Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נעצר על מהירות, ולא כ"כ זכרתי להגיד לו מה לבדוק.

אני זוכר שביום מותר להם להראות על המד של המרחק עד 600 מטר, בלילה עד 300.

השוטר צריך להוריד 5 קמ"ש מהמהירות שנתפס הרכב.

מישום מה אני זוכר שיש עוד משהו, אבל אני לא מוצא את זה.

מישהו זוכר במקרה?

Back to the original - NC again.

פורסם

לגבי לייזר:

השוטר מראה לך על הצג את המהירות הנמדדת, ואח"כ את המרחק בו נמדדת.

מרחק מקסימלי מותר עד 300 מטר, גם ביום.

במרחקים 300-600 מטר יכולים למדוד רק בשימוש עם חצובה, שלא נמצאת בשימוש בישראל נכון להיום.

לא לבקש דו"חות כיול למיניהם, זה רק מעצבן את השוטר והוא לא חייב להראות לך במעמד הדו"ח.

השוטר עשוי לנסות למשוך אותך בלשון. שאלות כמו "למה נסעת מהר?".

לא להודות ולא להצטער. להגיד "נסעתי כחוק" וזהו.

בכלל כמה שפחות לדבר עדיף.

תשובות כמו "אני ממהר לבת מצווה של אחותי" או "מצטער" או "לא שמתי לב" או "נסעתי רק 120, לא 140" או כל דבר בסגנון - הן הודאה חלקית או מלאה באשמה ואינן מומלצות.

אם תרצה להודות תוכל בכל שלב, בינתיים כדאי לשמור את האופציות פתוחות (במיוחד בדו"חות עם נקודות ועוד יותר במיוחד בדו"חות של זימון למשפט)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עד 300 מטר@#?%

שוטר בן-ז*** מ 500 מטר תפס אותי על 88 כשאני בנתיב הימני ובנתיב השמאלי טסים על 120 בחזרה מחיפה ועוד עשה לי טובה שהוא לא שולל לי.

אם רק ההיתי יודע על ה 300 מטר האלו קודם(כמובן בלי חצובה)....

מצטער על ההתבטאות הגסה אבל כמה שאני שונא את הדרדסים האלו.

Maserati.

פורסם

זו בדיוק הסיבה שאסור להודות בכלום.

אם היית אומר "נסעתי כחוק" היית יכול אח"כ בבית לבדוק את הדו"ח ואת כל העניינים מול אתר טופספיד ו/או כאן ו/או מול עו"ד - ולהגיע למסקנה שיש לדרוש ביטול הדו"ח עקב מרחק גבוה מדי.

אגב - ההגבלה ל-300 מטר (כמו גם הורדת 5 קמ"ש מהמהירות המופיעה בצג - שכחתי לציין) היא מלפני לא הרבה זמן, משהו כמו שנה פלוס מינוס.

אגב מה נגמר עם הדו"ח שציינת? אני מבין שמדובר בזימון למשפט? היה משפט כבר?

פורסם

לא איפה, פעם ראשונה שנעסתי בכביש, זה היה בירידה תלולה וממש אחרי תמרור שטח עירוני.

ולפני זה היה 90, ונסעתי לי בסבבה 90(10 דקות לפני ירדתי מטיול טרקטורונים), אז הוא עצר אותי שאל כמה נסעת?

עניתי 90.... לא ידעתי שהיה תמרור שטח עירוני.

אני כבר 3 שנים בלי עבירה אחת, אפילו לא דו"ח חניה.

בכיתי לו על זה שאני נוסע כל יום לאוניברסיטת ת"א ואני חייב את הרכב, אז ברוב טוב ליבו הוא שיחק לי אותה שהוא מוותר לי על זימון ועל השלילה בעצם.

וכל זה אחרי שהפיל לי את הרישיון לתעלת ניקוז וחצי שעה עד שהוצאנו את זה.

כל המקרה קרה כלפני חודש וחצי דר"א.

נ.ב - שילמתי אותו בדיוק ביום ראשון שעבר. :\

Maserati.

פורסם

נו אז מה אתה רוצה, הצלחת לצאת מהרשעה לא נעימה בכלל.

נכון שהשוטר בלבל לך במוח, אבל בסופו של דבר יצאת בלי דו"ח, וזה מה שחשוב.

פורסם

איך בלי דו"ח?

בלי שלילה אם כבר.

אגב, אני שוקל בשיא הרצינות להגיש תביעה כנגד השוטר אם ובמידה התברר כי מה שציינת להעיל מוכח.

כך שאני אודה לך אם תוכל להראות לי באתר של המשטרה או לחלופין ממקור מהימן כי הדבר נכון.

תודה מראש, אייל.

Maserati.

פורסם

אתה יכול לתבוע אותו עד מחר , הוא מוגן במסגרת עבודתו. אם כבר , אתה יכול לבקש לבטל את הדו"ח או לבקש להישפט.

משום מה יש לי הרגשה שאתה הוא זה שקצת חולם - והמרחק היה קטן מ-300 מ'. בדוק בדו"ח.

פורסם

אתה בטוח שכל ה-300 מטר חייבים להיות מוארים?

בערבה הם אוהבים למלוז בצמתים המוארים, אבל אני לא חושב שיש שם תאורה למרחק של 300 מטר.

פורסם
אולי ה-3 שלו נראה כמו 5, אז זה נראה 5?

ואולי בעצם ה 5 זאת "ה", וכל המספר לא ממש מובן, ובהתחלה יש בכלל "ס" לא מובנת,

והשוטר בכלל כתב :

מהירות: סבבה

למה סתם לשער?

אני בטוח שאם הכתב לא היה מובן, הבחור היה מזמן מציין את זה.

• תוכן חדש...