Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 850 SPORT SPIDER

M.Azulay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני דברים שאני לא מבין בעניין ה 850 ספיידר:

1. אם הפרש המחירים בין גרוטאה לבין אוטו במצב מצויין כל כך קטן בארה"ב, מה הטעם בכלל להסתכל על אוטו שהוא פחות ממושלם? גם אם נתחשב בעלות הרכישה והמיסוי הגבוהות יותר, זה כנראה הרבה יותר זול מלשלם על שיפוץ בארץ.

2. מדוע אין רכבים לרכישה באיטליה? ההובלה והמיסוי יהיו נמוכים יותר, ואופציית הבחינה האישית - הגיונית יותר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1- ככול שרכב נראה יותר טוב כך המיסי ייבוא יותר גבוהים.

תעשה חישוב של כ 2,000$ הובלה (כ 9000 ש""ח) עלות של כ 1000$ רכב במצב טוב (כ 5,000 ש"ח) על כול זה מיסים כ 140%. אפשר לגיע למעל ל30,000 ש"ח. תראה את "המחירון" שכתבתי (ע"מ קודם הודעה ראשונה) להערכתי האישית ותשווה. ומי שנכנס לתחביב כהשקעה כלכלית כדאי לו ליברוח אבל מהר :roll:...

2- תבדוק בe-buy איטליה... (למישהו יש כתובת? :wink:) מה המחירים שם ומחירי הובלה.ואז המס הוא כ 120%.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נראת כמו אחת שעברה סדנאת שיפורים שכונתית....

שמו לב לגלגלים...

11111111179303770-26752-1141565542.bild

מה זה הריפודים האלו??

11111111179303770-26752-1141565542_3.bild

והמחיר 1850 יורו כ 10,000 שקלים לפני מיסים ושיפוץ...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

והנה האבסורד,אם מישהו מאיתנו היה רוכש אותה,היה מוציא כ 30000 ש"ח על מנת לקבל רישוי ישראלי ועוד המון כסף ע"מ שתגיע למצב שהיא שווה 30000 ש"ח.....:x

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

באותה מידה זהו אבסורד כשאתה צריך לשלם עבור רכב חדש פי שניים ממחירו באירופה או ארה"ב. המס על רכבי האספנות הוא נגזרת ישירה של אחוז המס על רכבים חדשים, או במילים אחרות - מישהו צריך לעזור לאמריקאים לממן את תקציב הביטחון שלנו...

זה לא אבסורד - זו פשוט מציאות החיים כאן.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
באותה מידה זהו אבסורד כשאתה צריך לשלם עבור רכב חדש פי שניים ממחירו באירופה או ארה"ב. המס על רכבי האספנות הוא נגזרת ישירה של אחוז המס על רכבים חדשים, או במילים אחרות - מישהו צריך לעזור לאמריקאים לממן את תקציב הביטחון שלנו...

זה לא אבסורד - זו פשוט מציאות החיים כאן.

מדגיש

• תוכן חדש...