Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם המשטרה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגיל 15 נתפסתי נוהג. כמובן ללא רישיון וללא ת.ז. אפילו. היו לי 3 משפטים, יצאתי זכאי.

אכפת לך לפרט איך יצאת זכאי זה מעניין..... :p

MITSUBISHI GALANT SPORT

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בגיל 15 נתפסתי נוהג. כמובן ללא רישיון וללא ת.ז. אפילו. היו לי 3 משפטים, יצאתי זכאי.

זכאי!?!??!?!?!

איך זכאי????.

אולי הרשיעו אותך ולא קיבלת עונש?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
עד כמה שאני יודע שבל"ר - שימוש ברכב ללא רשות אינה עבירת תנועה אלא עבירה פלילית.

עבירת תנועה זה אם עברת על חוקי התנועה. שימוש ברכוש ללא רשות זה עבירת רכוש.

לדעתי אתה לא תישפט בבית דין לתעבורה אלא בבית משפט שלום. תבדוק מה כתבו לך על הזימון למשפט.

בגלל שאתה לא קטין, אתה נתפס בעיני החוק בדיוק כמו עבריינים. אני לא אומר שאתה כזה, סה"כ עשית מעשה די תמים ולא מתוך כוונה פלילית להזיק, אבל זו עדיין עבירה על החוק.

וכבגיר המגיע לבית משפט, אתה תהיה זכאי למימון עו"ד לפי הקריטריונים שלהם.

ולפי האתר הם:

1. העבירה היא עבירה שעונשה עד 5 שנים או יותר.

2. הכנסתך והכנסת בני משפחתך הגרים עמך (כלומר הוריך) אינה עולה על שני שליש מהשכר הממוצע במשק ואין לו רכוש ניתן למימוש שערכו גבוה משילוש השכר הממוצע במשק. הכל מגובה כמובן במסמכים.

אבל תראה, אם אתה רוצה לברר באמת סופית ולעומק יש באתר טלפונים של הסניגוריה. תתקשר ותשאל אותם. אבל לא נראה לי שהם יתנו לך תשובות שונות ממה שהם מפרסמים באתר שלהם.

נגיד לך ככה מה שאתה אומר פה יחסית נחשב שטויות... 5 שנים או יותר? תגיד לי רציני אבל מה זה נראה לך... ואני גם לא נשפט בשלום לפי מה שרשום לי על הטופס אני נשפט בקרית גת שזה בית משפט לקטינים כי עקרונית בזמן העבירה אני נחשבתי כקטין למרות שעכשיו אני כבר לא קטין אבל אני מקבל משפט של קטינים כך גם חברה שלי ובקשר לעו"ד יש לי תשובה יותר טובה בשבילך אני יום חמישי צריך ללכת לקצינת מבחן אני ידבר איתה וישאל אותה על כל העסק הזה ואחרי זה אני ידע מה הסיפור של העו"ד מה אני יכול לקבל וכל זה פשוט לבינתיים רק רציתי לקבל כמה עצות לדעת לפני מה אני יצטרך לעמוד...

עקרונית אני יצטרך לחכות יומיים ואז אני יהיה מודע יותר...

פורסם
אני נשפט בקרית גת שזה בית משפט לקטינים

עד כמה שאני יודע בית המשפט כאן הוא בית משפט שלום.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
אני נשפט בקרית גת שזה בית משפט לקטינים

עד כמה שאני יודע בית המשפט כאן הוא בית משפט שלום.

אני יודע אני מכיר את בית משפט השלום אבל על הטופס שלי רשום בית משפט לקטינים קרית גת...

כנראה בגלל שאני גם גר ליד אשדוד אז קיבלתי פה באזור

פורסם

נגיד לך ככה מה שאתה אומר פה יחסית נחשב שטויות... 5 שנים או יותר? תגיד לי רציני אבל מה זה נראה לך...

טוב, קצת קשה לי להבין את התחביר שלך. ה"שטויות" שכתבתי לקוחות מתוך אתר הסניגוריה הציבורית.

ואני גם לא נשפט בשלום לפי מה שרשום לי על הטופס אני נשפט בקרית גת שזה בית משפט לקטינים כי עקרונית בזמן העבירה אני נחשבתי כקטין למרות שעכשיו אני כבר לא קטין אבל אני מקבל משפט של קטינים כך גם חברה שלי

טוב, זה נתון שלא מסרת קודם. כל הזמן טענת שאתה בוגר בן 18, אחראי למעשיך, לא תלוי בהוריך. שימשען הגיבער של ממש.

אם אתה נשפט בבית דין לקטינים, אז באמת מה שכתבתי לא רלוונטי, מפני שאת כל החיפושים והבדיקות עשיתי (למה עשיתי את זה באמת?) מתוך הנחה שאתה בוגר (לפחות בעיני החוק) ותישפט ככזה. אם תשפט כקטין היחס הוא אחר אבל כך גם הנושא של עירוב ההורים.

ובקשר לעו"ד יש לי תשובה יותר טובה בשבילך אני יום חמישי צריך ללכת לקצינת מבחן אני ידבר איתה וישאל אותה על כל העסק הזה ואחרי זה אני ידע מה הסיפור של העו"ד מה אני יכול לקבל וכל זה פשוט לבינתיים רק רציתי לקבל כמה עצות לדעת לפני מה אני יצטרך לעמוד...

עקרונית אני יצטרך לחכות יומיים ואז אני יהיה מודע יותר...

סבבה. קצינת מבחן באמת תוכל לעזור לך ולהבהיר את כל העניינים האלו.

