Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pimp My Ride Israel בהילוך גבוה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב ללינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223854,00.html

ראיתי רכבים במצב הרבה יותר גרוע מהבחור עם ה 205... האוטוביאנקי נראה צעצוע חמוד לסרסור.

אבל ללא ספק הרנו לוקחת בעיניים עצומות...

מה שאני לא מבין הוא למה התוכנית תצולם באירופה? עם התקציב של MTV לא חסר בארץ מקומות שישמחו לבצע פרוייקט כזה.

רק המשלוח וההחזרה של המכונית יעלה יותר מכל הפרוייקט...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

^

YOU JUST DOT GET IT !

לדעתי יקחו את האוטוביאנקי כי היא של בחורה.

אה וזה רק אני או שהמראיין נראה כמו חיים אתגר?

פורסם

סתם הם חראות המכוניות האלה עוד במצב טוב יש מכוניות שבאמת חובה לפמפם :) ולא חסר כאלה בארץ..

ודרך אגב אני חושב שהשלושה מכוניות האלה (פג'ו,רנו,אוטוביאנקי) שהיו בכתבה הם סתם לצורך המחשה כלומר כל אחד יכול להתחרות בתחרות והם לא ה3 מועמדים של ישראל.

פורסם

אה וזה רק אני או שהמראיין נראה כמו חיים אתגר?

זה לא רק אתה, גם אני שמתי לב :)

בכל מקרה, ודאי שאלה לא שלושת המתמודדים היחידים מישראל, זו הייתה בסה"כ כתבה לדוגמא, אבל כל אחד יכול להירשם (דרך לינק שמופיע בכתבה ב-ynet) ולהסביר למה מגיע לו ש"יסרסרו לו את המכונית" (כמה שזה נשמע מוזר...)

פורסם

הבעייה היא שאחרי כל השידרוגים.....הרכב לא יוכל להיכנס לארץ מכיוון שלא יהיה חוקי לכביש...

אבל כמו כל דבר במדינה הזאת , הכל יעבור בקומבינות.

ועוד דבר, אני חושב שמין הראוי שישלחו איזו דיאל מתפרקת לתוכנית,סמל הישראליות במיטבו.

פורסם

נו ומה זה יתן לבעל הבית? רגעי אושר בדיוק של יום במקרה הטוב בכבישי ישראל עד שיגנבו/יפרצו ויבזזו את תכולת הרכב?..

ביג פאקינג דיל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הייתי "מסרסר" MINI.

אחחחחחחחחחחח... זה כל כך מגיע לבעליו של איזו מיני ישנה תפרן...

אפשר להפוך אותה לקלאסיקה נוסעת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני רוצה פלייסטיישן 3 באוטו !!!

שפך פחי זבל לתוך הרכב כדי שיבחרו בו :lol:

חבורה של אידיוטים.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
גם אני רוצה פלייסטיישן 3 באוטו !!!

שפך פחי זבל לתוך הרכב כדי שיבחרו בו :lol:

חבורה של אידיוטים.

אני חושב כמה זמן הסוני פלייסטיישן ישאר לך באוטו בארץ שלנו...:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...