Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתכנן להחליף את האקסנט 01 שלנו (לא מומלץ) .

מתעניין ברכב משפחתי אוטומטי בתקציב שלא יחרוג מ70,000 ש"ח .

למשפחה עם ילדה קטנה ותינוק .

מתלבט בין פורד פוקס / טויוטה קורולה /ופאסט .

התיעדוף הוא אמינות ,בטיחות ונוחות .

אודה לקבלת חוות דעתכם .

שלומי

פורסם

הפוקוס עדיפה משמעותית על הקורולה בסעיף הנוחות, ולא נופלת בצורה משמעותית בסעיף האמינות.

הפאסאט היא משהו שונה לגמרי. על איזה מנוע מדובר? בכל מקרה נראה שהפוקוס תתאים לך יותר.

תריץ חיפוש על פוקוס לקבלת מידע נוסף.

גיא

פורסם

כיוון שאמינות דורגהאצלך כמקום ראשון, הקורולה לכן צריכה להיות הבחירה המועודפת עליך.

אך כיוון שמחירה במשומשות גבוהה , הפוקוס נראית כחלופה הולמת, עם התנהגות כביש ונוחות טובה הרבה יותר מהיפנית, ואמינה לא פחות.

פורסם

הפוקוס היא המהנה והיציבה מבין שלוש המכוניות.היא נוחה מאוד ומרווחת כך שאת תפקידה כמשפחתית היא מבצעת בצורה הטובה ביותר מבין שלוש המכוניות שציינת.

לדעתי החיסרון העיקרי שלה הוא בידוד רעשים נמוך כמו גם עיצוב פנימי שנוי במחלוקת.

לגבי אמינות, הדבר תלוי יותר בדרך שימוש ושימור הבעלים הקודמים.

במשפחתי הרחוקה יש שני פוקוסים אחת בת 70K ולשנייה 120K ושניהן הפגינו עד כה רמת אמינות ועלות טיפולים טובה.

אני אישית היית הולך (יותר נכון, נוסע) על הפוקוס.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

תודה רבה .

נראה לי שאני פשוט לא אהעל על דגם אחד אלה אחפש יד ראשונה עם קילומטרז סביר ומה שאמצא ראשון תיהיה הקניה .

שיהיה לנו שבוע טוב .

• תוכן חדש...