Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כתבה מתסכלת ומעצבנת !

אכשיו יגידו לנו לשים 4 וסתים באוטו שקלאקה ירוקה בבגז' :evil:

אאא ותוכנית בנית מפרסים עד 2017 ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

הכל מצטרף ומתווסף לתמונה עגומה של משרד תחבורה שעושה הכל, אבל ה-כ-ל ! ! כדי להוציא מאיתנו כמה שיותר כסף לפני שניהרג על הכביש.

קחו את סיפור המיול מהרצליה: ילדה בת 16, בת עשירים שרגילה כבר שהכל מגיע לה והיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, מחליטה 3 ימים אחרי שעברה מבחן כסת"ח בנהיגה במגרש סביב חביות, לסוע באין כניסה, אח"כ כולם נדהמים ומזדעזעים.

עכשיו אני שואל את הנהגים היותר צעירים כאן בפורום, אלה שעדיין זוכרים את הטסטים שלהם, על מה נכשלתם בטסט? אני נכשלתי פעם אחד על עודף זהירות כי הסתכלתי פעמיים לאותו כיוון בעצור:roll:

ולמה נכשלתי- כדי שאשלם עוד אגרת טסט!!!!! לנהגי 02 עושית תמוות עד שמוציאים רישיון אבל לילדי העשירים מכפר שמריהו נותנים רישיון לנוע בכבישים (אפילו המהירים) על כלי פתוח עם 0 בטיחות ואחרי שני שיעורים עם חבר של אבא וטסט של 10 דקות עם חביות במגרש (קייטנה ממש!).

עכשיו שיטרית מנסה להלחם בתופעת הילדים המשתוללים על הכביש בעזרת העלאת המיסים על הכלים הללו :roll:- שוב כ-ס-ף לפני בטיחות

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

על מה אתם מדברים

אני כבר חודשיים כל שבוע מתקשר לעירייה שיסגרו כניסה לתוך גן ציבורי אם עמוד.

מישהו מכם חושב שאיכפת להם, עד שאחת המכוניות לא תפגע במישהו, ולצערי אני לא צוחק ככה המשוגעים האלה נוסעים, העירייה לא תזיז כלום!

פורסם

מה עוד חדש?... תחדשו למי שיכול לעשות עם זה משהו, לא לאזניים ערלות...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
אתה יודע כבר חשבתי על כל דבר אפשרי ואין לי מושג למי עוד לפנות לפני שיקרא אסון.

לתקשורת - חדשות ובעיקר כל תוכניות התחקיר הללו שישמחו לעשות מזה או להכליל את זה בתוך אייטם כל שהוא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתם יודעים? הכתבה הזאתי נראית כאילו מישהו הכריח אותם לעשות אותה ולא כאילו שהם עלו על בעייה שהציקה להם זמן רב.

אני לא יתפלא אם יהיו בזמן הקרוב הרבה תחקירים כאלה שיגרמו לאזרח להבין כמה בעיות יש בקבישים ופתאום יופיע שר תחבורע חדש שיבטיח לפתור הכל.

הכל פה קומבינות תבינו כבר, גם התקשורת.

פורסם

Volk ,

אני מסתכל על התמונה שליד השם שלך, ואני מבין מאיפה כל הפראנויות וכל תיאוריות הקונספיראציה שלך מגיעות.

חסוך מאיתנו את חוכמת החיים שלך, היא מתאימה לתקופות אחרות בארצות אחרות.

פורסם
Volk ,

אני מסתכל על התמונה שליד השם שלך, ואני מבין מאיפה כל הפראנויות וכל תיאוריות הקונספיראציה שלך מגיעות.

חסוך מאיתנו את חוכמת החיים שלך, היא מתאימה לתקופות אחרות בארצות אחרות.

ולפי הדעות הקדומות שלך אותך צריך לשלוח כמה תקופות אחורה למערה.

