Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמית...

קודם כל עצוב לי שאתה כבר מוכר את הספרינט שלך, אבל מצד שני אני מבין אותך.

זה אולי ישמע פלצני בטירוף, אבל הפרסומת של אלפא פשוט לא יכולה להיות הולמת יותר - "רק אם אתה מתאים לה".

עצם זה שקנית ספרינט סתם כי היא יפה/מגניבה/מהירה/אלפא זה אומר שאתם באמת לא מתאימים אחד לשניה (ללא כל כוונה להעליב, חס וחלילה).

אלפא, במיוחד ספרינט, קונים מאהבה בלבד. לא תזכה ממנה לשום הנחות, ותצטרך לטפל בה מא' עד ת' כדי שהיא תתן לך תמורה הולמת.

ולא משנה מה רשום בדפי נייר של אנשים "מביני עניין", שהמחירון שלה 5K או 6K. בשבילי היא שווה מיליון דולר.

בקיצור, עם כמה שזה עצוב, אם אין את הקליק - תוותר מראש ותחפש לך נסיכה אחרת, רצוי ללא סמל עם נחש וצלב.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

אני מאוד מסכים עם הראל , אבל אלה דברים שיודעים רק בדיעבד.

הלך או לא הלך?...

לדעתי אתה ממהר בעניין המכירה, לא נראה לי שנתת לעצמך מספיק זמן

להתרגל , ולספרינט מספיק זמן כדי לשבות אותך...

יש בהחלט מצב שזה לא יילך לא משנה מה תעשה - אבל תן צ'אנס! כמה עברו? שבועיים?

ללא ספק, זהו רכב שצריך להתאים את עצמך אליו - מוכנות להשקיע סכומים

וזמן שלא מוכרים לבעלי מכוניות אחרות.

כשקניתי את הסוד הסכמתי עם עצמי שנגמרו ימי הכיף עם הסמוראי , שרואה מוסך

בערך כמו שאני אוכל מצות - כלומר, אף פעם :-D .

אבל היה בה את ה"משהו" הזה שלא נותן מנוח...

אני מקבל תקלות (מעטות אבל יש) בהכנעה גמורה, לא כי "אין מה לעשות-זו אלפא" -

כי לקחתי סיכון , חשבתי המון - והלכתי על זה בכל זאת !

תחשוב עם עצמך אם היית שלם במעמד המכירה ולא הסתנוורת מרכב יפהפה במחיר סביר.

ואני מסכים גם עם עידן, אתה צריך להירגע קצת, לעזוב אותה ליום יומיים ופשוט לחשוב

מה הלאה. לא להיות פזיז.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נהיגת מכונית,הינה מיומנות שנרכשת בהדרגה ובה משתתפים הנסיון, למידה, הרגלים נכונים, אינסטינקטים בריאים... וכל החושים, כל אלה ביחד אמורים ליצור הרמוניה שתביא את הנהג לכדי נהיגה מושלמת...

היסודות הראשונים של הנהיגה הם החשובים ביותר, לתקן טעויות שהושרשו קשה ביותר, נהג צעיר שלמד בבית ספר לנהיגה יכול רק לעבור טסט, הוא יהיה עדיין רחוק מלהחשב נהג, ידידנו מיקי (שומכר) שרף אלפי שעות נהיגה על מסלולי קרטיניגים ומכונית מסלול אחרות, לפני שחשב בכלל על פורמלה-1 כך גם לגבי רוב הנהגים המקצועיים שאתה מכיר, מגיל אפס משתפשפים בנהיגה וכאשר מגיעים לגיל 20+ יש מאחוריהם כבר עשור של נהיגה...טבעי הדבר שנהג לא מיומן וחסר נסיון בסיסי מקבל לידיו אלפא יתגלה מהר מאוד הפער בין יכולות הצדדים (הרכב והנהג) ואם זה לא היה מסוכן (האלפא לא סלחנית לטעיות) אולי אפשר היה לחיות עם זה אבל, ויסלחו לי הצעירים, לתת לנהג חדש רכב כזה, משול להורים שיכשירו על גג ביתם בקומה השישית מגרש כדורגל, ללא מעקה, עבור ילדהם.....

הצעה שלי לפני הכל, קורס נהיגה בסיסי וכעבור זמן מה קורס נוסף מתקדם, התחל מרכב סלחן יותר וחלש יותר בו תוכל לנצל את מירב כוח המנוע ועלה בהדרגה, ככל שתצבור מיומנות ויכולת, ההרגשה הטובה שלך וההנאה יגברו וכך תוכל בדרך בטוחה וללא פגיעות בך, באחרים ובמכונית, למצות את ההנאה והיופי מנהיגה נכונה מהירה וזורמת.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בכל מקרה, אם החלטת להשאיר אותה אצלך, אל תשכח את הקו החם לנפגעי ספרינט: 0523-616527, אתה מוזמן להתקשר על כל בעיה ושאלה, תמיד ובכיף!

