Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברגע שאתה פונה למסלול הקומבינה , רוב הסיכויים הם שמשהו לא תקין עם רכבך.

את השיעור הראשון שלי בנושא הזה, למדתי לפני כ15 שנה, כשהכשילו את הרכב הישן (והתקין לחלוטין) שלי על נקודות ג'ינג'יות בצבע (אף אחת מהנקודות לא גדולה יותר משני מ"מ ואין שום חור בפח) , ואילצו אותי לצבוע את כולו מחדש. וזה בדיוק באותו מקום שבו העבירו למכר שלי את המשאית טסט, בלי שהוא הגיע איתה למכון. שם גם למדתי (בלי ליישם) ש40 ש"ח בתוך תעודת הזהות היו "מעלימים" את הג'ינג'ים יותר מהר מפחית צבע.

מסתבר שעל כל אחד שמעביר משאית בלי להגיע איתה, צדיק אחר צריך לשלם את המחיר ולסדר את הסטטיסטיקה של המכון.

וה40 ש"ח האלה הם בדיוק ההבדל בין חכם ובין צודק, ומראים את הקשר ה"חד משמעי" בין כשלון בטסט ובין בטיחות.

עצוב, ומתסכל.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הולך כבר הרבה שנים רק ל מממ בירושלים.

בעבר הייתי הולך לדינמומטר וכל פעם מתעצבן. או שמפילים אותי על שטות כמו פח אשפה או ריפוד גומי על הדוושה (יש סעיף כזה!), או שאם כבר יש משהו אמיתי אף אחד לא מוכן להסביר מה צריך לעשות ומגרשים אותך בגסות.

ב מממ, לא שתמיד עברתי בפעם ראשונה אבל אף פעם לא הרגשתי שתפסו אותי על שטות, ותמיד הסבירו באדיבות מה צריך לעשות.

גם התורים שם בדרך כלל (לא תמיד) יותר שפויים!

מה שכן ראיתי שם פעם זה מרצדס שעמד לפני ונכנס עם גלגל לתוך הבור של זה שבודק את ההגה בגלל שלא כוונו אותו טוב .

פורסם

אני מעביר את הרכב במכון בלוד שהם ישרים ואמינים .על אף שאיני מכיר אותם ,יש לי רכב מסוג סובארו 88 .פעם ראשונה העברתי את הרכב חודש אחרי הקנייה והוא עבר ישר, והשנה עשיתי בדיקת בלמים ברמלה עלה לי 100 ש"ח, והמכונאי אמר לי שצריך להחליף צמיגים קידמיים וחוץ מזה הרכב נראה בסדר{יש לציין שהוא בדק רק ברקסים והעביר מבט כללי על הרכב} .ניסיתי את מזלי והרכב נכשל רק על הצמיגים הקדמיים ולוחית זיהוי ,שהבוחן נתן לי טוש שחור לעבור על המספרים ולהחליף צמיגים וכשחזרתי הוא בדק והחתים ,וכל זאת בלי הכרות עימם לכן אני חושב שהם ישרים ולא מנסים למשוך כסף סתם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני בתקופת השירות הצבאי שלי,הגעתי עם רנו 5 מודל 86 מנוע 1250 לדינמומטר,עברתי טסט ראשון!

הם בדקו אותי טוב טוב,חד משמעית מצאו את הרכב תקין!

מאז אני ממליץ רק על דינמומטר.

• תוכן חדש...