Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שאלה. אני עומד למכור את האוטו ואני רוצה לפרק את המערכת הקיימת. העניין הוא שהיא מחוברת למגבר ולסאב. לפי מה שאני יודע אי אפשר לפרק את זה סתם ככה כי אז לא שומעים כלום..

אין לי בעיה להשאיר את החיווט באוטו, אני רק מעוניין לנתק את המגבר והסאב.

השאלה היא-איך עושים את זה ? צריך לשלוף את הפנל ולנתק ממנו את החיבור למגבר ?

אני אשמח אם מישהו יעזור לי כי חבל לי ללכת למתקין ויש לי קצת ידע בחיבור של דברים,זה נראה לי עסק יותר פשוט מלהתקין...

בכל מקרה תודה ואני אשמח לכל תגובה..

פורסם

דבר ראשון - נתק את הפיוז של כבל המתח למגבר! שלא תעשה קצר שבגללו תדחה את מכירת הרכב...

אחרי זה תפרק את כל החוטים מהמגבר ותבודד את חוטי המתח בקצוות שלהם בכל מקרה.

פירקת את המגבר והוצאת את הברגים שלו - המגבר בחוץ.

פרק את החוט מהסאב ותוציא את הסאב עם החוט מפורק - הסאב בחוץ.

נשארו לך רמקולים קדמיים ואחוריים - לפי מה שאני מבין, אם יש רמקולים אחוריים הם עדיין מחוברים למערכת? אם לא, אני מקווה שלא ניתקת את החוטים המקוריים - חבר אותם חזרה.

אם כן - עליך בכל מקרה לחבר מחדש את החוטים המקוריים למערכת הראש או לסלול חוטים חדשים לרמקולים.

אם אתה רוצה לפרק את החיווט של המגבר - תתחיל מתא המטען - תעקוב אחרי החוטים, תרים מושבים עם צריך, תפרק תעלות ותוציא את החוטים.

הלאה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה תודה על התגובה המהירה...

נראה לי שאני כבר ישאיר את החיווט כי אין לי זמן להרים את הדברים..אני פשוט רוצה לנתק ולקחת את מה ששלי ולחבר את הרמקולים האחוריים והקדמיים חזרה למקורי. בשביל זה אני צריך לשלוף את הפנל ולראות מה קורה מאחורה ,נכון ?

• תוכן חדש...