Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפרוייקט הבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הפרוייקט הבא שלי התיעצות.

התחלתי לחשוב על הפרוייקט הבא שלי והמחשבה היתה לנסות למצוא רכב עם מרכב אלומניום או פיבר

על מנת לשמר את הרכב ככל הניתן לזמן ארוך במיוחד .(ידע יש לי בעבודה עם חומרים מורכבים)

מה דעתכם? יש למשהו רשימה של מכוניות אפשריות אשר עונות על הדרישות פרט לרכבים שיוצרו בארץ

תודה על תגובותכם

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

רכבים שניתן למצוא בארץ או גם כאלו שצריך לייבא?

יש בקלאסיקר סברה מפורקת עם בעיית ניירת. היא עשויה מפייבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הסברה? שומר שפשו ירחק...

באמת... ניטש'... ממך הייתי מצפה ליותר... נו... איך ניקרא האוטו זה.... נו.... אה.... זו! לוטוס...

:wink:

יש גם את הסימקה מטרה, אוטו לא ממש מוצלח...

עוד מפיבר, סירה של ווספה :wink:

אלומיניום...

כמובן לאנד-רוברים

דלוריין (נירוסטה ואלומיניום)

היתה איזו יגואר שהיתה עשויה מאלומ'...

יש רכבים שעשויים גם מקרטון... יש איזה רכב מהגוש הקומוניסטי שהמרכב שלו עשוי מקרטון...

*עריכה: אתה תמיד יכול ליקנות איזה פיאט "עונו" עם "ניפוחים אורגינעל כולל מפלסת שלג מקדימה"... :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

באמת... ניטש'... ממך הייתי מצפה ליותר... נו... איך ניקרא האוטו זה.... נו.... אה.... זו! לוטוס...

:wink:

בגלל זה שאלתי אם הוא מתכוון גם לרכבים שצריך לייבא. מי ימכור לו לוטוס?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גילי, יא חתיכת לא מכיר מכוניות גרמניות עממיות... ;-) האוטו שבנויי מקרטון ובא מהגוש הקומוניסטי נקרא טרבאנט

Trabi.1.jpg

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

עבודה על אלומיניום היא חתיכת אומנות. היות והוא לא משנה צבע כשהוא מתלהט, אי אפשר לדעת מה הטמפרטורה שלו בלי אמצעים מיוחדים (עפרונות תרמיים), וקשה מאוד לעבד אותו.

פיבר לעומת זאת מאוד קל למניפולציות.

מכוניות פיבר הן לוטוס אלן ויורופה, יש גם דגמים של רליאנט אם אני לא טועה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אני מצטרף למה שכתב ליעד - פחחות אלומיניום זה סיפור מסובך. פיברגלאס נראה אופציה שפוייה יותר. רשימה קצרה של מכוניות פיברגלאס מהזיכרון:

• לוטוס - אלאן, אלאן 2+, אירופה, עלית. מכנה משותף - אין כמעט כלום בארץ, וגם בחו"ל הן לא זולות.
  • רליאנט - כל הדגמים הם מפיברגלאס - ראה רשימה באתר הזה. רוב הדגמים הם של מכוניות חסכוניות קטנות ומצ'וקמקות (חלקן עם 3 גלגלים...). יש שני יוצאים מן הכלל - Sabre, שזו בעצם סברה אנגלית, ו- Scimitar, שהיא מכונית GT יפה ומפוארת עם מנוע V6. בארץ נשארו אולי כמה Kitten's, כמה Regal's, והיתה Scimitar אחת שנעלמו עקבותיה.
  • אוטוסאן - בדיחה טורקית שיובאה לארץ במשך שנה-שנתיים. זו למעשה מכניקה של אסקורט עם בודי פיברגלס מכוער. לא שווה את המאמץ.
  • שברולט קורבט.
  • כמובן כל האוסף של פאר התעשיה הישראלית - סוסיתא, כרמל, רום, סברה וכו'. לדעתי זו האופציה הסבירה ביותר עבורך, למרות שכתבת שאתה מחפש תוצרת חוץ...
  • סימקה מטרה בגירה - למרות מה שנכתב קודם, זו מכונית מאד מעניינת, וחלקי המכניקה קלים להשגה. היתה אחת למכירה בראשון, לפני שנתיים. אני לא יודע מה עלה בגורלה.
  • באגי מבוסס על החיפושית, בהנחה שתמצא אחד עם ניירות חוקיים (יש - אבל לא הרבה).

היו עוד מכוניות פיברגלס, אבל בדרך כלל של יצרני Kit-Cars קטנים, וכנראה שבכל מקרה לא תוכל לייבא אותם . אם אני לא טועה, גם לפולקסוואגן פומה יש גוף פיברגלאס.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אגב, ה scimitar הגיעה גם עם המנועים:

cologne v6 2800

essex v6 3000

שניהם תוצרת פורד. ה קלן גרמני והאסקס בריטי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תודה על התגובות, כמו שצינתי קודם אין לי בעיה לעבוד עם אלומניום (זה חלק מהמיקצוע שלי)

דורון

פורסם

בשביל שאפשר יהיה להתמקד, מה התקציב לפרוייקט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
בשביל שאפשר יהיה להתמקד, מה התקציב לפרוייקט?
עדיין לא ממש מגובש הכוונה שלי קודם להחליט איזה רכב ולאחר מיכן לבנות תקציב המיגבלה היחידה היא רכב ספורט רצוי קבריולט או קופה.

דורון

• תוכן חדש...