Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות חלודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

שלום.

יש לי פולו שנת 2003 16V.

יש לי נקודות חלודה(אני מאמין שזה חלודה) מעל השמשה האחורית (ואני מאמין שיש עוד כמה מקומות).

הנקודות ממש קטנות, כמו שליש מציפורן +-.

איתמר (itamarg) אמר לי שזה תופס, והם צריכים לתקן את זה עקב 12 +- שנות אחריות.

אני סך הכל נער, ואני לא רוצה ללכת לשם סתם ושהם יצחקו עליי בפנים, ויגידו זה לא חלודה זה לא זה אין אחריות וכו'.

אני לא יכול ללכת עם ההורים שלי עקב סיבות אישיות.

מה אני עושה עכשיו?

הולך לפחח מבקש אישור שזה חלודה, מביא להם תאישור ואם הם מסרבים לתקן פונה למישהו מיוחד?

אשמח לשמוע עצות לגבי העניין.

עוז.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

תנסה להוריד עם משחת פוליש ואחרי זה ווקס במקום לא בולט

לרוב זה יורד. מרח בעזרת מטלית רכה ושפשף אותה פעולה עם ווקס .

פורסם

תתפלא אבל הם לא התייחסו אליי הכי ברצינות שבאתי אליהם בעניין אחר.

אם יש אחריות, אני לא צריך לעשות שום פוליש ושום ווקס.

שבת שלום.

עוז.

פורסם

קשה לי להאמין שברכב שנת 2003 כבר תתפתח חלודה. תנסה לשפשף את זה טוב עם האצבע או נייר מגבת (כן כן, זה עושה פלאים). אם זה לא יורד גש למוסך מורשה יבואן.

טויוטה נותנים 6 שנים אחריות נגד חלודה. אני לא מאמין שפולקסווגן לא יתנו משהו דומה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קשה לי להאמין שברכב שנת 2003 כבר תתפתח חלודה. תנסה לשפשף את זה טוב עם האצבע או נייר מגבת (כן כן, זה עושה פלאים). אם זה לא יורד גש למוסך מורשה יבואן.

טויוטה נותנים 6 שנים אחריות נגד חלודה. אני לא מאמין שפולקסווגן לא יתנו משהו דומה.

איתמר.

זה נקודות שחורות, אני משפשף עם היד או משהו, יורד הנקודה השחורה וניהיה כזה נקודת חלודה בדיוק איפה שהיה הנקודה השחורה.

פורסם

השערה בלבד, אבל יש עכשיו את תקופת "החרקים המתאבדים". חרקים קטנים שפשוט נמרחים על האוטו הופכים לנקודות שחורות \ ירוקות, שגם אחרי שמורידים אותם נשאר כמו כתם חום כזה. כמה שטיפות וזה נעלם לצמיתות.

צריך לראות על מה אתה מדבר. אתה יכול להעלות תמונה איכותית של הנקודות?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
השערה בלבד, אבל יש עכשיו את תקופת "החרקים המתאבדים". חרקים קטנים שפשוט נמרחים על האוטו הופכים לנקודות שחורות \ ירוקות, שגם אחרי שמורידים אותם נשאר כמו כתם חום כזה. כמה שטיפות וזה נעלם לצמיתות.

צריך לראות על מה אתה מדבר. אתה יכול להעלות תמונה איכותית של הנקודות?

איתמר.

לצערי הרב, בתמונות לא רואים את הנקודות.

אבל לגבי "החרקים שמתאבדים" כל החלק הקידמי של הרכב מלא הכל מיני (אולי יש שם זן חדש :wink: ).

שם דפקה אין בעיה, אחרי שמנקים נעלם הליכלוך.

אגב אחי הגדול ראה מה שהולך שם, והוא גם אמר שזה חלודה.

אולי שנינו טועים, אבל אני חושב שזה חלודה.

פורסם

אהלן עוז.

הייתה להוריי איביזה 94' שהיינו מבצעים לה ווקס לבד. לאחר 3 שנים התפתחה חלודה בגומיות שעל הגג. צ'מפיון תיקנו ללא כל התחמקות, התיקון בוצע במוסך המרכזי בבני ברק. לאחר שנה החלודה חזרה שוב, והם תיקנו שוב ללא תשלום. לדעתי אין לך מה לדאוג. לך למוסך, במידה ולא ירצו לתקן במסגרת האחריות (יש לך 12 שנים אחריות על חלודה ו-6 על צבע) בקש פגישה עם נציג שירות ארצי. אם הם ייסרבו צור קשר עם שירות הלקוחות של פולקסוואגן ותתלונן בפניהם, מכיוון שהם חייבים לאפשר לך להיפגש עימו, הטלפון של שירות הלקוחות הוא 035775236.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לא כדי ללכת לפחח לבדוק אם זה באמת חלודה, לקבל ממנו אישור שזה חלודה, ואז ללכת אליהם?

שבת שלום.

עוז.

פורסם

לי היתה פולו 16V משנת מודל 97 בשנת 2001 ואני זוכר שגם לי היתה נקודה קטנה של חלודה בדיוק איפה שאתה מתאר.וגם לחבר שלי ,שמחזיק היום 16V מודל 99 נוצרה חלודה בגומייה של החלון האחורי.

כנראה יש מחנה משותף בין המקרים.

גש למרכזי לדעתי יפתרו את הבעיה.

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

שבוע טוב.

אני מחר בלי נדר מנקה את הרכב ועושה לו ווקס עם ווקס של פולס'.

זה משנה משהו?

פורסם
אהלן עוז.

הייתה להוריי איביזה 94' שהיינו מבצעים לה ווקס לבד. לאחר 3 שנים התפתחה חלודה בגומיות שעל הגג. צ'מפיון תיקנו ללא כל התחמקות, התיקון בוצע במוסך המרכזי בבני ברק. לאחר שנה החלודה חזרה שוב, והם תיקנו שוב ללא תשלום. לדעתי אין לך מה לדאוג. לך למוסך, במידה ולא ירצו לתקן במסגרת האחריות (יש לך 12 שנים אחריות על חלודה ו-6 על צבע) בקש פגישה עם נציג שירות ארצי. אם הם ייסרבו צור קשר עם שירות הלקוחות של פולקסוואגן ותתלונן בפניהם, מכיוון שהם חייבים לאפשר לך להיפגש עימו, הטלפון של שירות הלקוחות הוא 035775236.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

סורי שאני מנצל את השרשור הזה לשאול שאלה קטנה..

אם הרכב שלי לא מטופל במוסך מורשה כבר 6 שנים בערך ויש לו חלודה, צמפיון יתקנו לי את החלודה או שזה מקרה אבוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...