Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש חוות דעת על ה-Demio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתון 2001 49,000 ש"ח מחירון

מעוניין לקבל חוות-דעת לגבי האם בגדול האוטו מומלץ - האם כדאי לקחת לבדיקה מכנית כוללת?

דברים שחשובים:

אמינות

ח.ח זולים/יקרים (ובגדול מה לגבי כל מאזדה)

נוחיות

או כל דבר כזה או אחר שאתם רואים לנכון לציין...

בתודה.

פורסם

אתה הולך לשלם 50 אלף שקל ולא תיקח את הרכב לבדיקה ?

חובה לבצע בדיקת קניה, אלא אם אתה קונה מבן משפחה והסטוריית הרכב מיום עליתו על הכביש ידועה לך .

האם האוטו היה בהשכרה ? ליסינג ?

לגבי מאזדה דמיו - ממולצת למי שמחפש מכונית יפנית קטנה ואטומטית בשביל להגיע מ-A ל-B וזהו . אמורה להיות אמינה , אם עשתה טיפולים מסודרים ולא הוזנחה.

מה הדרישות שלך מהרכב , אופי הנסיות , האם מיעוד למשפחה או ליחיד או זוג , איזה רכב יש כרגע, מה התקציב (50000 ?)

פורסם
שנתון 2001 49,000 ש"ח מחירון

מעוניין לקבל חוות-דעת לגבי האם בגדול האוטו מומלץ - האם כדאי לקחת לבדיקה מכנית כוללת?

דברים שחשובים:

אמינות

ח.ח זולים/יקרים (ובגדול מה לגבי כל מאזדה)

נוחיות

או כל דבר כזה או אחר שאתם רואים לנכון לציין...

בתודה.

אינה נוחה, אינה מרווחת, ספרטנית, רועשת.

ב 49,000 ש"ח תקבל סיטרואן קסנטיה מודל 2001, ועוד עודף.

בעיניי, זו תמצית האנומליה שנקראת "שוק המשומשות הישראלי".

מצד שני, תקבל אמינות (כנראה) ואת תחושת העדר החמימה שבבעלות על מאזדה. כנראה שגם לזה יש ערך. :|

פורסם

מיני לאנטיס.

כמו שכבר נכתב מעליי, יש נוחות וטובות ממנה.

ואם האמינות חשובה כ"כ אז יש יפניות עדיפות...

haters will hate

פורסם
אינה נוחה, אינה מרווחת, ספרטנית, רועשת.

ב 49,000 ש"ח תקבל סיטרואן קסנטיה מודל 2001, ועוד עודף.

בעיניי, זו תמצית האנומליה שנקראת "שוק המשומשות הישראלי".

מצד שני, תקבל אמינות (כנראה) ואת תחושת העדר החמימה שבבעלות על מאזדה. כנראה שגם לזה יש ערך. :|

לא מדוייק

קנינו אותה ב 2001 מכונית מצויינת לא רועשת ולא בטיח מרווחת מאוד אמינה מאוד

לא היינו פעם אחת במוסך חוץ מהבדיקות הרגילות.

אני אישת ממליץ מאוד עליה אני ננוהג עליה כבר כמעט שנה וחצי שום בעיות לא היה לי איתה

פורסם
לא מדוייק

קנינו אותה ב 2001 מכונית מצויינת לא רועשת ולא בטיח מרווחת מאוד

רואים שאתה מומחה רכב. תרגמתי לך כמה טקסטים מאתרים בחו"ל. הזכויות על תרגום שמות התואר שייכות לבבילון...

אם תרצה, תוכל לפנות לאתרים אלו, לשלוח להם מייל ולהסביר להם שהם חובבנים ולא מבינים כלום:

Wisebuyers.com:

"אם אתה מחפש מכונית במימדים וסגנון זה, תמשיך לחפש, כיוון שיש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר... חווית הנסיעה צורמת, העיצוב הפנימי מרושל, התיבה האוטומטית איומה ולמושבים חסרה תמיכה ... מנוע 1.3 הוא כולו רעש ומעט אקשן, מנוע 1.5 מציע רק שיפור מזערי. למה לרכוש אחת שכזו ? אף סיבה אינה עולה לראש."

Channel4.com:

"חווית הנסיעה קשה ובלתי סלחנית תודות למתלים הנוקשים... רעש הצמיגים והרוח יכול להרגיז בנסיעה מהירה...גם המנועים נשמעים צורמים כאשר דוחקים בהם. למרות שעיצוב הפנים השתנה מאז הדגם הקודם, הוא עדיין אינו מזמין במיוחד. לוח המחוונים העשוי פלסטיק בצבעי אפור חיוור מגעיל במיוחד, ובד המושבים מבריק וסינטטי."

פורסם
רואים שאתה מומחה רכב. תרגמתי לך כמה טקסטים מאתרים בחו"ל. הזכויות על תרגום שמות התואר שייכות לבבילון...

אם תרצה, תוכל לפנות לאתרים אלו, לשלוח להם מייל ולהסביר להם שהם חובבנים ולא מבינים כלום:

Wisebuyers.com:

"אם אתה מחפש מכונית במימדים וסגנון זה, תמשיך לחפש, כיוון שיש אלטרנטיבות טובות הרבה יותר... חווית הנסיעה צורמת, העיצוב הפנימי מרושל, התיבה האוטומטית איומה ולמושבים חסרה תמיכה ... מנוע 1.3 הוא כולו רעש ומעט אקשן, מנוע 1.5 מציע רק שיפור מזערי. למה לרכוש אחת שכזו ? אף סיבה אינה עולה לראש."

Channel4.com:

"חווית הנסיעה קשה ובלתי סלחנית תודות למתלים הנוקשים... רעש הצמיגים והרוח יכול להרגיז בנסיעה מהירה...גם המנועים נשמעים צורמים כאשר דוחקים בהם. למרות שעיצוב הפנים השתנה מאז הדגם הקודם, הוא עדיין אינו מזמין במיוחד. לוח המחוונים העשוי פלסטיק בצבעי אפור חיוור מגעיל במיוחד, ובד המושבים מבריק וסינטטי."

בטח מומחמה מה אתצה לא יודע שאני היצרן של מאזדה

ולא איכפת לי מה אומרים.כי כל עוד לי כיף בנסיעה לא מעניין אותי מה אחרים חושבים

• תוכן חדש...