Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות חלודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמר, נידמה לי שאתה טועה. לפולקסוואגן ואודי אחריות על חלודה היא 12 שנים, ועל צבע (קילופים ודהייה) היא 6 שנים.

לסיאט ולסקודה אם אני לא טועה אחריות על חלודה היא 10 שנים, ועל קילופים ודהיות 3 שנים.

לדעתי אביתר, בדוק מה רשום בתעודת האחריות וגש למוסך.

אגב, אחריות על חלודה לא מותנית בזה שביצעת טיפולים במוסך מורשה אלא בזה שלא ביצעת תיקוני פחחות במוסכים לא מורשים (לפחות ממה שלי רשום שתעודת האחריות). וכמו שאמרתי לעוז, גש למוסך המורשה, אם המוסך יתנער מאחריות בקש פגישה עם נציג שירות ארצי, במידה וזה גם לא יעזור או שהמוסך יסרב לאפשר לך להיפגש איתו צור קשר עם שירות הלקוחות הארצי של צ'מפיון.

בהצלחה,

איתמר ג'ורג'.

פורסם

איתמר , אני לא טועה. אם יש לו רנו , צ'מפיון יתנערו מאחריות.

Prosoldier - גש למוסך לפני שאני בא ושופך לך דלי חומצה על האוטו. נקי או לא. לא נושכים לקוחות ברשת צ'מפיון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...