Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קבוצה 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני רק שאלה להבהרה:

האם ה 6 מרגישה מבחינת היגוי כמו הפוקוס הישנה אם כל הפידבק הכיפי

או יותר כמו ה 3 החדשה [שהיא די זריזה מבחינת היגוי] אבל תמיד מרגישה אותו הדבר בכל מהירות וכל פנייה ? [כנראה בגלל שההגה מתוגבר חשמלית]

אז מה אתה אומר ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בקשר לגיר טיפטרוניק של המאזדה 6, למה לוקח כל כך הרבה זמן להילוך להתחלף? זה ככה בכל אוטו עם טיפטרוניק?

פורסם

לי יש מכונית עם AL4 וההחלפה הידנית מיידית, כנ"ל בהונדה שנהגתי עליה.

בAL4זה משתלב מיד גם מ D ל R וחזרה , לא כמו באף גיר אוטומטי אחר שהיכרתי.

פורסם

מניסיוני עם כמה סי5, ואחת אישית שלי:

הרכב לא זריז, ובמיוחד משדר כבדות לנוהג בו. אבל הוא מהיר מאד, ודווקא במהירויות גבוהות הוא רק משתפר. אחיזה משובחת, אבל זוויות גלגול די מפחידות. מצד שני הוא יכול לקחת עקומה עם בור במאה-חמישים, איפה שהמזדה 3 כמעט העיפה אותי לכל הרוחות.

עוד משהו לגבי מהירות - במדידה עם גי.פי.אס מצאתי שמזדה 3 מרמים לטובתם ומוסיפים שמונה אחוז, ודווקא הסיטרואן מדויקת להפליא.

לא נעים לנסוע בסי5 בכביש מפותל והדוק כמו העלייה לתפן או לתבור, אבל בכבישים כמו ואדי מילק זה הרכב האולטימטיבי, שלא לדבר על כביש החוף.

ובקיצור, זהו בעצם רכב אנטי-ספורטיבי, כי הוא מבודד אותך מכל מה שקורה בחוץ. אבל אולי תגלה שזה מה שאתה אוהב. בנסיעות של שעה ומעלה לי אין כוח לרכבים שמשדרים הכל דרך ההגה ורעש הרוח. זה לצעירים...

פורסם
רוני רק שאלה להבהרה:

או יותר כמו ה 3 החדשה [שהיא די זריזה מבחינת היגוי] אבל תמיד מרגישה אותו הדבר בכל מהירות וכל פנייה ? [כנראה בגלל שההגה מתוגבר חשמלית]

אז מה אתה אומר ?

למיטב ידיעתי במזדה 3 1.6 ההגה הידראולי , ב 2.0 חשמלי.

דבר אחר , ה 6 מתוחת הפנים קיבלה כמה עידכונים בתא הנוסעים {קונסולה מרכזית , מושבים , טיפטרוניק..} , והיא מרגישה איכותית ושקטה יותר מהקודמת.

GOT סחוג?

פורסם

למיטב ידיעתי במזדה 3 1.6 ההגה הידראולי , ב 2.0 חשמלי.

דבר אחר , ה 6 מתוחת הפנים קיבלה כמה עידכונים בתא הנוסעים {קונסולה מרכזית , מושבים , טיפטרוניק..} , והיא מרגישה איכותית ושקטה יותר מהקודמת.

אם אינני טועה, R.L צודק, והתוצאה היא שההגה של ה-1.6 טוב יותר משל ה-2.0. ל-6 הגה דומה למדי ומתקשר באופן סביר. ברוב ההגאים החדשים התקשורת עוברת פילטרים מסוימים ונעשית ברורה יותר רק בעומס צידי באמת כבד, כך שיכול להיות שזה ירגיש לך פחות טוב מבפוקוס, אבל עדיין אמורה להיות לך תחושת בטחון בתוך הפנייה.

ה-6 באמת עברה מתיחת פנים ויש לה כעת 5 הילוכים ועוד כמה שטויות, אבל אם זה נקרא איכותי ושקט יותר, אני לא רוצה לדעת איך היא הייתה לפני (עליה לא נהגתי). מול B4 ואקורד, שלא לדבר פאסאט חדשה, ה-6 הייתה רעשנית ופחות איכותית באופן ברור, והרגישה זולה יותר.

ולזה ששאל על מהירות הטיפטרוניק - זה לא בגלל הטיפטרוניק, זה בגלל האוטומט. ונכון שיש גירים אוטומטיים מהירים יותר ופחות, אבל הם עדיין איטיים יותר מתיבות ידניות מקבילות הנהוגות ביד מנוסה. (למרות שכבר יש אוטומטיים מהירים לא פחות, אבל לא במחיר הזה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...