שבממוצע צריך לעמוד על 180 אלף קילומטר אתה הולך לשלם עליו בסביבות ה45 משהו כזה....

האוטו סובל ממחלות כמו התקלפות האותיות על הכפתורים בדשבורד ועוד כמה בעיות קוסמטיות קטנות

האוטו כבד יחסית והצריכת דלק שלו היא גם זללנית יחסית.

תחשוב שאתה לא קונה רכב עם 50 אלף קילומטר אלה 180 בערך...כמובן אני מדבר עם ממוצע קילומטרים לשנה כפול גיל הרכב

לדעתי מניסיון אם אתה מחפש את ה"עוצמה" הגרמנית..בסכום של האודי הזאת אתה תוכל למצוא איביזה 1600 100 כוח שנת 2002 אשר מאיצה הרבה יותר מהר מהאודי צורכת פחות דלק ולא פחות אמינה מהאודי! נכון גם לסיאט יש את בעיות הקוסמטיקה שלה אך אצלה זה רק בידיות הנשברות ובכילופים של משענות היד בדלתות....לדעתי הסיאט תיהיה קניה הרבה יותר טובה!

• תוכן חדש...