Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש הודנה סיויק אוטומטית משנת 98, המחיר מאוד יקר, אבל מאוד שווה.

רציתי לדעת איך הרכב מבחינת התנהגות כביש, יציבות וביצועים?

קראתי הרבה על ההאצ'בק ועל ה 4 דלתות, אך לא מצאתי חומר לגבי הקופה.

למרות שלכולם אותו בסיס גלגלים ומתלים.

מה הנתונים של המנוע שלה גירסה אוטומטית...

איך היא בהתנהגות כביש?

מהי צריכת הדלק?

והאם המנוע שלה שונה משאר הסיויקים?

איך האמינות ומחיר החלפים?

מצטער על השאלות, אבל זה רכב שאולי ירכש ממיטב כספי וזה מאוד חשוב לי לדעת את זה, וכל פיסת מידע לגביו.

תודה, ושבוע נעים.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

לגבי הדגם הספציפי שלך אני לא יכול ממש לעזור לך

אבל אני יכול להגיד לך שבתור בעל הונדה הצ'בק בעברי (לפני כשנה)וכיום יש לנו בבית גם סיוויק משפחתית שהרכבים האלה מצויינים אחלה מנועים אחלה התנהגות צריכת דלק לא בשמיים אבל תזכור טוב שזה לא אוטו ספורט ושלרוב הרכבים האלה זה מכוניות שחוטות.

לי יש עכשיו אופל ואין מה להשוות בין אופל להונדה (לטובת הונדה כמובן)

ואני רוצה למכור את האופל כדי לחזור להונדה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אל תצטער על השאלות - זה לגטימי... אני במקומך הייתי מצטער על הכסף הרב שאני הולך להוציא על כזה אוטו שהסיכויים קלושים שתמצא אחת במצב טוב שלא שחטו לה את הסבתא. אבל אם אתה נעול על הסיביק קופה - שיהיה לבריאות אני אומר! אחרי הכל זה עניין של טעם.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם אתה קונה סיויק קופה, חבל שתקנה אוטומטית.

אני אישית לא הייתי מבזבז שקל על אוטו שכזה בגירסא אוטומטית.

רק ידני.

בכל מקרה בהצלחה בבחירה.

פורסם

המנועים לא שונים משאר אחיותיה למשפחת הסיוויק..

בשנים האלו היה לה מנוע 1.6 125 כ"ס, כוח המושג בסל"ד גבוה על חשבון זמינות כוח בסל"ד נמוך יותר..

צריכת דלק ממוצעת + למשפחתית אוט' אחרת, עקב הכוח שמתקבל בסל"ד גבוה מהרגיל, דבר הגורם לצריכת דלק קצת יותר גבוהה..

אין לה ממש קשר להתנהגות ספורטיבית, סה"כ התנהגות די דומה למשפחתית רגילה..

אמינות טובה, הבעיה שבכדי לקבל אות אותה אמינות שדבקה במותג הונדה צריך למצוא אקזמפלר שמור, דבר כמעט בלתי אפשרי.. האמינות תיהיה תלויה מאוד בהתעללות שעבר הרכב ובטיפולים שנעשו לו..

פורסם

סיוויק קופה מודל 98

מנוע d16y8 מנוע רגיל

125 כ"ס

רכב מצוין כמובן שרק בידני! אם זה אוטומט הייתי מוותר!

צריכת דלק טיפה גבוהה כי זה מנוע vtec

חוץ מזה האוטו אמין במיוחד כמו כל ההונדות.

אה והכי חשוב שהיא תהיה שמורה כי בד"כ הצעירים של היום קורעים את ההונדות

פורסם

אם היא יפיפיה אז היא בטח 92-95.

עם ההונדה שלי עשיתי 1 ל-16 + מזגן במהירות שיוט. אוטומטית.

חלפים מקוריים יקרים כמו כל חלק מקורי של יצרן אחר.

ביטוח גבוה יחסית, עקב היותה גניבה.

אוטו חמוד מאוד, אבל עדיף ידני (שלי היתה 95). מרגיש כמו ספינה בסיבובים אבל נמוך וכיפי. אתה יכול גם לשחק עם הקאמבר שלה + בולמים וקפיצים ולהפוך אותה לקצת יותר יציבה וחדה.

קיט טורבו קטן והיא טסה :) אבל תחליף לגיר ידני קודם.

אם היית מבקש ממני לבחור בין ההונדה לרכב הנוכחי שלי, לא הייתי חושב פעמים ובוחר בצרפתייה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אם היית מבקש ממני לבחור בין ההונדה לרכב הנוכחי שלי, לא הייתי חושב פעמים ובוחר בצרפתייה.

השוואה מיותרת... אין מה להשוות בכלל בין סיווק לבין 306 ועוד כמו שלך...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

טעיתי לגמריי, היא ממודל 96.

הבחור רוצה מעל המחירון, האם היא שווה במידה והבדיקהב יצאה תקינה?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...