ואל תשכח גם את פורום אלפא רומאו החם והמשפחתי - אני בטוח שיעזרו לך שם כמו שעזרו לי. :razz:

בהצלחה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יא אללה !

אתה סתם זורק ספרינט?!

אם היה לי תקציב הייתי זורק את האם אמא של החיפושית!

ססססתם..אני חושב שאם תכיר את האוטו שלך יותר לעומק, ותדע על מה אתה נוסע, תלמד לאהוב אותו יותר.

פורסם

מהיר מדי?

רכב עם מנוע 1.7.

אתה נמחק.

אם אתה מדבר על קורטינה 73-74.

לאבא שלי הייתה אחת חדשה מהמפעל עם מנוע 2000.

גם זה מהיר מדי בשבילך.

בקיצור.תבקש שמישהו עם רכב מהיר באמת שיעשה לך סיבוב שתבין מה זה מהיר ואז תחזור לאלפא ותיראה שהיא עגלה.

בשביל זה אני צריך דחוף לטוס ללונדון לסיבוב על המזראטי של בן דוד שלי

3200gt.jpg

אייל

פורסם

ישבתי עם חברים וסתם דיברנו... הרכב הזה נותן לי כבוד, נותן לי כבוד להיות בעלים של אחד מהם... לא בגלל המהירו, לא בגלל המראה אלה בגלל הכל ביחד ובגלל היחודיות שלו...

בנתיים בעיות עם הרכב אין לי, השגתי לה חלון (זה היה קל דווקא... מסיבה מסויימת)

יום ראשון מתכנן טיפול 10K וטיפול בבלמים (דיסקים עקומים או רפידות גמורות) וזה יבוצע גם אם אמכור וגם אם לא אמכור.

כשקניתי אותה ממש לא הסתכלתי על המחירון ולא ידעתי כלל על קיומו, היא נקנתה כמה אלפי שקלים מעל למחירון וזה לא מה שעניין אותי.

ההחלטה בנתיים שהרכב יעמוד ליד הבית ולאט לאט ישופץ (עם כל סכום שיגיע), הנסיעות העיקריות שלי הן בעיר ומי שמכיר את העיר זה נראה לי 4-3 ק''מ לרוחב ואולי 12 ק''מ לאורך שזה ממש שטויות... גם בעיר זה מקס' לנסוע לחבר, לחנות ושטויות של ממש, פעם בשבוע נוסע לאנשהו. כמו כן אני כבר רגיל לאוטובוסים ואין לי בעיה איתם.

אם יגיע קונה רציני בסכום המתאים היא שלו, כמובן שזה תקף לזמן הקרוב ואם אני כבר אשקיע בה אפילו את ה 2K אין מצב אני אמכור אותה!

למדתי להתעסק איתה קצת לבד, למדתי את הדברים הקטנים, כרגע הכסאות האחוריים פורקו ומחכים למן שיפוץ ביתי מאמא שלי (יש לה ידיים טובות בתפירה וביצירתיות)

נראה לאט לאט לאן זה יתקדם, אבל אני חייב לציין שוב שהייתי מעדיף קורטינה, רכב שאפשר לסמוך עליו ב 100%

אולי אני עדיין לא מבין מה יש לי מתחת לחניה.

לוטוס בחייך תעשה לי טובה על תגיב לי פה, וכן הרכב מהיר בשבילי...

הראל תודה רבה לך ותודה על התמיכה בנושא ההוא :wink:

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מהיר מדי?

רכב עם מנוע 1.7.

אתה נמחק.

אם אתה מדבר על קורטינה 73-74.

לאבא שלי הייתה אחת חדשה מהמפעל עם מנוע 2000.

גם זה מהיר מדי בשבילך.

בקיצור.תבקש שמישהו עם רכב מהיר באמת שיעשה לך סיבוב שתבין מה זה מהיר ואז תחזור לאלפא ותיראה שהיא עגלה.

בשביל זה אני צריך דחוף לטוס ללונדון לסיבוב על המזראטי של בן דוד שלי

יא אללה, לבן דוד שלך יש מזארטי? אני מכיר מישהו עם פרארי אנזו, תעשה סיבוב עליה ואז תחזור למזראטי ותראה שהיא עגלה.

התגובה שלך הרגיזה אותי...

אל תתפלצן...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
יא אללה, לבן דוד שלך יש מזארטי? אני מכיר מישהו עם פרארי אנזו, תעשה סיבוב עליה ואז תחזור למזראטי ותראה שהיא עגלה.

התגובה שלך הרגיזה אותי...

אל תתפלצן...

הראל.

