Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל משלשום בלילה-

כל אדם בעל מערכת הפעלה של מיקרוסופוט שיש לו עותק במחשב שמותקן ללא רישיון

דהיינו זיוף.

ברגע שיבצע עדכון לWIN יקבל הודעה ליד השעון האומרת " נפלת קורבן להעתק לא חוקי ...."

ההודעה הזו עם הזמן גודלת ותופסת כל פעם חלק במסך (כמובן שאפשר לסגור אותה כל פעם - אבל היא חוזרת ) וכך בעצם מפריעה למשתמש לבצע פעולות רציפות- אי אפשר לפחות בזמן זה למחוק את ההודעה שפשוט צצה בכל חלון .

הדרך היחידה היא לקנות רישיון ז"א תוכנה של מייקרוסופט מקורית ( אפשר גם להתקין עדכון מקורי של SP2)

ואז ההודעה נעלמת לצמיתות.

חשוב לציין שההודעה לא פוגמת המערכת ההפעלה - אלה רק מפריעה ויזואלית למשתמש להשתמש בה באופן רציף.

ראו הוזהרתם לגבי WIN UPDATE.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הבנתי שהבעיה היא אותה בעיה..

על מנת לפתור את הבעיה יש להתקין את התוכנה הבאה:

http://www.ursoftware.com/download/uruninst_cnet.exe

your uninstaller 2004

אחרי ההתקנה יש להפעיל את התוכנה ולחפש את ההתקן

Windows Genuine Advantage

להסיר את ההתקן

לעשות ריסטרט למחשב והכל חוזר לקדמותו..

בהצלחה

פורסם
כן בסדר!

מייקרוסופט נלחמת בזיופים וארז נלחם במייקרוסופט.

רוצה להילחם? תתקין את אחת ממערכות ההפעלה החופשיות/חינמיות שיש (linux לסוגיו, FreeBSD לטעמיו, reactos, סולאריס וכו')

אני מניח שאם מישהו היה גונב לך מהבית משהו, אתה היית מיתעצבן, ואם זה היה נהפך לטבע שני שלוקחים לך דברים, אתה היית מיתגונן, לא?

סה"כ מיקרוסופט היא חברה שאמורה להרוויח כסף מהלקוחות שלה, אתה באמת רוצה ליגרום לה להפסדים? אל תישתמש במוצרים שלה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

האם זה פוגע רק בבעלי XP מזוייף או בכל מערכות ההפעלה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ת'כלס עותק מקורי הרבה פחות יקר ממה שחושבים. אני רכשתי עותק מקורי (home edition hebrew enabeld) תמורת 413 שקלים... ככה אני יודע שעם ההתקנה הראשונה לא הצטרפו לי "חברים" חדשים ועדכוני אבטחה מתקבלים באופן שוטף...

אני רק שואל את עצמי מה קורה אחרי שמפרמטים את המחשב? הרשיון כבר לא יהיה חוקי לפי מה שאני מבין...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מי צריך עדכונים בכל מקרה? הם רק גורמים סיבוכים גם ככה :)

כמו שחכמינו חז"ל היו אומרים: "מרבה עדכונים - מרבה דאגות"...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

להתקין מערכות מתחרות בסגנונות שהברון דיבר עליהם זה בעייתי , לא הכי ידידותי למשתמש ,ניסיתי לינוקס , המון תוכנות ורכיבי חומרה שפשוט לא עובדים עם המערכת הפעלה הזאת

למחשבים ביתיים אין מנוס מהוינדוס , אולי מגוגל תבוא הישועה :wink:

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מה, יש אנשים שאין להם את הקראק שמראה שהעותק חוקי ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמה דברים,

חוץ מלביל גייטס, לכולם יש את הקראק ולא אתפלא אם לעובדים שלו גם יש, (סביר להניח),

דבר שני, אני כבר מזמן עובד במקביל על שתי מערכות הפעלה, אבל לא מתוך מלחמה אלא מתוך רצון להכיר את הלינוקס, דבר שלישי, אני כן מחפש תוכנות חינמיות במקום להשתמש במוצרים של החברה הזאת (שאגב, לא משהו בכלל),

OPEN OFFICE הרבה יותר טוב מאשר אופיס רגיל של ביל. לדעתי כמובן.

• תוכן חדש...