אצל קצינת המבחן תשתדל להיראות ילד טוב, אחראי למעשיו, בן טובים שמעד פעם אחת בשטות ומאוד מצטער על זה. תשתדל להתנהג כאילו עולמך חרב בגלל העניין הזה ולמדת את הלקח. קצינת מבחן נותנת חוות דעת על סמך איך שאתה מתנהג אצלה - אז שקול כל מילה, הרמת קול ופרצוף. אם אתה לפני גיוס, תציין בפניה שאתה מתכוון לגשת לגיבושים ליחידות מובחרות וכו' ומפחד שהעניין הזה יהרוס לך.

קח בחשבון שלדעתי קצינת המבחן תתעקש לערב את הוריך.

בהצלחה!

פורסם

אכפת לך לפרט איך יצאת זכאי זה מעניין..... :p

זה סיפור ארוך, היו לי 3 משפטים. בקצרה:

נתפסתי על ידי ניידת נוהג, עצרו אותי וביקשו רשיון, אחר-כך ביקשו ת.ז. ואז הכניסו אותי לניידת ולתחנה. ( לא היה לי בגיל 15 לא רשיון ולא ת.ז. :lol: ) בתחנה חתמתי על זה שנהגתי כמה מטרים לפי דברי. ( טעות, אבל יצאתי מזה ) במשפט הראשון השופט שואל אותי: נהגת? ואני עונה: לא! ומכאן זה מתחיל... בקיצר היו צריכים להביא עדים, יענו השוטרים שתפסו אותי. הוא שאל אותי איך זה שאמרתי שנהגתי וחתמתי וכאן אני אומר שאני לא נהגתי... אמרתי לו שהכריחו אותי לחתום מבלי לבדוק מה רשום ( יענו אמרו לי תחתום כאן ולך הביתה ). במשפט השני הגיעו השוטרים, הם אמרו שקיבלו הודעה משוטר לא בתפקיד ( בפלאפון פרטי ) על קטין שנוהג ללא רשיון בליל שישי. ( יש לציין שהיתי על רכב של מכר משפחה והחבוב הזה היה שיכור וישב לידי :lol: ) והם, השוטרים היו בדרך לאימא של אחד מהם לאכול ארוחת שבת. גם כאן כל שוטר התחיל להמציא גירסה משלו, לא יודע מה יש להם אבל סבבה, רק אני יוצא בפלוס בינתיים. השופט רצה את השוטר שהזמין את השוטרים, וככה הגענו למשפט 3... השוטר הזה דפוק בראש... התחיל עם הסיפור: אני שוטר בלה בלה בלה, מס' אישי בלה בלה, הולך ברחוב בלה לכיון בלה, מכיוון בית הכנסת לכיוון הבית... התחיל לשחק עם השופט בGPS נייד, למזלי השופט ממש לא אהב את זה והפסיק אותו בעצבים ואמר לו לגשת ישר ולעניין...

אחרי בילבולי המוח של השוטרים הדפוקים ( ראיתי שהם ללא 12 שנות לימוד :wink: ) השופט בא לי ביציאה: אם היו נותנים לך להטיס מטוס, היתה מטיס? אמרתי לו בטח. אבל אין לך רשיון להטיס. עניתי לו שעם היו נותנים היתי מנסה בכל זאת ( היתי קטן ודפוק ) ואז הוא שאל את השאלה האחרונה: אז אתה אומר שמשטרה שקרנים? והיה שקט באולם... ואני פוחד להגיד כן ואומר לא יודע, אולי לא ראה טוב... השופט קם וצעק כן או לא? ( היתי בשוק, כנראה נמאס לו מהמשפט הזה ) אמרתי כן, שקרנים. ובזה זה הסתיים, השופט אמר התיק נסגר מחוסר הוכחות.

כנראה השופט ידע שנהגתי ולא רצה לדפוק לי את החיים, ראיתי אותו בים אחרי כמה ימים ואמא שלי אמרה לי להגיד לו תודה :lol:

וחבר שלי שגם נהג ותפסו אותו באותה תקופה ( אך... בית ספר... ) אמר שהוא כן נהג וקיבל שנה וחצי שלילה בגיל 15 ועל תנאי שנה וחצי. לא שזה הזיז לו את הבולבול, אבל יש תיק במשטרה.

דרך אגב, הקציצת מבחן שלי הבינה שנהגתי ושתקה בכל המשפטים, לא רצתה להגן עלי כי פחדה שתתפס משקרת.

פורסם

טוב, זה נתון שלא מסרת קודם. כל הזמן טענת שאתה בוגר בן 18, אחראי למעשיך, לא תלוי בהוריך. שימשען הגיבער של ממש.

אם אתה נשפט בבית דין לקטינים, אז באמת מה שכתבתי לא רלוונטי, מפני שאת כל החיפושים והבדיקות עשיתי (למה עשיתי את זה באמת?) מתוך הנחה שאתה בוגר (לפחות בעיני החוק) ותישפט ככזה. אם תשפט כקטין היחס הוא אחר אבל כך גם הנושא של עירוב ההורים.

אז ככה בזמן העבירה שעשיתי הייתי נחשב קטין ועכשיו אני כבר לא קטין

בכל מקרה הייתי אתמול אצל הקצינת מבחן התחילה לשאול שאלות איך זה קרה למה וכל שאר השטויות האלה בכל מקרה היא הגיעה גם למצב של ההורים ופה היא באה לקראתי ואמרה לי כיוון שעכשיו אני כבר לא קטין אז היא יכול הלבדוק משהו אם אפשרי שהיא לא תידע את ההורים בקיצור בלאגן גדול ובקשר לעו"ד שאלתי אותה והיא אמרה לי ככה כל קטין שעשה עבירה לא משנה איזה מגיע אליהם ורשאי לקבל עו"ד מהמדינה... זהו עקרונית

• תוכן חדש...