אני חושב שהוא באמת קצת הגזים בצורת הביטוי שלו אבל גם קצת אובייקטיביות לא הזיקה לאף אחד.

אלפא ספרינט זה לא אוטו מהיר.

קליאו ספורט :roll:

פורסם
אני חושב שהוא באמת קצת הגזים בצורת הביטוי שלו אבל גם קצת אובייקטיביות לא הזיקה לאף אחד.

אלפא ספרינט זה לא אוטו מהיר.

צודק, אולי ספרינט היא לא אימפרזה או CLK GTR, אבל אל תשכח שאנחנו מדברים על רכב משנות השמונים, עם מנוע 1.7 בוקסר, אחד המוצלחים של אלפא, שעדיין לא מתבייש לעמוד מול מיני ספורטיביות של שנות ה-90, ועדיין יכול לבייש לא מעט משפחתיות חזקות עם ניילונים.

לדעתי, היא עדיין נחשבת למהירה, ולא הייתי ממליץ לנהג חדש ולא מנוסה להתחיל איתה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
צודק, אולי ספרינט היא לא אימפרזה או CLK GTR, אבל אל תשכח שאנחנו מדברים על רכב משנות השמונים, עם מנוע 1.7 בוקסר, אחד המוצלחים של אלפא, שעדיין לא מתבייש לעמוד מול מיני ספורטיביות של שנות ה-90, ועדיין יכול לבייש לא מעט משפחתיות חזקות עם ניילונים.

לדעתי, היא עדיין נחשבת למהירה, ולא הייתי ממליץ לנהג חדש ולא מנוסה להתחיל איתה.

הראל.

משפחתיות חזקות עם ניילונים...לא הגזמנו בכלל, אולי אם הרכב במצב מושלם מכנית,אולי אז , וגם לא בטוח,מה גם,לא כדאי להגיע איתה למגבלות שלה , שכן מדובר ברכב "וותיק" שיכולות לצוץ בו לא מעט תקלות.

פורסם

הי

מהירות היא דבר יחסי, כך שבכל השוואה תמיד תימצא מנצחת ומפסידה....מהירותו הסופית של רכב אינה עושה אותו בהכרך למהיר יותר, בכל מצב (נסו להתחרות עם הרכב של מיקי (שומכר) בראלי האקרופוליס)....האלפא דורשת מיומנות נהיגה מכמה סיבות, שיא הספק המנוע נימצא אצלה כמו ברוב האיטלקיות ברצועה צרה בתחום העליון של הסקלה... ועל מנת שלא לאבד מומנט, נידרש הנהג לעבוד קשה ולשמור על שיא ההספק במשך כל הנסיעה.על מנת שלא לגרום לאובדוני כוח... המשמעות משחק מהיר בידית ההילוכים, רגל ימין עד לריצפה ובלימה ברגל שמאל!

כל הרפיה מדוושת הגאז מפילה במהירות את המחט וצריך שוב להעלות סיבובי מנוע שלא בשיא ההספק מה שגורם לאובדן מהירות, במהירות מינהלית מנצלת האלפא כ-30 אחוז בלבד מהספק המנוע שלה והיכולות הדינמיות שלה נפגעות....ברכב מודרני יותר, למדו היצרנים לתת מומנט יותר בשרני בתחום שמדבר לנהג הממוצע, על מנת לשמור על כוח ומהירות סבירים ולפצות על האובדן, לנהג מתחיל או חסר נסיון יראה לכאורה שרכב מודרני יותר, יהיה קל יותר לנהיגה ובהכרך מהיר יותר, בתוכנית טופ גיר עימתו המארגנים רכב ספורטיבי ישן, מול רכב סטנדרטי מודרני אחר והתוצאות הפתיעו את כולם....

מה שאומר שהקידמה וההתפתחות פוגעת בכולנו, תורת הנהיגה משתנה, התנאים משתנים והבטיחות משתנה.....

לצורך לימוד רזי הנהיגה תירגול והבנה של כל המשתנים המתחברים יחד לנהיגה טובה, הייתי בוחר ברכב אחר! מועמדים לא חסר הפיאסטה על שלל דגמיה דוגמה מצויינת ואמינה, הפג'ו 205 ושלל אחיותיה,

עוד רכב מהנה לנהיגה לנהג המתחיל ה-405 שניתן להשיג בזול בגירסה הידנית כמובן.....

האלפא לצערי, תהיה מורה קשוחה בילתי מתפשרת ויקרה להחריד....(האסוציציות שעלו אצלכם הן על אחריותכם בלבד)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עמית!

לוחיות הזיהוי שלנו זהות, למעט 092 אצלי ו-093 אצלך...

מסתבר שהאלפות שלנו אחיות עוד מהמפעל באיטליה, והיו חברות למסע המפרך לא"י על גבי האונייה. :wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...