Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טונות של דיו נשפכו על הצרה הזאת ששמה "פסים זוהרים". אלה הפסים שמדביקים בברוטליות על

פגושי כרום נוצצים, או על צבע חדש...

אז ככה- קונים רצועה של מגנט, מאלה שמשמשות ליצירת פרסומות להדבקה...ניתן להשיג

אצל מי שמיצרים פרסומות כאלה בעלות של שקלים בודדים, ומדביקים את הפסים על המגנט.

מצמידים למכונית. אין דבק..ניתן להסיר בקלות.

אריה

ds72

הייתי מת שהחשש שלי יהיה שהפסים הזוהרים יפגעו לי בניצנוץ הפגוש של האלילה שלי......

פורסם
לא חוקים, יש לומר תקנות.
כבר הוכחה שאתה יותר בקיא ממני :wink:.

בהערכה גדולה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מחזק את קובי ואכן מניסיון אישי רכב אספנות עבר טסט ללא

פסים זוהרים ועם פנס אור ברקס שלישי.

לפחות במכון הרישוי שלי :wink:

פורסם
מניסיון אישי - מקלפים לאט ובזהירות את המדבקה המיותרת בפינות אבל רק בקטנה. משולשים קטנים. מצמידים למכונית רגע לפני הכניסה למסלול הרישוי ומיד אחר כך מסירים, מחזירים את פינות הנייר האטום למקומן, שומרים את המדבקות ששה חודשים במקום מוצל ויבש וחוזר חלילה.

רעיון לא חכם במיוחד.

קודם כל, הפסים הזוהרים (למרות שהם מכוערים מאוד) נועדו להראות את הרכב טוב יותר מרחוק. מה לעשות, שברוב רכבי האספנות לא חשבו על התקנת מחזירי אור מקוריים.

חוץ מזה, מה אתה עושה אם ניידת משרד התחבורה/ שוטר עוצר אותך ורואה שאין לך את הפסים הנ"ל? אין מנוס מדו"ח.

פורסם
ברוב רכבי האספנות לא חשבו על התקנת מחזירי אור מקוריים.
גם לא חשבו על כריות אוויר. ABS. חגורות בטיחות אנרטיות. משענות ראש (בחלק מהרכבים) ועוד פרטי בטיחות שעם הזמן הבינו שחייבים....

לדעתי האישית הפסים מיותרים אבל מה לעשות. הפרנסה יותר חשובה לי מהיתחשבות בעינייני נוי כאלה או אחרים, ולצערי אני נאלץ לפסול רכבים על האביזר המיותר הזה כי אני לא מוכן לסכן את התעודה שלי.

אני לא בעד ההתחכמויות אבל כאחד שמכיר אותן אני יודע איך להיתמודד איתן....

כנ"ל לגבי לוחיות רישוי "רכב אספנות". לא מפריע לי אם יש או אין אבל ברגע שמצויין ברשיון הרכב ועל הרכב אין אז אני פוסל על זה. ולצערי השבוע הכשלתי 2 חברים בפורום זה. ותאמינו לי שאני לא נהנה לגרום לאנשים להוציא למעלה מ 100 שקלים על זוג לוחיות...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...