Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחשבה שמטרידה אותי ,אני זוכר את עצמי בתור ילד כשהסתובבתי בשוק הימאים בחיפה ובאחד הפניות עמד רכב יפיפה ,בצבע לבן ,אם לוחויות זיהוי זרות ,ללא סמל או כיתוב כלשהו ,אם אני לא טועה הרכב היה בעל 8 או 10 צילינדרים ישרים שאפשר לראות דרך החלון האחורי .הרכב היה די מוזנח ,ועמד המון זמן .גובהו היה קצת מעל קו המוטניים (אבל עמדתי על מדרכה) ,בזמנו הייתי כ1.84 ובכל זאת זה אומר רכב די נמוך בין 1.20-1.50 ,בעל 4 צינורות פליטה שאפשר היה לראות בקלות ללא צורך להתכופף ,שעכשיו מזכיר לי את PANTERA DI TOMASO (אז לא הכרתי אקזוטיקות כמוהה או אחרות, כך שלא היה לי מושג מה ראיתי)

אני לא יודע איזה רכב זה היה אבל אני אשמח אם מישהוא ראה אותו ,ויבהיר לי את התמונה ,את שם הרכב ומה עלה בגורלו .

(אולי חלק מהפרטים לא מדוייקים תסלחו לי על כך ,אני לא זוכר את הכל ,אבל מי שביקר שם בשנים ההם97-99, ראה אותו בוודאות )

f8_12.jpg

פורסם

כנראה אותו קיט-קאר מבוסס על חיפושית שהסתובב גם בירושלים בזמנו.

שכחתי את שמו, אבל החברים בפורום אספנות יוכלו לענות.

עריכה:

מצאתי, נובה. ראה את התגובה של אישפוז בשרשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=611071&highlight=%F7%E9%E8+%E7%E9%F4%E5%F9%E9%FA#post611071

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר התחילו לדבר על קיטים בארץ

רציתי לשאול שאלה טיפשית... כל הרפליקות שאפשר להרכיב על חיפושית וכל הקיטים השונים למיניהם הם חוקיים בכלל? הם יכולים לעלות על כבישי ארצנו הקדושה? ושאלה אחרונה הם גם מחוייבים במס כאשר מייבאים אותם (ראיתי קיט של פרארי ב1000 דולר נראה ונשמע שווה!)?

פורסם

המכונית קיט הזאת עמדה קרוב לבית שלי בירושלים כמה שנים טובות,הייתי רואה אותה כל יום,ביום בהיר אחת ראיתי אותה נוסעת ברחובות העיר אפילו,אבל היא נעלמה מאז.

פורסם

אין אפשרות חוקית בארץ לקבל רישויי לקיט קאר. תריץ חיפוש ותבין.

הקיט קאר הספציפי הנ"ל נקרא סטרלינג, ע"ש היצרן שלו סוליד סטרלינג (solid- sterling).

תריץ גם עליו חיפוש, תקבל המון הסברים.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
המכונית קיט הזאת עמדה קרוב לבית שלי בירושלים כמה שנים טובות,הייתי רואה אותה כל יום,ביום בהיר אחת ראיתי אותה נוסעת ברחובות העיר אפילו,אבל היא נעלמה מאז.
זאת שהיתה ביהודה הנשיא, בירידה מבי"ס דנמרק לפת?
פורסם
אין אפשרות חוקית בארץ לקבל רישויי לקיט קאר. תריץ חיפוש ותבין.

הקיט קאר הספציפי הנ"ל נקרא סטרלינג, ע"ש היצרן שלו סוליד סטרלינג (solid- sterling).

תריץ גם עליו חיפוש, תקבל המון הסברים.

עד כמה שידוע לי.. אפשר להלביש קיט לרכב שברישיון מוגדר כ"באגי" אבל... אין הרבה רכבים כאלה בארץ

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...