Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מפספסים את החלק החשוב שהוא כבר שילם..

בעצם היותו שילם את הדו"ח הוא בעצם מודה באשמה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חבל על כל השרשורים שרושמים פה. מדידת ממל"ז תהיה עד 300 מטר ללא חצובה ועד 600 מטר עם חצובה. כיום, אין חצובות ממל"ז ברשות המשטרה ולכן כל המדידות קבילות עד 300 מטר. השוטר לא צריך לציין על קידמת הדו"ח את המרחק, מאחור, בעותק המקורי ישנה שורה שבה הוא רושם את מרחק המדידה. אחרי כל מדידת ממל"ז הוא מפחית 5 קמ"ש מהמרחק שיופיע על צג הממל"ז. בלילה, כל הקטע של ה-300 מטר חייב להיות מואר. לפני יציאה להפעלת ממל"ז השוטר מבצע 4 בדיקות, ואת מקום הביצוע, מקום ההפעלה, כמה דוח"ת נרשמו, הוא רושם ביומן הפעלה של המכשיר עצמו ואותו הוא מציג רק בבית משפט, לא חייב להציג אותו לנהג. עוד משהו שלא ברור....??? :wink:

פורסם

בקשר לכיול.

יש איזה אפשרות שבמעמד המשפט השוטר ימציא לעצמו כזה דו"ח למרות שלא היה בזמן הלזירה?

כלומר, שחס וחלילה איש חוק יזיף מסמך?

כן כן, לא לא.

פורסם
בקשר לכיול.

יש איזה אפשרות שבמעמד המשפט השוטר ימציא לעצמו כזה דו"ח למרות שלא היה בזמן הלזירה?

בעיקרון את הבדיקות הוא אמור למלא לפני ואחרי ההפעלה ביומן ההפעלה של המכשיר, אם הוא יכול לזייף...? הכל אפשרי , אבל לא נראה לי ששוטר יזייף את זה, זה חובה ע"פ הנהלים וכל שוטר שעשה קורס ממל"ז יודע את זה....
פורסם
בעיקרון את הבדיקות הוא אמור למלא לפני ואחרי ההפעלה ביומן ההפעלה של המכשיר, אם הוא יכול לזייף...? הכל אפשרי , אבל לא נראה לי ששוטר יזייף את זה, זה חובה ע"פ הנהלים וכל שוטר שעשה קורס ממל"ז יודע את זה....
הרשה לי לגחך...

למקרה הספציפי שלי, אני אכן שילמתי את הדו"ח וגם חתמתי עליו כאשר ההיתי עם השוטר.

ה- 750 שקלים אינם בראש מעייניי, אני כרגע בהליכים להגיש תלונה כנגד השוטר הספציפי מכיוון שזהו זילזול ורשעות מוחלטת, הן כלפי החוק והן כלפי האזרח.

אמשיך לעדכן.

תודה לעוזרים, אייל.

Maserati.

פורסם
בקשר לכיול.

במעמד המשפט - ממש לא.

השוטר חייב למלא בצידו האחורי של הדו"ח את ביצוע 4 הפעולות הנדרשות להבטחת תקינות המכשיר .

כל דו"ח עובר ליח' התנועה ונסרק - והעתק מועבר אל התובע - לא ניתן לשנות לאחר מכן דבר.

במעמד המשפט -ניתן לבקש מהתובע לראות את העתק הדו"ח.

במקרה הנ"ל - העסק אבוד.שולם כבר.

פורסם
ואולי בעצם ה 5 זאת "ה", וכל המספר לא ממש מובן, ובהתחלה יש בכלל "ס" לא מובנת,

והשוטר בכלל כתב :

מהירות: סבבה

למה סתם לשער?

אני בטוח שאם הכתב לא היה מובן, הבחור היה מזמן מציין את זה.

תגיד אתה במחזור?

מה קרה, העליתי השערה שיבדוק טוב מה רשום, יש להרבה אנשים 3 שדומה ל-5...

• תוכן חדש...