Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם תוכל להגיד לי איפה אני יכול לשם גיר אוטומטי לפליסיה כי במוסך הראשי של סקודה אמרו לי שאי אפשר להכניס גיר אוטומטי ואתה אומר שאפשר אז למי אני יכול לפנות או אם תוכל לשלוח לי קישור למי שעשה את זה תודה מראש גילי.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

שאלתי את אחד המנהלים האם אפשר להכניס גיר אוטומט סקודה לניו פליסיה שנת 99 1600 סמ"ק והוא אמר שאפשר אבל הוא לא ציין איפה או למי לפנות האם תוכל לעזור לי?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם

אמרו לך שזה פה.

תרשה לי לספר לך סיפור.

בהרי האטלס שבמרוקו נהגו המדריכים להציג לתושבי האיזור זוג שנשוי כבר 68 שנים ושבעה חודשים , ומעולם לא רב.

כאשר התיירים ההמומים היו שואלים את הזוג כיצד קרה שבמשך כל הזמן הזה לא רבו , פצח הבעל בסיפור הבא:

מייד לאחר חתונתנו , בכפר הסמוך , עלתה אשתי הטרייה על החמור שקיבלנו כמתנת חתונה , ויחדיו חזרנו אל ביתנו החדש.

בדרך מעד החמור , ואז פניתי אליו בזו הלשון : "חמור , פעם ראשונה".

המשכנו ללכת , ובדרך המפותלת מעד החמור שוב בעוד אשתי כמעט נופלת מגבו.

פניתי אליו ואמרתי : "חמור , פעם שנייה".

חמישים מטר לפני הבית , מעד שוב אותו חמור , ואשתי התגלגלה ממנו.

אמרתי לו : "חמור , פעם שלישית". לקחתי את אקדחי , ונעצתי כדור בראשו.

אשתי התנפלה עליי בצעקות וחרפות , וניסתה לשכנע אותי שאינני שפוי בנפשי.

ואז אמרתי לה : "אשה , פעם ראשונה".

אז במיוחד בשבילך . פעם שנייה. (את 3 האזהרות של רז אני מחשיב לך בתור אחת , כי הוא לא היה ברור מספיק).

• תוכן חדש...