Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים......

נוהגת על פונטו HGT.

בוגרת קורס נהיגה במסלולים.

זהו,

בערך...

לאחרונה קיבלתי תמונה הביתה בה אני מחייכת למצלמה ב- 137 קמ"ש.

אז זהו, שלא!

נראות בתמונה (המצורפת) עוד 2 מכוניות במקביל אלי. הייתי רוצה לקבל את דעתכם האם יש לי עילה לפסילת הדוח?

האם לקחת עורך דין?

ובכלל, עצות יתקבלו בברכה.

תודה

יעלי

Doch1.jpg

פורסם

גשי לאחד מאתרי המהירות :

www.topspeed.co.il

www.ispeed.co.il

יש שם שבלונה בעזרתה ניתן לראות אם מי משני הרכבים האחרים נמצא בתחום ההערכה של המצלמה (לדעתי אולי המיאטה מצילה אותך).

עו"ד ? השאלה מה העבר התעבורתי שלך , ועד כמה הרשיון חשוב לך . עלות ממוצעת של עו"ד היא סביב 2000 ש"ח , בתלות בכל מיני גורמים.

פורסם

כל מילה מיותרת :)

אבל נראה לי שהמצלמה כוונה לחמורים שבנתיב הנגדי:)

שתפי אותנו בתוצאות שלך בבקשה-יעלי

רוי

פורסם

מבדיקה זריזה ולא ממש מדוייקת, לפי השבלונה באתר ששמר נתן, המיאטה לא בתחום האסור

תרשמי מה גודל התמונה במקור, ואני אבדוק ביתר דיוק

פורסם

כמעט כל פעם שאני נוסע בכביש הזה יש איזשהו פלאש מהמצלמה הזאת (500 מ' בערך לכיוון צפון אחרי מחלף גהה, כביש 4)...

לגבי התמונה, יש שתי מכוניות שמופיעות איתך ביחד בתחום המגרעות. לפי מה שאני זוכר שקראתי פעם - התמונה פסולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לגבי התמונה, יש שתי מכוניות שמופיעות איתך ביחד בתחום המגרעות. לפי מה שאני זוכר שקראתי פעם - התמונה פסולה.

לא בכל מצב, תלוי איפה המכוניות, תקרא את ההודעה של שמר שוב :roll:

פורסם

איזה כביש זה ?

כי זכורה לי מיאטה לבנה טסה בצד שמאך של הנתיב. זה היה ביום רביעי לפני שבועיים.

האם זה כביש מס. 1 ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
שמוליק- התאריך שבו צולמה התמונה הוא ה

26.11.05

אוי, לא שמתי לב.

פשוט התלהבתי מה-MX5 הלבנה שעקפה אותי במהירות לא חוקית, וכשראיתי בתמונה את ה-MX5, קישרתי בין המקרים.

תודה על ההערה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...