Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. ברשותי אופל קורסה.. בזמן האחרון נוצרה בעיה של "גמגום".. לא משנה באיזה הילוך אני נמצא ישנה תופעה של "קפיצת האוטו".. בהילוכים הנמוכים התופעה ממש קיצונית.. דיברתי עם כמה אנשים ובהתחשב במה שראיתי הגענו למסקנות הבאות.. ישנם ניצוצות בין הכבלים שבאזור המפלג.. אמרו לי שזה כנראה מה שגורם להפרעה/אי סדר בקצב.. בנוסף.. בזמן האחרון נוצר לי חור בגזוז..

1) נשמע לכם הגיוני התיאור שנתתי ?

2) מחר אני מתכנן ללכת לחשמלאי רכב.. כמה אמור לעלות הסיפור ?

3) יכול להיות שהחור באגזוז נוצר עקב ההפרעות הללו ?

4) השערות נוספות ?

תודה מראש...

פורסם

החלף את חוטי ההצתה, וחזור לדווח, בסבירות גבוהה ,שתדווח על החזרת עלומיו של הרכב, והוא יסע כמו חדש, יש לשער שהחור באגזוז ,אכן נוצר בגלל שריפה לא נכונה של הדלק ובגלל "בק פיירים"!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם יש ניצוצות באיזור המפלג ייתכן והכבלים שחוקים או חתוכים או מכסה מפלג סדוק וכך בעצם נוצר קצר המעביר ניצוץ לכבל הלא נכון ומשם למצת הלא נכון. הפיתרון במקרה זה החלפה של החלק הלא תקין.

בדוק את הקלאץ אוטו מונע, אנד ברקס מורם, שילוב להילוך שני או שלישי והרמת הקלאץ. במקרה והאוטו נכבה מוקדם מדי הקלאץ גמור ואם האוטו נכבה לקראת סוף ההרמה משמע תקין.

חור באגזוז נוצר עקב בלאי מים שמתצטברים באגזוז גורמים לחלודה ועקב כך נוצר חור, זאת הסיבה בדרך כלל. לעיתים רחוקות נוצר חור עקב אש אחורית או אש באגזוז הגורמת לפירוקו היות ולא תיארת מצב כזה וקבוע אז אתה יכול להירגע זה לא זה רק חלודה ובלאי רגיל.

פורסם

בדיקת הקלאץ' נעשתה.. הקלאץ' אומנם מראה סימני בלאי של השנים אך הוא עדיין תקין...

אני אשמח לקבל הערכה לגבי העלות של החלפת חוטי ההצתה.. אני לא מודע למחירים בנושא הנ"ל לכן אני אשמח לקבל אומדן מחירים.. תודה.

• תוכן חדש...