למה אתה לא חושב שאזישהו חבר כנסת יכול לבקש מ"חבר" בתקשורת להכין כתבה כזאת עם כל הליקויים ואז שהוא יבוא ויציע לתקן את כל זה והאזרחים יהיו בעדו?

זה האמת של ה"דמקורטיה" הישראלית, ולא רק לגבי תחבורע.

הייתי מבין אם הייה מדובר בתחנה קטנה שכמעט אין לה צופים, אבל מדובר בערוץ 2, וכל חשיפה שלו היא למטרת אינטרס של מישהו , תמיד.

זוכר את החשיפה על טיב טעם?, אתה באמת חושב שרשתות אחרות לא עושות ככה? אתה יודע למה דווקא את טיב טעם חשפו ? אני יגלה לך, פשוט מאוד, טיב טעם התחילה לצמוח ולגדול ולקחה לעצמה הרבה מאוד הרבה מאוד לקוחות מכל שאר הרשתות, וכמובן קל מאוד "לשכנע" את תוכנית התחקירים לעשות כתבה על זה, במיוחד ומדובר ברשת לא כשרה אבל טעימה מעבר לכל דימיון.

פורסם
הכל מצטרף ומתווסף לתמונה עגומה של משרד תחבורה שעושה הכל, אבל ה-כ-ל ! ! כדי להוציא מאיתנו כמה שיותר כסף לפני שניהרג על הכביש.

קחו את סיפור המיול מהרצליה: ילדה בת 16, בת עשירים שרגילה כבר שהכל מגיע לה והיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה, מחליטה 3 ימים אחרי שעברה מבחן כסת"ח בנהיגה במגרש סביב חביות, לסוע באין כניסה, אח"כ כולם נדהמים ומזדעזעים.

עכשיו אני שואל את הנהגים היותר צעירים כאן בפורום, אלה שעדיין זוכרים את הטסטים שלהם, על מה נכשלתם בטסט? אני נכשלתי פעם אחד על עודף זהירות כי הסתכלתי פעמיים לאותו כיוון בעצור:roll:

ולמה נכשלתי- כדי שאשלם עוד אגרת טסט!!!!! לנהגי 02 עושית תמוות עד שמוציאים רישיון אבל לילדי העשירים מכפר שמריהו נותנים רישיון לנוע בכבישים (אפילו המהירים) על כלי פתוח עם 0 בטיחות ואחרי שני שיעורים עם חבר של אבא וטסט של 10 דקות עם חביות במגרש (קייטנה ממש!).

עכשיו שיטרית מנסה להלחם בתופעת הילדים המשתוללים על הכביש בעזרת העלאת המיסים על הכלים הללו :roll:- שוב כ-ס-ף לפני בטיחות

לא אחדש לך אם אומר שהתגובה שלך מאופיינת בקנאה יותר משהיא מאופיינת בשכל ישר. אין קשר בין המצב הכלכלי שלה לבין זה שנכנסה באין כניסה. תעשה סיבוב בחולון ביום שישי בערב ותראה אנשים שרחוקים מלהיות בני עשירים מסכנים כל דבר שנמצא ברחוב בSESSION "שופוני" מתמשך.

לפחות אפשר לטעון שהיא נכנסה לשם בתום לב, אי אפשר להגיד את זה על ערס שנוסע 120 ברחובות.

אף אחד לא יצר את המצב הנתון בשביל אותם "ילדי עשירים", הם בסך הכל מנצלים פרצה בצורה לגיטימית (מבחינה חוקית, כמובן; יש לי הרבה מה לומר על מידת החוכמה שבלתת לילד שלך להסתובב בכביש על מיול).

המבחן אותו אתה מתאר נעשה לצורך הוצאת רשיון על כלי רכב חקלאי. המיול הוא בייעודו כלי רכב חקלאי ואין שום סיבה שהמבקש לנהוג בו יעבור מבחן מקיף יותר (ולדעתי, אין סיבה שהכלי הזה ידרוש רשיון בכלל). הבעיה היא בכך שהוא מורשה לנסוע על כביש, זה הכל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...