Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת אם אני מחליף את הקומפוננט שלי למשל לדוטק, איך אני אנצל את המקסימום ממנו?

כיוון שהמגבר שלי (JBL GTO75.4) מספק 104 RMS לערוץ... והוא מגביר מורל פולס (מקס 120 RMS) לערוץ, אם אני אקנה דוטק (140 RMS), האם לשנות את צורת החיבור של הקומפוננט למגבר?

המגבר יכול לעבוד על 2 אום (ראיתי במס' מקומות שהוא יכול לעבוד על 142 RMS ב-2 אום לערוץ אבל לא יודע איך לאפשר את זה במגבר עצמו וגם לא ראיתי את זה באתר הרשמי)...

חשבתי אולי לעשות את 2 הערוצים הקדמיים בגישור (284 RMS) ולחבר במקביל את הקומפוננט, ככה שכאילו יוצא שכל ערוץ מקבל 142 RMS כיוון שהקומפוננט לא יכול לעבוד על 2 אום יציב (לפי מיטב הבנתי).

זאת אפשרות? זה נכון לעשות את זה? זה יציב?

תודה, רועי.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

אך לא יהיה לך הבדל בין ימין לשמאל.

אם אתה רוצה לנצל את כל המגבר האפשרות היא לעשות בי אמפינג.

עריכה: המגבר שלך לא יציב ב 2אוהם בגישור! ולכן האפש' שלך היא לחבר רגיל, או בי-אמפינג

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

כל המגברים הסטנדרטיים יכולים לעבוד ב-2 אוהם בסטריאו, כלומר נניח תוכל לחבר שני קומפוננטים במקביל על אותו ערוץ (בדר"כ אף אחד לא עושה זאת).

אל תתרשם מההספק המוצהר של מורל. נראה לי שהם קצת אופטימיים ולדעתי המגבר שלך מספיק להגבירם יפה.

אם בכל זאת תרצה (לא מבין למה), אפשר לבצע גישור (בין שני הזוגות) ואז להשתמש למשל בערוצים המגושרים הקדמיים עבור ערוץ שמאל (כלומר תדאג שרק ה- RCA השמאלי יגיע לשם) ולאחורי רק ערוץ ימין.

קח בחשבון שאתה תגביר את הרמקולים יותר מידי (284 במקום 140) ואתה עלול לשרוף אותם.

לגבי Bi-Amp - את הדוטק כמו שמופיע בספרות לא ניתן לחבר בצורה זו

פורסם

:shock: :shock: :shock: ???

לכל רמקול אפשר לעשות בי-אמפינג. גם לפיוניר 30WRMS...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
:shock: :shock: :shock: ???

לכל רמקול אפשר לעשות בי-אמפינג. גם לפיוניר 30WRMS...

איתמר.

כן באופן עקרוני.

לכל זוג אלמנטים ניתן לעשות בי-אמפינג, הגברה אקטיבית לא צריכה שום דבר אחר פרט ל2 אלמנטים או יותר.

אז כן, גם לפיוניר...

הכל תלוי בהספקים .

גם אם יש לך 4 אלמנטים של 30 וואט RMS, ויש מגבר 4 ערוצים שנותן 4*15-20 וואט RMS, אתה יכול לבצע חיבור בי-אמפינג.

under construction..

פורסם

צודקים אבל:

- או שיש לכם מגבר עם קרוס אקטיבי טוב (עדין כך שניתן יהיה לכוון את התדר המדויק של החיתוך)

- או שאתם משתמשים בקרוס אקטיבי יעודי

לקרוס המקורי של הדוטק אין אפשרות לבי-אמפ ולא נראה לי שהכוונה של הבחור לעשות זאת בצורה חיצונית. לא מאמין שהקרוס של המגבר מספיק טוב ע"מ לכוון את התדרים הרצויים לכל אלמנט.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה

• תוכן חדש...