Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני נוסע על gmc sonoma 1998 מנוע 4,300 סמ"ק ואני מאוד מרוצה! אבל עברתי את ה 200 אלף קילומטר והרכב מתחיל לעשות בעיות לכן אני רוצה להחליף אותו. הרכב חייב להיות 4x4,אוטו',4 מושבים לפחות, טנדר pickup,ורצוי אמריקאי. אני נסעתי על היפניות (מאגנום,איפון) והייתי מזועזע. החוויה הייתה כל כך גרועה שלא הצלחתי להבין מדוע כל עם ישראל קונה את הרכבים הללו. אבל זה לא משנה. כעת שאלת היא מה אני יכול לקנות כמחליף? אני לא רוצה לבזבז יותר מ 80 אלף. אני יוציא 80 אלף + כמה שאני יקבל על הרכב שיש לי כרגע שזה לא הרבה 20-35 אלף.

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בארצנו הקטנה, כשיש לך סונומה- אין לאן להתקדם, פרט לנוואדה 6.5 דיזל, הגדולה כפליים.

אצלנו הסונומה [2X4, 96] עם 320K ק"מ, ללא רישומים מיוחדים בספר הטיפולים, כך שלדעתי, אם תמשיך לטפל ברכב באהבה, הוא יחזיר לך כפליים. תעלה תמונה של הסונומה אם יש לך.

dirty old man

need love too

פורסם
לי יש GMC סיירה Z71, הנעה כפולה, אוטומטי, קבינה מוארכת עם 4 דלתות ו-V8 5.3L, בדיוק מה שאתה מחפש.

יש לי שאלה אחת בשבילך -

למה אתה רוצה משהו כזה?

מוטי

אבל לפי מה שאני הבנתי אתה גר בארה"ב. אני צריך pick up לעבודה,4x4 לטיולים ולרדת ליפ עם האופנוע ים, קבינה מאורכת כדי שהמשפחה יכול להצטרף ואמריקאי כי מנוע 2000 סמ"ק בטנדר יפני ששוקל 2 טון זה לא כל כך מהנה.

פורסם
בארצנו הקטנה, כשיש לך סונומה- אין לאן להתקדם, פרט לנוואדה 6.5 דיזל, הגדולה כפליים.

אצלנו הסונומה [2X4, 96] עם 320K ק"מ, ללא רישומים מיוחדים בספר הטיפולים, כך שלדעתי, אם תמשיך לטפל ברכב באהבה, הוא יחזיר לך כפליים. תעלה תמונה של הסונומה אם יש לך.

כמה תעלה נוואדה טובה?

פורסם

מתוך הכרות עם המנוע הספציפי הזה, אם טופל נכון, יכול גם להגיע לירח וחזרה, 200K זה לא מספר שצריך לפחד ממנו ברכבים הנ"ל.

פורסם
יכול גם להגיע לירח וחזרה
שזה בערך 760 ק"מ...

לא כלכך הרבה...

:)

חוצמזה הוא ציין שהרכב עושה בעיות...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המרחק הממוצע בין הירח לכדור הארץ - 380,000 ק"מ- עוד שישים אלף למנאייק...!!!

לגבי המחיר של הנאוודה- קשה לתת מחיר לרכב נדיר ומבוקש, אבל בסכום שאתה מקציב

אני יוציא 80 אלף + כמה שאני יקבל על הרכב שיש לי כרגע
לא נראה לי שתהיה לך בעייה לאתר אחת במצב מצויין.

אגב, נראה לי שתקבל על הסונומה יותר ממה שאתה מעריך כרגע.

dirty old man

need love too

פורסם

תנסה D-MAX..

אבא שלי קנה כזה לפני למעלה משנה למישהו בעבודה, וזה החליף לו מיצובישי מאגנום (שנגנבה..)

מאז כל פעם שהוא פוגש את אבא שלו הוא אומר לו תודה שהסכימו להוציא עוד 10-20 אלף ולקנות את הD-MAX..

שהוא פשוט ליגה אחרת.. והוא לא מרגיש כמו סתם יפנית.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טנדר תאילנדי הולך? אם כן, טויוטה, איסוזו, וכל ה"יפנים" בעצם.

בקשר לDMAX

PLEASE DONT

האפשרות היחידה שנשארה לך, זה, סיירה, לא נוואדה.

4X4, סביר בשטח, קומפקטי, נועד לערים צפופות, קל במציאת חניה.

פורסם
אבל לפי מה שראיתי לא ניתן למצוא אחת במצב טוב :|

אני צודק?

לא כל כך, יש כאלה טובות במחירים ממש אטרקטיביים, לרוץ לקנות.
פורסם
בכל זאת אני לא רוצה יפנית.

אילו אפשרויות יש לי?

מבין אותך, אין עוד אפשרויות שגרתיות.

יש בודדים מדגמים של דודג' דורנאגו בארץ, אולי דווקא במכרזים ממשלתיים למיניהם תמצא אותם, חברת חשמל, שגרירויות וכיוצ"ב.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...